Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παρελαβα χθες απο Τσιμισκη, είχα παραγγείλει 2 τεμαχια μου εδωσαν 1... Πολυ όμορφο και πρακτικό το πληκτρολόγιο

Δημοσ.

ποσα τεμαχια? εγω 00:01 εκανα παραγγελια ξημερωμα παρασκευης και τιποτα ακομα

Ένα κομμάτι παρήγγειλα.

Δημοσ.

απο Λάρισα παραλαβή από κατάστημα είχε  κανείς  ενημέρωση. εδώ ούτε φωνή  ούτε ακρόαση. υπο επεξεργασία είναι, ούτε mail ήρθε  ούτε μήνυμα  στο κιν.

Δημοσ.

απο Λάρισα παραλαβή από κατάστημα είχε  κανείς  ενημέρωση. εδώ ούτε φωνή  ούτε ακρόαση. υπο επεξεργασία είναι, ούτε mail ήρθε  ούτε μήνυμα  στο κιν.

εμενα μου ειρθε χτες email σημερα θα παω να το παραλαβω

Δημοσ.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Παραγγελία Πέμπτη 23:30.

Δημοσ.

εγω 11 αλλα τους ειχα παρει τηλεφωνο το πρωι για ναδω τι γινεται και το μεσημερι ειρθε email

δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο βεβαια

Δημοσ.

Εγώ έκανα παραγγελία Παρασκευή μεσημεράκι(περίπου 12:30) για παραλαβή από το κατάστημα του Βόλου.Μail ή μήνυμα ακύρωσης δεν μου έχει έρθει ακόμα και στην παρακολούθηση παραγγελίας στο site μου την βγάζει υπο επεξεργασία.Σε τηλέφωνο που τους είχα πάρει την Δευτέρα το πρωί για να ρωτήσω μου είπαν ότι στο κατάστημα είχαν 4-5 για παραλαβή από πελάτες και απο Τετάρτη περιμένουν και άλλα κομμάτια.

Δημοσ.

άκυρο και σε μένα. παραγγελία Παρασκευή πρωί πρωί.

Επειδή το public είναι υπότροπο στο παρελθόν και επειδή δεν ιδρώνει το αυτί τους θα αρχίσω τα αρνητικά σχόλια. ΤΕΛΟΣ

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε άκυρο λόγω λάθος έκπτωσής. Παραγγελία Πέμπτη 23:30.

edit:  Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα Λάρισας και δεν είχαν ιδέα τι τους γινόταν. Θα επικοινωνήσουν με τα κεντρικά και θα με πάρουν. Απλά θα τους πω πως γνωρίζω άτομα που παρέλαβαν κανονικά Θεσσαλονίκη και Λάρισα και θα δω τι θα γίνει.

Δημοσ.

Καλή η ψηφοφορία για να σχηματιστεί μια καλή εικόνα, αλλά θα ήθελα και μια επιλογή στο θέμα των ακυρώσεων πόσα τεμάχια περιείχε. Γιατί μπορεί κάποιος με βάση την αρχική τιμή των 30 ευρώ να θέλησε να δώσει το ίδιο ποσό για 6 τεμάχια. Γενικά πιστεύω παραγγελίες πάνω από 2 τεμάχια έχουν φάει άκυρο.

Δημοσ.

Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public για τις αγορές σας.

Ζητουμε θερμα την κατανοηση σας για το ότι η παραγγελία σας δε μπορεί να εκτελεστεί .

Το σύστημα τιμών Internet παρουσίασε προσωρινό τεχνικο πρόβλημα με αποτέλεσμα να εμφανίσει τον κωδικό 0631879 KEYBOARD LOGITECH K360 WRL GR PUR.PEB. με ασυνηθιστα μεγαλη έκπτωση on line  80% σε σχεση με την τιμή  καταστήματος.

Αυτό προκάλεσε υπερβολικά μεγάλη ζήτηση σε λίγες μόνο ώρες με αποτέλεσμα την ταχύτατη εξάντληση του κωδικού.

Τέλος και για την δική σας πληρέστερη ενημέρωση σας παραπέμπουμε στο σημείο των όρων και προϋποθέσεων συναλλαγων του Public σχετικά με αυτές τις περιπτώσεις  http://www.public.gr/oroi-and-proypotheseis-poliseon .

Ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε  καλύτερα την επόμενη φορά .

Με εκτίμηση,

PublicCustomerPassion

Δημοσ.

Απο Καλαματα εχει παρει κανεις? Γιατι περιμενω και εγω.

Επειδη ημουν τυχαια κοντα στο καταστημα μπηκα να ρωτησω και μου ειπε και καλα οτι ειχε 3 και του τα πηραν με την μια.

Δημοσ.

Άκυρο και σε μένα απο τη Λάρισα..Όπως έχω ξαναπεί η παραγγελία έγινε στις 01.10 ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή για 1 τεμάχιο..θα τη ρίξω την αρνητική στο Σκρουτζ μου φένεται γιατί κάποιοι πήραν

μετά απο μένα και κάποιοι άλλοι πήραν περισσότερα του ενός κομμάτια..αν υπήρχε τουλάχιστον ιεράρχιση ώς προς το χρόνο παραγγελίας και την ποσότητα των κομματιών δεν θα είχα πρόβλημα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...