Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει καμια παραγγελια. Σχεδον τα μισα μαγαζια εχουμε παραλαβει. Οποτε περιμενετε μεχρι να ερθουν στις αποθηκες του καθε μαγαζιου.

αφου γράφουν παιδιά πριν από εσένα πως ήδη ξεκίνησαν τις ακυρώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ηταν υπερ-cool να γινει ενα poll που να χει στηλες  :-D

εκανα παραγγελια Πεμπτη και παρελαβα [ ]

εκανα παραγγελια Παρασκευη και παρελαβα [ ]

εκανα παραγγελια Πεμπτη και δεν παρελαβα [ ]

εκανα παραγγελια Παρασκευη δεν παρελαβα [ ]

Επεξ/σία από corpse_grinder
  • Like 2
Δημοσ.

mikegad οκ γραψε λαθος. δεν ειδα οτι ακυρωσαν σε ατομα. νομιζα επειδη αργουν να τους τα δωσουν.

εγω επειδη αργουν και ειδα οτι αρχισαν οι ακυρωσεις πηρα τηλεφωνο. δεν μου πε κανεις κατι για ακυρωση παρα μονο οτι θα χρειαστει αναμονη για νεα παραλαβη του προιοντος απο προμηθευτη και οτι θα ενημερωθω μεσ'τη βδομαδα Ο_ο...

Δημοσ.

Εγώ ρε παιδιά που ήμουν και από τους ''πρώτους'' υποτίθεται, ακόμα τίποτα...

Πέμπτη πρωί στις 11+ παρήγγειλα για κατάστημα ζωγράφου...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει καμια παραγγελια. Σχεδον τα μισα μαγαζια εχουμε παραλαβει. Οποτε περιμενετε μεχρι να ερθουν στις αποθηκες του καθε μαγαζιου.

Σε ποιο εισαι αν επιτρεπεται; 

Δημοσ.

Όσοι λαμβάνετε mail περί "λάθους τιμής συστήματος" πάρτε τους τηλέφωνο και πείτε τους για το παρόν forum και τα πληκτρολόγια που δεκάδες άτομα στο internet αναφέρουν ότι στοιβάζονται στα ταμεία περιμένοντας τους αγοραστές τους.

Όσοι είστε μακριά από κατάστημα ή γενικότερα από μεγάλη πόλη ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας - σαν τελική λύση - και ζητήστε να σας χρεώσουν μεταφορικά. Το ξέρω ότι κάποιος θα πεταχτεί να μιλήσει για δικαιώματα καταναλωτή, αλλά ΥΠΟΘΕΤΩ, το κατάστημα δεν θέλει να πληρώνει επιπλέον της μεγάλης έκπτωσης και τα μεταφορικά. Βασικά θα είναι σαν να πληρώνουν για να μας τα δίνουν. Οπότε ας μην ζητάμε από το κατάστημα να κατεβάσει παντελόνι και εσώρουχο και να κάτσει στα 4 επειδή έτσι οφείλει. Τα μεταφορικά είναι από ότι βλέπω 3-5€. Εντάξει μακακία αλλά ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλετε το πληκτρολόγιο και υποψιάζεστε το προφανές, ότι σας έριξαν άκυρο διότι τελικά Ελλάδα είναι η Αθήνα και 2-3 ακόμα πόλεις, είναι μια λύση. Πάρτε το πληκτρολόγιο έστω στα 10€ και μετά ρίξτε τους όσο μαύρο θέλετε.

Δημοσ.

Όσοι λαμβάνετε mail περί "λάθους τιμής συστήματος" πάρτε τους τηλέφωνο και πείτε τους για το παρόν forum και τα πληκτρολόγια που δεκάδες άτομα στο internet αναφέρουν ότι στοιβάζονται στα ταμεία περιμένοντας τους αγοραστές τους.

Όσοι είστε μακριά από κατάστημα ή γενικότερα από μεγάλη πόλη ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας - σαν τελική λύση - και ζητήστε να σας χρεώσουν μεταφορικά. Το ξέρω ότι κάποιος θα πεταχτεί να μιλήσει για δικαιώματα καταναλωτή, αλλά ΥΠΟΘΕΤΩ, το κατάστημα δεν θέλει να πληρώνει επιπλέον της μεγάλης έκπτωσης και τα μεταφορικά. Βασικά θα είναι σαν να πληρώνουν για να μας τα δίνουν. Οπότε ας μην ζητάμε από το κατάστημα να κατεβάσει παντελόνι και εσώρουχο και να κάτσει στα 4 επειδή έτσι οφείλει. Τα μεταφορικά είναι από ότι βλέπω 3-5€. Εντάξει μακακία αλλά ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλετε το πληκτρολόγιο και υποψιάζεστε το προφανές, ότι σας έριξαν άκυρο διότι τελικά Ελλάδα είναι η Αθήνα και 2-3 ακόμα πόλεις, είναι μια λύση. Πάρτε το πληκτρολόγιο έστω στα 10€ και μετά ρίξτε τους όσο μαύρο θέλετε.

Συμφωνώ σε όλα αυτά, απλώς είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία το "λάθος συστήματος τιμών internet", δηλαδή κάτι σαν "τυπογραφικό λάθος" ενώ άλλοι παραλαμβάνουν κανονικά.

Και τα μεταφορικά δεν νομίζω να έχουν σημασία απ' τη στιγμή που υπάρχουν φυσικά καταστήματα. Μου φαίνεται λογικό πως τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση θα έχουν παραλαβές/αποστολές.

Δημοσ.

Ήρθε ειδοποίηση για παραλαβή από Σύνταγμα , παραγγελία Παρασκευή ώρα 08:10

Επίσης παραλαμβάνω και αυτά:

http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-accessories/speedlink-extra-charge-usb/prod483241/

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/batteries/varta-accu-2500mah/prod251021pp/

ενώ είναι ακόμη σε επεξεργασία αυτό:

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/batteries/varta-v-man-fortistis/prod1172005pp/

Έκανα 4 διαφορετικές παραγγελίες

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμμ, μαλιστα ωραια. Αλλο εχεις γραψει στο μηνυμα σου, πηγαινε κανε εντιτ γιατι θα πεσουν ολοι πανω σου. (απο τα μισα...)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...