Thanoucos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλορίζικο. Συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ωραία ιδέα Ηδη αξιολογούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Φαίνεται ενδιαφέρον. Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadg3takias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ωραία ιδέα (χρήσιμη για τους αναποφάσιστους όταν αφορά αγορά gadget, σαν και μένα )! Καλή αρχή εύχομαι!Μια παρατήρηση: τα λινκ στο κάτω μέρος της σελίδας για τις κατηγορίες Laptop και MP3 Players κάνουν redirect στην αρχική σελίδα (δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν απλά επιλέχθηκε κατά τη περίοδο του beta να μην υλοποιηθούν οι 2 αυτές κατηγορίες, απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gountisa Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Προτάσεις: 1. Να υπάρχει σε κάθε σελίδα πεδίο αναζήτησης ώστε να μην χρειάζετε να πηγαίνουμε πρώτα στην αρχική σελίδα. 2. Να υπάρχει στο insomnia.gr link για gogadget.gr και το αντίστροφο.Φιλικάgadg3takias, on 13 Jun 2013 - 9:28 PM, said:Ωραία ιδέα (χρήσιμη για τους αναποφάσιστους όταν αφορά αγορά gadget, σαν και μένα [ ] )! Καλή αρχή εύχομαι!Μια παρατήρηση: τα λινκ στο κάτω μέρος της σελίδας για τις κατηγορίες Laptop και MP3 Players κάνουν redirect στην αρχική σελίδα (δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν απλά επιλέχθηκε κατά τη περίοδο του beta να μην υλοποιηθούν οι 2 αυτές κατηγορίες, απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω).Δεν ισχύει μόνο για αυτές τις κατηγορίες, π.χ. και στις φορητές κονσόλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μολις τελειωσα το review για το S3 μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλό ξεκίνημα ! Εκανα και μια γρήγορη αξιολόγηση για το htc evo 3d μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Members Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ωραία ιδέα (χρήσιμη για τους αναποφάσιστους όταν αφορά αγορά gadget, σαν και μένα )! Καλή αρχή εύχομαι! Μια παρατήρηση: τα λινκ στο κάτω μέρος της σελίδας για τις κατηγορίες Laptop και MP3 Players κάνουν redirect στην αρχική σελίδα (δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν απλά επιλέχθηκε κατά τη περίοδο του beta να μην υλοποιηθούν οι 2 αυτές κατηγορίες, απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω). Ουπς... τις ξεχάσαμε. Θα γεμίσουν σύντομα (ελπίζουμε) αλλά προς το παρόν δεν έχουν περιεχόμενο. Τις αφαιρέσαμε από το υποσέλιδο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 gsarig σε περιπτωση abuse των buttons το ειχα, το εχω, το θελω, τί γίνεται; δηαδή αν ενα troll δεν ξερω οπως θες χαρακτηρισετο αρχιζει να παταει ολα τα κουμπια ολων των gadgets. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos1995 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γιατί δεν μπορώ να μπω από το κινητό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλή ιδέα.. Καλή αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Go συλλογη δεδομενων για διαφημιστικες εταιρειες Go! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Members Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γιατί δεν μπορώ να μπω από το κινητό?? Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πρόβλημα με τη mobile έκδοση του insomnia και για να μπεις στο GoGadget θα πρέπει να πατήσεις τη "μετάβαση στο full version". Το έχουμε υπόψη μας και μέσα στις επόμενες μέρες θα το έχουμε λύσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πολυ ωραίο καλορίζικο έκανα και τη αξιολόγηση μου για το ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 πολύ καλό αλλά το ποιός έχει τι ονομαστικά (χρήστης) λίγο με χαλάει. καλή αρχή πάντως.!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις