Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λυπητερό είναι οτι πλέον είναι βέβαιο πως δεν υπάρχει κάποιο pattern στο πως αποφασίστηκε ποιοι θα παραλάβουν έστω και ένα κομμάτι και ποιοι τίποτα.

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τα δύο τεμάχια από Public στο Cosmos Θεσσαλονίκη και μέσα στο ντουλάπι είχε άλλα δέκα πληκτρολόγια τουλάχιστον με εκτυπωμένες τις παραγγελίες επάνω τους (πιασμένες με λάστιχο) έτοιμα για να τα παραλάβει κάποιος....

Αν πάει κάποιος και πει ένα τυχαίο όνομα και στην συνέχεια "βοηθήσει" τον υπάλληλο για να το βρει, μπορεί να διαβάσει τις εκτυπώμενες παραγγελίες που έχει επάνω το κάθε πληκτρολόγιο και στην συνέχεια να πει ότι έκανε λάθος και το σωστό όνομα είναι άλλο (αυτο που υπάρχει ήδη ε κάποια απόδειξη...)

Δημοσ.

Δεν σας είπα αν είναι τίμιο/έντιμο ή όχι... σας το λέω για να ξέρετε ότι είναι εφικτό... θα μπορούσα κι εγώ να είχα χάσει τα δύο που είχα σε παραγγελία με αυτόν τον τρόπο... Δεν μου ζήτησαν κανένα στοιχείο για την παραγγελία, πέρα από το όνομα. Καλό θα ήταν λοιπόν όποιος πάρει μήνυμα για παραλαβή, να πάει να τα πάρει σύντομα...

Δημοσ.

Αυτό μου έκανε και μένα εντύπωση στις παραγγελίες μου (για άλλα πράγματα). Πήγα έδωσα ένα όνομα και έφυγα. Ούτε κωδικό παραγγελίας, ούτε αν ήμουν ή όχι εγώ κ.τ.λ. Σε περιπτώσεις σαν το keyboard θα μπορούσε να δημιουργηθεί θέμα.

Δημοσ.

σιγά μη σας ζητάνε και ΑΔΤ και ΑΦΜ για ένα πληκτρολόγιο 5 euro ρε μάγκες...και όσοι ρίχνετε και καλά ''μαύρο'' να δούμε αν στην επομενή super προσφορά θα βάλετε παραγγελία απο καμιά 10αριά τεμάχια έκαστος μήπως βγάλετε και κάτι. Ελεος και ήμαρτον μαζι.

Δημοσ.

σιγά μη σας ζητάνε και ΑΔΤ και ΑΦΜ για ένα πληκτρολόγιο 5 euro ρε μάγκες...και όσοι ρίχνετε και καλά ''μαύρο'' να δούμε αν στην επομενή super προσφορά θα βάλετε παραγγελία απο καμιά 10αριά τεμάχια έκαστος μήπως βγάλετε και κάτι. Ελεος και ήμαρτον μαζι.

καλως ηρθες στο φορουμ, 

πρωτο comment και τα χωνεις κανονικα? σιγα σιγα..!!!

• Like 3
Δημοσ.

thanks corpse_grinder

εγώ το παρέλαβα απο το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής σήμερα και είχα κάνει την παραγγελία Παρασκευή στη 1 το βράδυ, πάντως βλέπω οτι στο mail Που έστειλαν σε άλλους για ακύρωση αναφέρουν οτι έγινε λάθος στο σύστημα τιμών..παρόλαυτα είναι πολλοί που έχουν παραλάβει, φαντάζομαι θα είχαν την δυνατότητα να τις ακυρώσουν όλες απο το να μπουν μέσα

Δημοσ.

Παρέλαβα το απόγευμα, απο κατάστημα ζωγράφου, είχα κάνει παραγγελία πέμπτη 11+ το πρωί.

Είδα μόνο 1 μέσα στο ντουλάπι δυστυχώς.

Φεύγοντας μου λέει η κοπέλα: ''Είσαι πολύ τυχερός που παρέλαβες, ήδη έχουμε αρχίσει τις ακυρώσεις''

Της λέω: ''Άστα, το ξέρω, πάλι καλά να λέω''

Δημοσ.

Το κακό είναι οτι στα καταστήματα, έρχονται τα παιδιά που είναι ευγενικά σε δυσκολη θέση από την ανικανότητα κάποιον σε κάποια γραφεία (ΝΑ ΜΗΝ πω την ιδέα που έχουν για το ποιοτικό μάρκετινγκ. ) δεν πιστεύω στο λάθος αλλά στην ηλιθιότητα να νομίζουν τους πελάτες τους χαζούς και πρόβατα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα από το public Πειραιά. Υπήρχε άλλο ένα πληκτρολόγιο. Εύχομαι να παραλάβουν όλοι όσοι είναι σε αναμονή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τα δύο τεμάχια από Public στο Cosmos Θεσσαλονίκη και μέσα στο ντουλάπι είχε άλλα δέκα πληκτρολόγια τουλάχιστον με εκτυπωμένες τις παραγγελίες επάνω τους (πιασμένες με λάστιχο) έτοιμα για να τα παραλάβει κάποιος....

Αν πάει κάποιος και πει ένα τυχαίο όνομα και στην συνέχεια "βοηθήσει" τον υπάλληλο για να το βρει, μπορεί να διαβάσει τις εκτυπώμενες παραγγελίες που έχει επάνω το κάθε πληκτρολόγιο και στην συνέχεια να πει ότι έκανε λάθος και το σωστό όνομα είναι άλλο (αυτο που υπάρχει ήδη ε κάποια απόδειξη...)

xaxaxaxa! Και εγω πηγα χθες να παραλαβω το 2ο που παρηγγειλα.

Ειχα αρκετουτσικα, μη σου πω και στο αλλο φυλλο του ντουλαπιου ειχε αλλα τοσα, γιατι μεχρι να βρει ο δικο μου του ελεγε η κοπελα πως και στο "άλλο εχει"....

Δημοσ.

Φεύγοντας μου λέει η κοπέλα: ''Είσαι πολύ τυχερός που παρέλαβες, ήδη έχουμε αρχίσει τις ακυρώσεις''

Της λέω: ''Άστα, το ξέρω, πάλι καλά να λέω''

Ετσι της ειπες :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...