Προς το περιεχόμενο

HELP with WinXP boot

Challenger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λίγο πριν φορτώσουν τα windows XP μου έβγαζε σε μαύρη οθόνη το εξής μήνυμα:

"windows could not start because the following file is missing or corrupt

system32\Drivers\Ntfs.sys

You can attempt to repair this file by starting windows setup..."

Οπότε έκανα format. Αμέσως μετά το format μου το ξαναέβγαλε αυτό το μήνυμα. Να σημειώσω ότι για να αρχίσουν κανονικά τα windows έπρεπε να κάνω 4-5 φορές επανεκκίνηση μέχρι να μην μου ξαναβγάλει το μύνημα αυτό. Τίνα κάνω? Να βάλω FAT32?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα φορματ πάλι. Για το μήνυμα αυτό φταίγαν οι Nforce Drivers για τον IDE Controller. Τώρα δεν τους έχω βάλει, αλλά στο boot βγάζει μπλέ οθόνη και γράφει:

"Α problem has been detected...

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA..."

Τι ειν' τούτο πάλι???? Έκανα 2 φορές format και το έβγαλε πάλι. Δεν νομίζω να το γλυτώσω και με 3ο φορμάτ. Τι προτείνετε?

Δεν πείραξα τίποτα. W.D 80 GB έχω. Τι σημασία έχει αυτό? Πιστεύετε ότι αν ρίξω τα timings Και βάλω τα mhz (που τώρα ειναι απο default στα 166) στα 133 θα πετύχω τίποτα?

Λοιπον!Έβαλα μια μνημη 128mb 266ΜΗΖ και κάνει κανονικά boot. Άρα υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας. Γιατί όμως αυτή η γκαντεμιά? Ειναι το 4ο τσιπάκι μνήμης που έχει πρόβλημα συμβατότητας με τη mobo μου. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο μνήμης που σίγουρα 100% δεν θα έχει πρόβλημα με το σύστημα μου? (Όχι ακριβό) H motherboard ειναι η MSI K7N2L

Έχω βάλει το τελευταίο bios, αλλά δεν γίνεται να το πάω το pc στο καταστημα που το αγόρασα. Είμαι κέρκυρα και το πήρα απο Αθήνα. Εξάλλου τις μνήμες απο αλλού τις πήρα. Οπότε θα τις στείλω πίσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...