Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι κάτοχος του 3Gs και έκανα μια επισκευή (αλλαγή πίσω μέρους, κεραίες, deck conn, μπαταρία) και όταν τα συναρμολόγησα όλα ήταν οκ, μετά δοκίμασα να αλλάξω έναν light sensor που μου έχει χαλάσει και από εκεί και πέρα έχω πρόβλημα με την φωτεινότητα της οθόνης. Έβαλα πάλι τον παλιο sensor, έλεγξα ρυθμίσεις, το άνοιξα και το ξανακούμπωσα μερικές φορές, έκανα επανεκκινήσεις, καθάρισα λίγο την πλακέτα. Μέχρι τώρα τίποτα. Το πήγα σε ένα μαγαζί να δοκιμάσω μια άλλη οθόνη, αλλά μου είπε πάλι δεν δουλεύει και θα φταίει η πλακέτα. Το σύμπτωμα είναι ότι όταν ανάβει η οθόνη κάνει ένα πολύ γρήγορο flash και αμέσως σβήνει το φως της. Καμια ιδέα τι θα μπορούσα να δοκιμάσω; Να αλλάξω μόνος μου το coil το βλέπω δύσκολο.. Έχετε να μου προτείνετε πουθενά να ρίξει μια ματια να μου πει κόστος ή καμια φτηνή επισκευή; Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ανακάλυψα πως αν του βάλω τέρμα χαμηλά τη φωτεινότητα και κάνω επανεκκίνηση τότε την έχει, απλά αν την ανεβάσω μέχρι τη μέση σβήνει πάλι, αυτό στο κύκλωμα φωτισμού έχει καμια σχέση με τον πυκνωτή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...