Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από το κατάστημα της Ξάνθης.

Το πληκτρολόγιο έχει US layout  και δουλεύει άψογα.

Είχα ήδη ένα ποντίκι Logitech και έτσι προσπάθησα να τα κάνω pair με ένα δέκτη. Δυστυχώς στο σπίτι έχω μόνο Linux λειτουργικά και διαπίστωσα ότι η Logitech δεν παρέχει υποστήριξη.

Άρχισα λοιπόν το Googling και βρήκα το Solaar https://github.com/pwr/Solaar το οποίο είναι open source εργαλείο διαχείρισης των Logitech συσκευών.

Δουλεύει άψογα και έτσι κατάφερα να κάνω τη δουλειά μου. Τα έγραψα γιατί ίσως το χρειαστούν και άλλοι.

• Like 2
  • Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ξημερωματα 14/6 Παραλαβη απο καταστημα Περιστερι, μου ηρθε εμεηλ ακυρωσης...

Στο poll μια μονο ακυρωση βλεπω απο Αττικη και δεν ειναι η δικη σου. Σημαντικοτερο ειναι να ψηφιζετε απο να ποσταρετε παιδια! Σε ποστ μπορειτε να βαλετε καποια αλλη λεπτομερια αν δεν γινεται στην ψηφοφορια, οπως πχ περιοχη αν εχετε παραλαβει ή περιμενετε ακομα.

Δημοσ.

Έχει θέμα το poll αναγκαστηκά απαντάς και στα 3.
Εγώ παρέλαβα μόνο το ένα απο τα 2 που παράγγειλα. 
Δε μου έφταιγε η κοπελίτσα σε κάτι και δε το έκανα πολύ θέμα βέβαια.

Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα κ γω σήμερα, είχα βάλει παραλαβεί από κατάστημα, δεν είχα ενημέρωση καθόλου.

Πήρα τηλ. στο κέντρο εξυπηρέτησης για  να δω την πορεία της παραγγελίας και μου είπαν να περάσω να παραλάβω αν και δεν μου είχε έρθει mail.

Δημοσ.

:mad: 

θυμάται κανείς το "MGE UPS 500 VA 280 Watt"

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/397349-ups-%CE%B1%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/">UPS Αν ισχύει είναι καλή προσφορά

Ξανάρχισαμε μου φαίνεται ...

Δημοσ.

Κανονικα το καταστημα δεν εχει το δικαιωμα να κανει καμια τροποποιησης των τιμων μετα την παραγγελια , αλλα εχει δικαιωμα να υπαναχωρησει οποιαδηποτε παραγγελια χωρις λογο. Στα public μαλλον υπαρχει αποθηκη που ειναι συνδεδεμενη online με ολα τα καταστηματα + ηλεκρονικο καταστημα και δειχνει το stock για καθε προιον πχ υπαρχουν 2 Logitech Keyboard στην αποθηκη, κανω παραγγελια 2 Logitech Keyboard το συγκεκριμενο προϊον πρεπει να το βγαζει οτι ειναι πλεον μη διαθεσιμο , αναμενεται , προπαραγελλια αλλα οχι διαθεσιμο, τωρα επεσε το συστημα λεει γιατι ειχε μεγαλη ζητηση ..

Δημοσ.

Την εκανα την μαλακια μου στην ψηφοφορια. Παρελαβα απο το καταστημα στο Cosmos στη Θεσ/νικη, απαντησα στην 1η, κενο στην 2η και στην 3η εβαλα Θεσ/νικη και οχι κενο. Αγνοηστε τον ενα ψηφο στην Θεσ/νικη στην 3η ερωτηση. :X

Ευχαριστω τον TS

Δημοσ.

Ρε συ Matrixxx δεν κανεις ενα τελευταιο reset την ψηφοφορια γιατι οι μισοι εδω μεσα απαντησανε οτι να ναι.

Τωρα που ειναι αρχη και δεν εχουν απαντησει πολλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Εχθές (πλέον) παρέλαβα κι εγώ από το κατάστημα στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Η παραγγελία είχε γίνει ξημερώματα Παρασκευής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές (πλέον) παρέλαβα κι εγώ από το κατάστημα στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη. Η παραγγελία είχε γίνει ξημερώματα Παρασκευής.

ποσα τεμαχια? εγω 00:01 εκανα παραγγελια ξημερωμα παρασκευης και τιποτα ακομα

Επεξ/σία από corpse_grinder
Δημοσ.

Κανονικα το καταστημα δεν εχει το δικαιωμα να κανει καμια τροποποιησης των τιμων μετα την παραγγελια , αλλα εχει δικαιωμα να υπαναχωρησει οποιαδηποτε παραγγελια χωρις λογο.

Ε?????

Λίγο ανάποδα τα λες... Μια χαρά μπορεί να αλλάξει τιμές στον κατάλογο (προφανώς όχι για υφιστάμενες παραγγελίες αλλά για τις επόμενες), και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπαναχωρήσει μονομερώς νόμιμα από την παραγγελία (αυτό είναι αποκλειστικά δικό μας δικαίωμα και όχι δικό τους)!

Sent from my XT890 using Insomnia

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε συ Matrixxx δεν κανεις ενα τελευταιο reset την ψηφοφορια γιατι οι μισοι εδω μεσα απαντησανε οτι να ναι.

Τωρα που ειναι αρχη και δεν εχουν απαντησει πολλοι.

Δεν γινεται reset ειπαμε παιδια. Ευτυχως ειναι σχετικα λιγοι αυτοι που παρα τις οδηγιες απαντησαν χωρις να δωσουν την απαιτουμενη προσοχη.

Οδηγιες υπαρχουν και στον τιτλο του Poll και εδω:

http://www.insomnia.gr/topic/489590-keyboard-logitech-wireless-keyboard-k360-5€/page-23#entry52442032

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...