kybos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ίσως να βάζατε ένα λινκ στην αρχική οθόνη του ινσόμνια. 3
TanasiousR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Πολύ καλή η ιδέα σας! Μπράβο! Εγώ προσωπικα θα τη στηρίξω!
kx5 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μήπως πρέπει να προβλέψετε ένα κουμπάκι αναφοράς για λάθη στην περιγραφή/φωτογραφίες ενός gadget?
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Members Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μήπως πρέπει να προβλέψετε ένα κουμπάκι αναφοράς για λάθη στην περιγραφή/φωτογραφίες ενός gadget? Νομίζω πως είναι καλή ιδέα. Για την ώρα, μπορείτε να κάνετε τέτοιου είδους επισημάνσεις στο σχετικό topic ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
lepaterious Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλο θα ηταν εκει που εχει το κουμπακι που σε παει στο forum αν ηταν δυνατο να σε πηγαινε κατευθειαν στο topic για το προιον που εισαι..πχ αν κοιταω το iphone και πατησω φορουμ να με παει εδω http://www.insomnia.gr/forum/61-mobile-software/ και οχι http://www.insomnia.gr/index εδω... Επισης θα ηταν καλυτερο σε προιοντα που δεν εχουν βγει ακομα να λειπει η αξιολογηση οπως ειδα τωρα για το xbox one
gadg3takias Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ποιος ο λόγος για "το θέλουν"; honest question,παρακαλώ απαντήστε. Το πιο απλό που εγώ μπορώ να σκεφτώ είναι ότι αν έχεις δηλώσει ότι θες ένα συγκεκριμένο προιόν σε κάθε καινούρια αξιολόγηση ή ερώτηση ή αγγελία να λαμβάνεις κάποια ειδοποίηση για να είσαι up-to-date πάνω στο θέμα (αντίστοιχο του να παρακολουθείς κάποιο thread στο forum). (Άσε που θα μπορούσε να χρησιμεύεσει και σαν μια ηλεκτρονική λίστα δώρων για τον iΒασίλη! ) 1
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ανοίχτε και ένα Κλαίω-την-μοίρα-μου.gr και ένα GoΚινητά.org και ένα Έιδησεις-για-Κινητά-Και-ότι-άλλο-μας-κατέβει.twμπας και πάνε όλα τα ορκ εκεί και ξαναγίνει λίγο όπως ήταν το insomniaPS. the monetarization goes clouds...... 1
andreasPB Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Ίσως να βάζατε ένα λινκ στην αρχική οθόνη του ινσόμνια Συμφωνώ! 1
spook Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Πιστευω πως οποιος δεν διαθετει στην συσκευη δεν θα μπορει να κανει και σωστο σχολιασμό και να δικαιολογησει την βαθμολογια του. Καλη αρχη στην νεα σ2λιρα. Προσωπικα εκανα ολους τις αξιολογησεις που μπορουσα.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Φοβερή ιδέα και υλοποίηση. Έχω ήδη αρχίσει να φτιάχνω τη λίστα μου, πιο μετά θα γράψω και αξιολογήσεις.
Proxy*64* Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Φοβερή δουλειά μπράβο. Θα μπορούσε στο μέλλον να επεκταθεί και σε pc hardware καθώς και τίτλους παιχνιδιών?
Milad Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Congrats insomnia Another great milestone, I wish I could have been around. 2
PlaStiK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εκεί που λέει "cellphones", μήπως να γίνει "mobile phones" που είναι πιο ευρωπαϊκο; To cellphone το χρησιμοποιούν κυρίως οι αμερικάνοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις