Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα αυτά, απλώς είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία το "λάθος συστήματος τιμών internet", δηλαδή κάτι σαν "τυπογραφικό λάθος" ενώ άλλοι παραλαμβάνουν κανονικά.

Αυτό ακριβώς.  Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έπεσαν άκυρα ενώ έρχεται κι άλλη παρτίδα υποτίθεται, και μάλιστα όχι σε άτομα που πήραν καμιά 10ριά.

Btw, κι εγώ από Τσιμισκή πήρα σήμερα mail και παρέλαβα κι όλας.  Όταν πήγα είχε καμία 20αριά ακόμη σίγουρα.  Sms ακόμη να έρθει :)

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήρθε ειδοποίηση για παραλαβή από Σύνταγμα , παραγγελία Παρασκευή ώρα 08:10

Επίσης παραλαμβάνω και αυτά:

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-accessories/speedlink-extra-charge-usb/prod483241/

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/batteries/varta-accu-2500mah/prod251021pp/

ενώ είναι ακόμη σε επεξεργασία αυτό:

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/batteries/varta-v-man-fortistis/prod1172005pp/

Έκανα 4 διαφορετικές παραγγελίες

οτι παρεις 5 ευρο εγινε το Public χαχαχαχαχα :devil:

Δημοσ.

Πριν λίγο παρέλαβα από Πάτρα. Στο ντουλάπι με τα κρατημενα προιοντα δεν υπήρχε κάποιο αλλο πληκτρολόγιο, μόνο το δικό μου.Πάντως στα ράφια είχε 4 Κ360, αλλά μαύρα, οχι άσπρα όπως ειναι αυτό που πήρα εγώ.

Δημοσ.

παρελαβα και εγω κανονικα.Μεχρι στιγμης 2 παραγγελιες σε διαφορα προιοντα εχω παραλαβει κ 3 εχω φαει ακυρο.Παραμενει στο ναδιρ ως καταστημα για μενα φυσικα

Δημοσ.

3 και 10 ειρθε email που μου λεει να παω να παραλαβω απο το καταστημα το πληκτρολογιο

εγω εβαλα παραλαβη απο το καταστημα λαρισας

Πότε παρήγγειλες?

Δημοσ.

Εγώ έχω φάει άκυρο, καμία επικοινωνία από public για ένα K360 ( Βόλος) :|

edit: ξημερώματα Παρασκευής έγινε η παραγγελία

Δημοσ.

στο στατους της παραγγελείας μου πλέον γράφη άκυρη. παρασκεύη στις 12 το μεσημέρι έγινε, παραλαβή απο κατάστημα χανιά :X :confused: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Και εγω ειμαι στην αναμονη για 2 πληκτρολογια στο Public Ιωαννινων. Παραγγελια Πεμπτη 23:40.

Βεβαια στο τηλεφωνο που τους πηρα χτες μου ειπαν πως η παραγγελια μου περαστηκε Παρασκευη, οποτε Τεταρτη θα παραλαβω.

Σε ερωτηση μου αν υπαρχει πιθανοτητα ακυρωσης, η κοπελα απαντησε πως "δεν νομιζω, πιθανοτατα οχι..", αλλα μιας και αρχισαν να σκανε μυτη ακυρωσεις το βλεπω και γω για φουντο. :P

Ιδωμεν...

Δημοσ.

παντως το γεγονος οτι εστειλα και εμαιλ και πηρα τηλ ισως βοηθησε στο να μην ακυρωθει η παραγγελια μου. καπως ετσι ειχε γινει και με τον sandisk extreme που με το πρηξιμο παρ'ολο εκανα την παραγγελια απτους τελευταιους, παρελαβα κανονικα. η παραγγελια μου για την συγκεκριμενη προσφορα εγινε Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013 12:01:53 πμ και αν καταλαβα καλα υπαρχουν ατομα που τους ακυρωθηκε η παραγγελια παρ'ολο που την εκαναν νωριτερα απο εμενα :-/

περιεργα λιγο τα εχουν κανονισει στο Public για ακομη μια φορα...

Δημοσ.

Με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον TS.

Μου ηρθε μαιλ για παραλαβή χθες και πήγα και το πήρα τώρα(1 τεμ).

Παραγγελία 13/06 αργα το βραδυ, Παραδοση σε καταστημα(mall Αγ.Δημητρίου).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...