Προς το περιεχόμενο

Go GoGadget Go !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πολύ καλη δουλεια,μπραβο!! θα ήταν βολικο,νομιζω, να προσθεσετε μια κατηγορια για εκτυπωτες και scanners.. BTW οι κατηγοριες δεν λετουργουν,οδηγουν στην αρχικη σελιδα.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.

Πολύ καλη δουλεια,μπραβο!! θα ήταν βολικο,νομιζω, να προσθεσετε μια κατηγορια για εκτυπωτες και scanners.. BTW οι κατηγοριες δεν λετουργουν,οδηγουν στην αρχικη σελιδα.

Λες για τις κονσόλες ε; Το φτιάξαμε - τώρα πρέπει να παίζουν σωστά.

Δημοσ.

To θελω δεν ειναι κακο, μπορει καποιος να εχει γενικο ενδιαφερον για καποιες συσκευες, οπως εγω που ψαχνω ορισμενα τηλεφωνα, χωρις ομως να καιγομαι, αν μπορει να ειναι ορατο ποιος το θελει μπορει καποιος κατοχος να προσεγγισει τον ενδιαφερομενο να του κανει καποια καλη προταση και να τα βρουνε.

Παντως εγω θα προτεινα να μπορουμε ολα τα μελη να μπορουμε να βαζουμε συσκευες και απλα να εμφανιζονται με την ενδειξη προσωρινο ή μη εγκεκριμενο!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα το λεγα το skroutz ειναι εστιασμενο στις τιμες, εδω ειναι πιο πολυ στην γνωμη των χρηστων για το συγκεκριμενο προοιον

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να αξιοποιηθεί το κουμπί "το θέλω" και κάποιους από αυτούς θα τους δείτε υλοποιημένους με το τέλος αυτής της beta.

Όπως σύνδεση με τις "Αγγελίες" του forum..?  :X  Η database θα διευρυνθεί και στο Hardware ?

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι θα μπορούσε να μπει link μέσα στο Insomnia, πχ δίπλα από τις κατηγορίες Forum/Wiki/Αγγελίες/Αρχεία

• Like 3
Δημοσ.

Καλορίζικο παίδες.

Ειμαι περιεργος να το δω στη τελική του μορφή με ολες τις λειτουργίες οπερεσιοναλ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λες για τις κονσόλες ε; Το φτιάξαμε - τώρα πρέπει να παίζουν σωστά.

yeap,ολα οκ!
  • Members
Δημοσ.

Όπως σύνδεση με τις "Αγγελίες" του forum..?  :X  Η database θα διευρυνθεί και στο Hardware ?

Πρόθεσή μας είναι κάποια στιγμή να επεκταθεί η βάση του GoGadget και σε hardware που δεν το λες ακριβώς "gadget" (π.χ. κάρτες γραφικών, εκτυπωτές κλπ).

Γενικά πάντως θέλουμε κάθε νέα κατηγορία που προσθέτουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης όταν βγαίνει στον αέρα, ώστε να μπορούν οι περισσότεροι χρήστες να βρουν αμέσως το προϊόν που έχουν / είχαν / θέλουν.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι η προσθήκη από τους χρήστες με ελεγχόμενη φόρμα θα διευκόλυνε και εσάς,επίσης σε σχέση με το insomnia πάντα που το gadget εδώ έρχεται σε δεύτερη μοίρα,η αξιολόγηση του βασικού hardware ενός υπολογιστή θα διευκόλυνε πολύ και θα βοηθούσε όλους αυτούς τους χρήστες που ζητούν ψάχνουν συνθέσεις..  αυτά προς σκέψη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...