Προς το περιεχόμενο

Go GoGadget Go !

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία ιδέα (χρήσιμη για τους αναποφάσιστους όταν αφορά αγορά gadget, σαν και μένα :P )! Καλή αρχή εύχομαι!

Μια παρατήρηση: τα λινκ στο κάτω μέρος της σελίδας για τις κατηγορίες Laptop και MP3 Players κάνουν redirect στην αρχική σελίδα (δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν απλά επιλέχθηκε κατά τη περίοδο του beta να μην υλοποιηθούν οι 2 αυτές κατηγορίες, απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτάσεις:

1. Να υπάρχει σε κάθε σελίδα πεδίο αναζήτησης ώστε να μην χρειάζετε να πηγαίνουμε πρώτα στην αρχική σελίδα.

2. Να υπάρχει στο insomnia.gr link για gogadget.gr και το αντίστροφο.
Φιλικά

gadg3takias, on 13 Jun 2013 - 9:28 PM, said:

Ωραία ιδέα (χρήσιμη για τους αναποφάσιστους όταν αφορά αγορά gadget, σαν και μένα [ :P] )! Καλή αρχή εύχομαι!

Μια παρατήρηση: τα λινκ στο κάτω μέρος της σελίδας για τις κατηγορίες Laptop και MP3 Players κάνουν redirect στην αρχική σελίδα (δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν απλά επιλέχθηκε κατά τη περίοδο του beta να μην υλοποιηθούν οι 2 αυτές κατηγορίες, απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω).

Δεν ισχύει μόνο για αυτές τις κατηγορίες, π.χ. και στις φορητές κονσόλες.

• Like 1

• Members

Ωραία ιδέα (χρήσιμη για τους αναποφάσιστους όταν αφορά αγορά gadget, σαν και μένα :P )! Καλή αρχή εύχομαι!

Ουπς... τις ξεχάσαμε. Θα γεμίσουν σύντομα (ελπίζουμε) αλλά προς το παρόν δεν έχουν περιεχόμενο. Τις αφαιρέσαμε από το υποσέλιδο

• Like 1

gsarig σε περιπτωση abuse των buttons το ειχα, το εχω, το θελω, τί γίνεται; δηαδή αν ενα troll δεν ξερω οπως θες χαρακτηρισετο αρχιζει να παταει ολα τα κουμπια ολων των gadgets.

• Like 1

• Members

Γιατί δεν μπορώ να μπω από το κινητό??

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πρόβλημα με τη mobile έκδοση του insomnia και για να μπεις στο GoGadget θα πρέπει να πατήσεις τη "μετάβαση στο full version".

Το έχουμε υπόψη μας και μέσα στις επόμενες μέρες θα το έχουμε λύσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...