Challenger Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 λίγο πριν φορτώσουν τα windows XP μου έβγαζε σε μαύρη οθόνη το εξής μήνυμα: "windows could not start because the following file is missing or corrupt system32\Drivers\Ntfs.sys You can attempt to repair this file by starting windows setup..." Οπότε έκανα format. Αμέσως μετά το format μου το ξαναέβγαλε αυτό το μήνυμα. Να σημειώσω ότι για να αρχίσουν κανονικά τα windows έπρεπε να κάνω 4-5 φορές επανεκκίνηση μέχρι να μην μου ξαναβγάλει το μύνημα αυτό. Τίνα κάνω? Να βάλω FAT32? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Έκανα φορματ πάλι. Για το μήνυμα αυτό φταίγαν οι Nforce Drivers για τον IDE Controller. Τώρα δεν τους έχω βάλει, αλλά στο boot βγάζει μπλέ οθόνη και γράφει: "Α problem has been detected... PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA..." Τι ειν' τούτο πάλι???? Έκανα 2 φορές format και το έβγαλε πάλι. Δεν νομίζω να το γλυτώσω και με 3ο φορμάτ. Τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 Πειραξες τιποτα στα bios?Τι σκληρο δισκο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Δεν πείραξα τίποτα. W.D 80 GB έχω. Τι σημασία έχει αυτό? Πιστεύετε ότι αν ρίξω τα timings Και βάλω τα mhz (που τώρα ειναι απο default στα 166) στα 133 θα πετύχω τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Pes th sun8esh tou PC sou (CPU, m/b, mnhmes[266,333,400ares?]) kai se ti FSB to douleueis... Th suxnothta ths CPU sou grace thn kai ws multiplier*FSB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lupus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Prospathise to. Enas kollitos den mporouse kan na perasei xp me overclocked systima. Ola na ta perimeneis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 2400+ με default όλα, μνήμη elixir 512ΜΒ 333ΜΗΖ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Enas filos mou eixe paropoio mhxanhma...Parolo pou eixe 333Mhz mnhmh tou parousiaze idia problhmata (logw asumbatothtas me th M/B) kai douleue mono sta 133. Ftia3e th disketa tou MEMTEST se ena allo PC kai dokimase to sto diko sou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 giati se allo pc? Thn eftiaksa sto diko moy. alles fores bgazei errors kai alles pernaei 50 tests xoris problhma. Th mnhmh thn ebala 133 me timings 2.5-3-3-7 kai pali exo to idio problhma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2003 Afou sou bgazei errors uparxei problhma stis mnhmes...To memtest 8ewrw oti einai o,ti pio a3iopisto gia na testareis th sta8erothta tous. Phgaine alla3e tes...An 8es dokimase tes kai se allo PC alla thn allagh mou fainetai den th glutwneis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Λοιπον!Έβαλα μια μνημη 128mb 266ΜΗΖ και κάνει κανονικά boot. Άρα υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας. Γιατί όμως αυτή η γκαντεμιά? Ειναι το 4ο τσιπάκι μνήμης που έχει πρόβλημα συμβατότητας με τη mobo μου. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο μνήμης που σίγουρα 100% δεν θα έχει πρόβλημα με το σύστημα μου? (Όχι ακριβό) H motherboard ειναι η MSI K7N2L Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterhs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Pisteuw oti to kalutero pou exeis na kaneis einai na pas to PC ekei pou agorases th mnhmh sou kai na arxisete na dokimazete mnhmes mexri na breis kapoies pou na douleuoun me th m/b sou. Exeis perasei to teleutaio patch gia to BIOS ths M/B sou, etsi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Έχω βάλει το τελευταίο bios, αλλά δεν γίνεται να το πάω το pc στο καταστημα που το αγόρασα. Είμαι κέρκυρα και το πήρα απο Αθήνα. Εξάλλου τις μνήμες απο αλλού τις πήρα. Οπότε θα τις στείλω πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2003 η έκδοση του bios ειναι η: W6570M5 V3.4 041603 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Challenger Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2003 Έστειλα την ΤWINMOS πίσω και μου στείλαν μια PMI η οποία δεν κάνει καθόλου boot. Τι προτείνετε? Να πάω για kingston? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.