Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων. Ακυρο και σε μενα με την γνωστη δικαιολογια περι λαθους του συστηματος.

Συγκεκριμενα σε ερωτηση μου αν ειναι συνδεδεμενη η αποθηκη με το eshop τους μου ειπε οτι " φυσικα, απλα κανει καποιες ωρες να ενημερωθει το συστημα γι αυτο και καταχωρηθηκε η παραγγελια σας ενω ηταν εξαντλημενο" -παρηγγειλα 2 τμχ Πεμπτη 23:40, παραλαβη απο καταστημα Ιωαννινων.

Βεβαια οταν της ανεφερα οτι εχουν παραδοθει πληκτρολογια με μεταγενεστερη παραγγελια απαντησε "..το συστημα δινει αυστηρη προτεραιοτητα αναλογα με την χρονικη στιγμη της παραγγελιας" και δεν ειχα ορεξη να το συνεχισω.

Τεσπα για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αποδεικνυεται ο σεβασμος στον καταναλωτη απο "μεγαλες" αλυσιδες καταστηματων. :mad:

Προσωπικα το newsletter τους εφυγε για spam, 1 αστερακι στο σκρουτζ και απο δω και περα βολτιτσα απο το καταστημα για να δω  απο κοντα οτι θελω να παραγγειλω απο αλλου.

Α, και καποια στιγμη τα διαφορα βραβεια "customer experience" καλο θα ειναι να αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα!

Δημοσ.

πηρα και εγω mail ακύρωσης παραγγελία κατα τις 00.00 - 00.15 με παραλαβή απο καταστημα Λάρισας. κρίμα και πήραν αρκετά χρηματα τότε με το ps3...

Δημοσ.

g8777 θα μπορουσες να της πεις οτι εχεις αποδειξεις απο τεχνολογικο φορουμ οτι ατομα με μεταγενεστερες παραγγελιες παραλαβανε εστω και ενα... κριμα.. :-/ 

Δημοσ.

Απο Καλαματα εχει παρει κανεις? Γιατι περιμενω και εγω.

Επειδη ημουν τυχαια κοντα στο καταστημα μπηκα να ρωτησω και μου ειπε και καλα οτι ειχε 3 και του τα πηραν με την μια.

Καλαματα και εγω και πηρα ακυρο και αυτοι ενα αρνητικο στο σκτρουτζΚαι φυσικα απο κει παω μονο να δω απο κοντα τι θα αγορασω απο αλλου.Βασικα με πειρε και η γκομενα να ζητησει συγνωμη. Της ειπα να τη βαλει κει που ξερει. Περνουν μονο μετα την αρνητικη οι αθλιοι
Δημοσ.

Απλα ειπα τι θα ηταν τραγικο! Ο TS να μοιραστει με ολους την προσφορα και να μεινει απο εξω αυτος! Τεσπα ξεφυγαμε απο το θεμα!

Δημοσ.

Πηρα τηλ και μου εριξαν ακυρο.

Ειχα βαλει παραλαβη απο καταστημα Καλαματας. Θα μου ερθει και μαιλ με την ακυρωση μου ειπε.

Φυσικα και θα παρουν 1 αστερακι στο σκρουτζ

Δημοσ.

g8777 θα μπορουσες να της πεις οτι εχεις αποδειξεις απο τεχνολογικο φορουμ οτι ατομα με μεταγενεστερες παραγγελιες παραλαβανε εστω και ενα... κριμα.. :-/ 

Αυτο ακριβως της ειπα και αρχισε η κασσετα με την σειρα προτεραιοτητας.

Αληθεια κοι του Public οταν τη Δευτερα που ειχαμε επικοινωνια ξανα (και το εγραψα και εδω), δεν ειχε ενημερωθει το συστημα σας και μου ειπατε οτι η παραγγελια προχωρα κανονικα;

Τι αλλαξε δηλαδη και μετα απο 2 μερες θυμηθηκατε οτι παρηγγειλα εκπροθεσμα;

Κοιτα ρε πστ μου που γινομαι και γυφτος για 5 ευρω, αλλα καποτε αυτη η συνηθης πρακτικη των πολυκαταστηματων πρεπει να τιμωρηθει... 

Δημοσ.

Εβαλα παραγγελια για πλακα, μονο και μονο για να επιβεβαιωσω (μετα το ρεζιλικι με τα πολυπριζα) την ξεφτιλα και ανικανοτητα αυτου του μπακαλικου (κατ'ευφημισμο μαγαζιου) το οποιο (μαυρη ωρα) συνεργαζεται πλεον με το Αμαζον.

Παραγγελια ξημερωματα Παρασκευης (λιγο μετα τα μεσανυχτα της Πεμπτης), με παραλαβη απο καταστημα. Η ενημερωση που εχω ειναι οτι λογω μεγαλης ζητησης περιμενουν νεα παραλαβη απο τον προμηθευτη, αγνωστο ποτε θα αφιχθει.

Σε ερωτηση γιατι δεν αποστελουν το πανομοιοτυπο σε μαυρο ή αλλο χρωμα, απαντησαν οτι δεν γινεται γιατι δεν εχουν την ιδια τιμη.

