Προς το περιεχόμενο

[Keyboard] Logitech Wireless Keyboard K360 @ 5€

Επιλεξτε προσεκτικα τη σωστη απαντηση στις 2 πρωτες ερωτησεις, στην τριτη ΜΟΝΟ οσοι ακυρωθηκατε βαλτε περιοχη και ημερομηνια παραγγελιας.  

195 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Εβαλα παραγγελια με παραλαβη απο καταστημα

• Παρελαβα (ή εχω ειδοποιηθει να παραλαβω)
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
    • ΚΕΝΟ - ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
  2. 2. Εβαλα παραγγελια με παραδοση στο χωρο μου

• Παρελαβα
    • Ενημερωθηκα οτι εγινε αποστολη
    • Δεν εχω καμια ενημερωση - εξελιξη
    • Μου ακυρωσαν την παραγγελια
  3. 3. Ακυρωθηκε η παραγγελια μου - λεπτομεριες

• Ειχα επιλεξει παραλαβη απο καταστημα
    • Ειχα επιλεξει αποστολη στο χωρο μου
    • Περιοχη - Αττικη
    • Περιοχη - Θεσσαλονικη
    • Περιοχη - Πατρα
    • Περιοχη - Νησιωτικος προορισμος
    • Περιοχη - Αλλο
    • Παραγγελια Πεμπτη 13-6-2013 ή νωριτερα
    • Παραγγελια Παρασκευη 14-6-2013 (μετα τις 0:00 νυχτα Πεμπτης βαζουμε Παρασκευη)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναπήρα ζωγράφου , ο πωλητης ηξερε για ποιο logitech επαιρνα, (αφου μου ειπε , δεν το ξεραμε και εμεις να παραγγειλουμε κανενα ) .... Στον αερα ειμαι και παλι , οτι εχει στο καταστημα ειναι κρατημενα σε αλλο ονομα , ορισμενα τεμαχια ειναι καθ'οδον απο αλλο καταστημα , και περιμενω τηλεφωνο οταν ερθουν μπας και ....

Μια φορα ομως να δουλεψουν με προτεραιοτητα ρε παιδι μου ...  ( Παρασκευη 01:15 βραδυ η παραγγελια μου...)  :-(

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Τι γέλιο έκανα σήμερα στην Τσιμισκή!..</p>

<p> </p>

<p>Φτάνω στο ταμείο και λέω στην κοπέλα "έχω να παραλάβω αυτό" και της δίνω εκτυπωμένο το μέιλ. Με το που βλέπει τι προϊόν είναι ξεσπάει σε γέλια (τόσο που δεν άντεξα και γελούσα κι εγώ μαζί της). Καθώς απομακρύνθηκε κατάλαβα γιατί γελούσαμε. Όλο το δεξί μέρος του πάγκου των ταμείων ήταν γεμάτο με στοίβες από logitech keyboards! Και έπρεπε να βρει αυτό που γράφει το όνομά μου... :)</p>

<p> </p>

<p>Thanks TS :)</p>

Ένα από αυτά είναι δικό μου. Αυτό που παρέλαβες εσύ ήταν κανονικά σφραγισμένο;

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Μην το ψαχνεις, στο ταμειο με ειπε για ενα χρονο εγγύησή :lol:  :lol:  :lol: 

ας χαλασει κ τους τρεχεις (σε κινητο μου Huawei Βεβαια που χαλασε το πρωτο χρονο, τους ετρεξα δεν τους ετρεξα με γειωσαν για τα καλα οτι το χαλασα εγω) 

Δημοσ.

Τι γέλιο έκανα σήμερα στην Τσιμισκή!..

Φτάνω στο ταμείο και λέω στην κοπέλα "έχω να παραλάβω αυτό" και της δίνω εκτυπωμένο το μέιλ. Με το που βλέπει τι προϊόν είναι ξεσπάει σε γέλια (τόσο που δεν άντεξα και γελούσα κι εγώ μαζί της). Καθώς απομακρύνθηκε κατάλαβα γιατί γελούσαμε. Όλο το δεξί μέρος του πάγκου των ταμείων ήταν γεμάτο με στοίβες από logitech keyboards! Και έπρεπε να βρει αυτό που γράφει το όνομά μου... :)

Thanks TS :)

Αρα πλεον ξερουν οτι εχουν αρκετες παραγγελιες αλλα δεν εχουν αλλο αποθεμα (γι'αυτο αρχισαν τα ακυρα...) και "πονταρουν" σε αυτους που δεν θα πανε να παραλαβουν μηπως καταφερουν να εξυπηρετησουν κανεναν ακομα....Να υποθεσω οτι οσοι λαβατε ακυρωτικο mail ειστε σε καποιο νησι ή απομακρυσμενη περιοχη...Αν περισεψει κανενα απο Τσιμισκη θα στειλουν και αλλου...αλλιως θα λαβουμε το ακυρωτικο και αυτοι μια ωραιοτατη αρνητικη στο skroutz...

Δημοσ.

Έκανα 2 πραγγελίες, μία ξημερώματα Παρασκευής και μία μεσημέρι Παρασκευής για Κοζάνη, και οι δύο παραγγελίες ακυρώθηκαν. Όπως παρατήρησαν και οι προηγούμενοι δεν φαίνεται να κρατάνε κάποια σειρά προτεραιότητας, εικάζω ότι πρώτα εξυπηρετούν τις παραγγελίες απο πρωτεύουσα όντας πιο κοντά στην αποθήκη.

Δημοσ.

καπως ετσι, βεβαια Κοζανι δε το λες κ μεγαλη διαφορά απο Σαλονικη!

Σε καποιους μπορει να ακύρωσαν σε περίπτωσή που παραγγειλανε καμια 10 κομματια π.χ για να ριξουν μετα τις κλασσικες αγγελίες!

Δημοσ.

Εφόσον δεν ήταν λάθος πληκτρολόγιση η τιμή, τότε σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να εφαρμόζουν το 1 τεμάχιο ανα πελάτη για να πάρουν όλοι.

Δημοσ.

απο MALL εχει παραλαβει κανεις; πεμπτη στις 11 το βραδυ την εκανα την παραγγελια αλλα κανενα νεο μεχρι στιγμης... ουτε για ακυρο ουτε για παραλαβη!!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει καμια παραγγελια. Σχεδον τα μισα μαγαζια εχουμε παραλαβει. Οποτε περιμενετε μεχρι να ερθουν στις αποθηκες του καθε μαγαζιου.

Δουλεύεις στα Public και το γνωρίζεις ή είναι τυπογραφικό λάθος?

Ήδη έριξαν άκυρο σε 2 παιδιά!!

Δημοσ.

Σε εμένα ήρθε σήμερα μήνυμα και παρέλαβα από το Cosmos στη Θεσ/νίκη (παραγγελία ξημερώματα Παρασκευής).

Μέτρησα 15 (δεκαπέντε) κομάτια που περίμεναν παραλαβή.

Δημοσ.

εγω μολις πηρα τηλ. μου λενε οτι περιμενουν νεα παρτιδα απο προμηθευτη και θα ενημερωθω μεσα στην βδομαδα για οτι νεοτερο. 

Δημοσ.

3 και 10 ειρθε email που μου λεει να παω να παραλαβω απο το καταστημα το πληκτρολογιο

εγω εβαλα παραλαβη απο το καταστημα λαρισας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...