Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά ούτε λόγος να δώσουν άλλο "σχέδιο" από το ίδιο πληηκτρολόγιο σε όσους έφαγαν άκυρο. 

Θυμάμαι πριν πολύ καιρό που ο Κωτσόβολος ξεστόκαρε τους παλιούς WD Passport 500g (39 ευρώ, εξωφρενική τιμή για τότε) και επειδή δεν έφτασε το στοκ κάλυψε όλες τις παραγγελίες με τον καινούριο μικρότερο Passport.  Και μας το έστειλε και σπίτι τσάμπα. Just saying.

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά παραδόξως μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή από κατάστημα ζωγράφου.

Είχα κάνει παραγγελία την πέμπτη το πρωί κατά τις 11+. Θα πάω το μεσημεράκι να το πάρω.

Δημοσ.

Ναι αφου δωσαν τοσα πολλα, θα επρεπε να δινουν και το ιδιο μοντελο με αλλο κωδικο στην ιδια τιμη. Εχω και εγω παρομοια εμπειρια με Κωτσόβολο, ειχα παρει μεσω ιντερνετ τον HD Samsung S1 200gb (εναν μικρο 1,8" HD) στα 15€ που εννοειται οτι ηταν open box, αλλα λογω λαθους δεν τον ειχε εκει που πηγα για παραλαβη και μου εδωσαν σφραγισμενο στην ιδια τιμη, η οποια ηταν απιθανη...

Δημοσ.

Ένα εύλογο και ρητορικό ερώτημα: Αν κάποιος το είχε αγοράσει στην αρχική τιμή που επανήλθε μετά από την "λάθος τιμή" θα του το ακύρωναν ή όχι;  :X

Δημοσ.

παραγγελια πεμπτη βραδυ κ μολις μου την ακυρωσανε απο μαλλ μαρουσι.. σειρα προτεραιοτητας ουτε για πλακα...

Δημοσ.

Ένα εύλογο και ρητορικό ερώτημα: Αν κάποιος το είχε αγοράσει στην αρχική τιμή που επανήλθε μετά από την "λάθος τιμή" θα του το ακύρωναν ή όχι;  :X

οχι θα ακυρωναν εσενα με το 5 ευρω..

το ιδιο θα γινοταν και αν εκανες παραγγελια ενος 5 ευρου και ενος 24 ευρου.

παντως εγω που παρελαβα χτες 2 πληκτρολογια (ενα για την αδερφη και ενα για την κοπελα μου) λεω οτι τσαμπα διαφημιση τους εχει γινει και τσαμπα σκαμε μιας και το πληκτολογιο ειναι καθαρα γυναικειο  :) λευκο με μωβ λουλουδακι...:)

Δημοσ.

Offtopic αλλά πραγματικα, ψηφοφορία για το ποιος παρέλαβε τι σε site πρώτη φορά βλέπω... Μόνο στο insomnia πραγματικά!  :-D

Δημοσ.

Είχα κάνει δύο διαφορετικές παραγγελίες(βράδυ πέμπτης και οι 2) με διάφορα μιας ώρας με παραλαβή και οι δύο από πυλαία θεσσαλονίκης.

Στη πρώτη μου ήρθε μεηλ την επόμενη μέρα και παρέλαβα το απόγευμα.

Στη δεύτερη (δε το περίμενα να την δεχτούν) μου ήρθε μεηλ χθες και θα πάω αύριο να παραλάβω.

Συμπέρασμα δικό μου: στη Θεσσαλονίκη παρέλαβαν σχεδόν όλοι.

Δημοσ.

Οσοι επιλέξατε αποστολή στο σπίτι , αν κρινω απο το ερωτηματολογιο , 12 παραλαβατε ,  10 ειμαστε στον αερα και 5 φαγατε ακυρο .... ψιλομοιρασμενο το pot ... Θεωρητικά λογω μεταφορικών (3-5 ευρω) θα νομιζε κανείς οτι θα τις προωθούσαν, συγκριτικα με τις παραλαβες απο το καταστημα. (ή και όχι, οτι να ναι κανουν τελικα...)

Δημοσ.

απο μενα ακυρο απο mall παρηγγειλα 14/6 01:00 περιπου το πρωι.Δεν κρατανε σειρα αλλα πανε αναλογα με την διαθεσιμοτητα του καταστηματος εκεινη την στιγμη. Την επομενη φορα παραγγελια σε ολα τα public.

Εχει δικιο papeipa οτι θελουν με αντικαταβολη

• Moderators
Δημοσ.

Οσοι επιλέξατε αποστολή στο σπίτι , αν κρινω απο το ερωτηματολογιο , 12 παραλαβατε ,  10 ειμαστε στον αερα και 5 φαγατε ακυρο .... ψιλομοιρασμενο το pot ... Θεωρητικά λογω μεταφορικών (3-5 ευρω) θα νομιζε κανείς οτι θα τις προωθούσαν, συγκριτικα με τις παραλαβες απο το καταστημα. (ή και όχι, οτι να ναι κανουν τελικα...)

Οι μισοι που εχουν βαλει οτι παρελαβαν με παραδοση στο χωρο τους, εχουν βαλει και οτι παρελαβαν με παραλαβη απο καταστημα! Περα απο το τρολιν που υπαρχει (απο λιγους) στην ψηφοφορια και αν δεις τις ψηφους τους βγαζει ματι, καποιοι οπως αυτοι που λεμε τωρα, ψηφισαν "βιαστικα και απροσεκτα". Με μια προσεκτικη αναγνωση μπορεις να βγαλεις παντως αρκετα σωστα συμπερασματα. (Αυτη την ωρα δηλαδη απο οσους εβαλαν παραλαβη στον χωρο τους καπου 5-6 παρελαβαν, 8 ακομα τιποτα και 3 εφαγαν ακυρο)

Δημοσ.

Μου ηρθε μηνυμα για παραλαβη... Παραγγελια 1 ωρα αφου ανοιξε το thread.. 

Παω να παραλαβω να δω τι παιζει.. 

Δημοσ.

Μου ηρθε μηνυμα για παραλαβη... Παραγγελια 1 ωρα αφου ανοιξε το thread.. 

Παω να παραλαβω να δω τι παιζει.. 

Κατάστημα??

• Moderators
Δημοσ.

Τι απο αυτα που διαβαζεις σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα μπορουσε να γινει και αυτο; Τα ονοματα εχουν σημασια;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...