Σε ερωτηση μου πως γινεται το ιδιο προιον στο οποιο αλλαζει μονο το χρωμα να εχει 20 ευρω αποκλιση και να μην μπορουν να καλυψουν ετσι τις αναγκες, απαντησαν οτι λογω συστημικου λαθους δοθηκε υπερογκη εκπτωση 80% και εκμεταλλευτηκα μια εκπτωση (συστημικου λαθους) και λογω υψηλης ζητησης δεν μπορουν να ικανοποιηθουν ολες.

Σε ερωτηση μου τι τελικα ισχυει, συστημικο λαθος και κακη εκμεταλλευση απο μερους μου της (εικονικης) εκπτωσης ή αναμονη νεας παραλαβης απο προμηθευτη, μασαγαν τα λογια τους.

Πιστευω οτι οδευω για φουλ ακυρωση.

Δημοσ.

1* @ skroutz και πάμε γι άλλα. Πληκτρολόγια και καταστήματα. Κρίμα γι αυτούς γιατί το κενό του amazon αφήνει χώρο κι ευκαιρίες για νέους υποψήφιους.

Δημοσ.

στο σκρουτζ πάντως το μαγαζί έχει 3,1 αστέρια μετά από 164 αξιολογήσεις,

ενώ στις γραπτές αξιολογήσεις είναι μοιρασμένα τα πράγματα .

εγώ είμαι σε αναμονή από κατάστημα πειραιά, με παραγγελία παρασκευή πρωί στις 10.

είτε παραλάβω είτε όχι, θα κάνω μια αξιολόγηση δύο αστέρων στο σκρουτζ γράφοντας ότι παραγγέλνοντας από αυτούς παίζεις τζόκερ

στο δε bestprice -όπου δεν έχω λογαριασμό- έχει 5 αξιολογήσεις με μέσο όρο 4,5 αστέρια

Δημοσ.

Αυτά τα περί λάθους συστήματος μου το είχαν πει όταν είχα παραγγείλει το ηχοσύστημα Sony DAVTZ135 CEL - 5.1 channel στο τηλέφωνο και αφού τους είχα βάλει αστεράκι στον skroutz. To έχουν βρει να λένε σε όλους την ίδια δικαιολογία οι αναξιόπιστοι! 

Δημοσ.

Μόλις εφαγα και εγω το ακυρο μου.To mail ελεγε τα κλασσικα που ειπωθηκαν και παραπανω.Παραγγελια εδωσα πρωι Παρασκευης γυρω στις 7 και για παραλαβη απο καταστημα Νεα Σμυρνης.

Δημοσ.

Και εδω ηρθε το ακυρωτικο mail τελικα με ενα λινκ με γελοιους ορους και προυποθεσεις,

http://www.public.gr/oroi-and-proypotheseis-poliseon

πιο συγκεκριμενα

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά  η Public διατηρεί εύλογο δικαίωμα  οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.

Πρακτικα με αυτο που εχω κανει bold σου λεει οτι δεν εφαρμοζω αυστηρη σειρα προτεραιοτητας (FIFO) οποιος εβαλε πρωτος παραγγελια θα εξυπηρετηθει πρωτος αλλα εχω δικο μου γενικο κριτηριο την ικανοποιηση οσο το δυνατον περισσοτερων πελατων.

Και αυτοι πιστευουν οτι αυτη η γενικοτητα τους καλυπτει ως disclaimer.

Και αυτοι οι τυποι συνεργαζονται πλεον με το Αμαζον (η μερα με τη νυχτα στην εξυπηρετηση πελατων πριν, κατα τη διαρκεια και μετα την πωληση).

• Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα σημερα (ηρθε απο χθες ειδοποιηση) απο Τσιμισκη το πληκτρολογιο (1τμχ ακριβως τα μεσανυχτα Πεμπτη-Παρασκευη -> Friday, June 14, 2013 12:01:01 AM) και την ....υπερταχεια (:P) καρτα SD του αλλου θεματος (αυτη προφανως υπηρχε στο καταστημα διαθεσιμη αφου απο χθες μεσημερι ηρθε σημερα ειδοποιηση για παραλαβη).

Χθες περασα απο Πυλαια και ειχαν καμια 50αρια ( !!! ) τεμαχια ολα δεσμευμενα.

Επειδη ηρθαν παρα πολλα ειδοποιητηρια παραλαβων χθες απο οτι καταλαβα και ειδα στην Πυλαια, οσοι παρελαβαν μεχρι και Δευτερα πηραν απο το αποθεμα που προϋπηρχε, ενω οσοι απο χθες παιρνουν κατα βαση αποθεμα "διακινηση" (απο αλλα καταστηματα - ποιος ξερει πού ειχαν ξεμεινει τοσα και εριξε το συστημα την τιμη στα 5 ευρω-) ειτε δεν αποκλειω ΚΑΙ την καινουργια παραλαβη (αν και λιγοτερο πιθανο αφου τοτε δεν επρεπε να ακυρωθει κανεις που ειχε εστω 1 τεμαχιο).

ΥΓ. Για το poll τα συμπερασματα τοσο για παραλαβες και ακυρωσεις βγαινουν καλυτερα απο τα 2 πρωτα ερωτηματα (καθως στο 3ο πολλοι τα εμπλεξαν). Aπο οτι φαινεται απο 155 ατομα (149 λεει ψηφισαν οποτε υπολογιστε το "σφαλμα") οι μισοι (75) παρελαβαν, 45 αναμενουν και 35 ακυρωθηκαν...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...