Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την τιμή είναι σχετικό, δεν το είπα απόλυτα και συμφωνώ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σοφό να δώσει πάνω από 20-30€ για πρώτο πολύμετρο όπως είπαν οι προλαλήσαντες.

Απλά το τονίζω γιατί το βλέπω συνέχεια να γίνεται.

Δεν είναι σοφό να δώσει πάνω από 20-30€;  :huh:

Μάλλον άλλη λέξη έψαχνες, όχι "σοφό" πάντως.

Οι προλαλήσαντες btw δεν συμβούλεψαν να μην πάρει ακριβότερο των 30.

Ούτε εγώ συμβούλεψα να πάρει πολύ ακριβό, αλλά το να συμβουλεύεις για το φτηνότερο που θα βρεις, είναι στην απέναντι πλευρά του σοφού.

Επίσης, ναι, υπάρχουν και εξαιρέσεις... όσο περίεργο και να σου φαίνεται.

@coolerman: όπως είπε ο Roger, o γραπτός λόγος είναι περίεργος.

Παρ'το απ'την αρχή, διάβασε το αλλιώς και θα καταλάβεις πως σου απάντησε χωρίς ειρωνεία αλλά με καλή διάθεση

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο για "το φτηνότερο που θα βρείς", εκεί ακριβώς στόχευε το ποστ #5.

No comment...

Επειδή έγινε edit το ποστ μου εν αγνοία μου, να αναδιατυπώσω:

Δεν έχουν κάψει όλοι όργανα

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά μη μαλώνετε.

τελικά αγόρασα ένα από praktiker.

είναι αυτό

για δείτε το και πείτε γνώμες

μια μικρή απορία ομως; τι μπαταρία παίρνει και καθε πότε την αλλάζουμε; γιατί βλέπω θέλει ξεβίδωμα.

Power: 12V Battery

κοιτάξτε τιμή εδώ

1,73$

Δημοσ.

Εντάξει για ερασιτεχνική χρήση μια χαρά ειναι. Λογικα οταν τελειώνει η μπαταρία του θα σου βγάλει κάποια ενδειξη στην οθόνη.

Η μπαταρια που παίρνει ειναι η LR 23A 

Δημοσ.

Έχω αρκετά πολύμετρα, από πολλά χρόνια, για απλή και όχι επαγγελματική χρήση.

Με αφορμή την πρόταση για τα uni-t (αλήθεια, σε ποια χώρα κατασκευάζονται; ), έψαξα και είδα ότι υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία και με διαφορετικές τιμές.

Υπάρχει κάποιο site ή πίνακας που να δείχνει, συγκριτικά, τις διαφορές των μοντέλων, ώστε να καταλήξει κάποιος, πιο εύκολα, σ΄αυτό που τραιριάζει στις ανάγκες του;

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα της uni-t το ut50a γύρω στα 30€, για την χρήση που το θέλω κάνει τη δουλειά του (υπολογιστές) σε καμιά περίπτωση δεν θα εμπιστευόμουν κανένα πολύμετρο σε αυτές τις τιμές για σοβαρή ενασχόληση για το ρεύμα. Αν θέλει κάποιος να μετρά υψηλές τάσεις και να έχει το κεφάλι του ήσυχο να πάρει fluke. (150€+)

Τα uni-t είναι κινέζικα. (όχι του κιλού)

Δημοσ.

Συγκρίνοντας το 61Β με το 61C είδα ότι το πρώτο μετράει τα 40mV ενώ το δεύτερο τα 60mV, αν και θεωρητικά όσο ανεβαίνεις στα μοντέλα τόσο περισσότερες δυνατότητες και ακρίβειες έχουν.

Επειδή δεν μπορώ να βρω ένα συγκριτικό πίνακα και τα να ανοίγω τις προδιαγραφές καθενός ξεχωριστά για να συγκρίνω δεν είναι και ότι καλλίτερο, μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει τις ουσιαστικές διαφορές των πολύμετρων της σειράς 61, μιας και έχω καταλήξει σε αυτήν.

Επίσης, τα βρίσκω στο ebay από Κίνα σε τιμές $45-50 με ή χωρίς μεταφορικά. Είναι σωστή η αγορά από ένα σχετικά αξιόπιστο πωλητή (99%) ;

Δημοσ.

Γιατι που θα σου χρειαστει να μετρησεις mV και σε ενδιαφερει τοσο η διαφορα στα 40 ή 60?Ολα αυτα τα πολυμετρα για ερασιτεχνες ειναι υπερχρησιμα,και δεν νομιζω να φτασουνε στο σταδιο να ζητησουν κατι και να μην τους επαρκει

Δημοσ.

Ίσως δεν το περιέγραψα σωστά, ίσως δεν το κατάλαβες, πάντως η πρώτη φράση είχε στόχο να επισημάνει την ανάποδη διαφορά προδιαγραφών-ακρίβειας των μοντέλων της ίδιας σειράς, όπως αυτά αυξάνουν με το τελευταίο προσδιοριστικό γράμμα, δηλαδή ότι το Β φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από το θεωρητικά καλλίτερο C.

Και με βάση αυτή την παρατήρηση, ζήτησα βοήθεια.

Δημοσ.

παιδιά μη μαλώνετε.

τελικά αγόρασα ένα από praktiker.

είναι αυτό

για δείτε το και πείτε γνώμες

μια μικρή απορία ομως; τι μπαταρία παίρνει και καθε πότε την αλλάζουμε; γιατί βλέπω θέλει ξεβίδωμα.

Power: 12V Battery

κοιτάξτε τιμή εδώ

1,73$

Για πέταμα.

Sorry αλλά δεν θα το ρίσκάριζα για την υγεία μου και μόνο και την ασφάλειά της.

Σε ενημερώσαμε αναλυτικότατα επ'αυτού πάντως. :)

Να μην αναφερθώ στο της μπαταρίας (στα περισσότερα πολύμετρα κάνεις αλλαγή με την κλασική 9V που βρίσκεις σε περίπτερα και σε supermarket, κάθε μέρα, όλη μέρα. Σε αυτό τρέχα γύρευε για μπαταρίες στο Γερμανό και στα ρολογάδικα.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ξαναγεννώ αυτό το θέμα γιατι θα ήθελα ένα πολύμετρο για χρήση ηλεκτρικών σε μηχανή (μοτοσικλέτα για όσους δεν κατάλαβαν)ποιο προτείνετε και αυτό το φθηνό κάνει ; http://www.ebw.gr/el/product/22277/DMM-W-BUZZER-BASIC-TRANSISTOR-CHECK-3-PIECES-OR-METERS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...