3antafyllos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σας. Ειμαι καινουργιο μελος του φορουμ και αυτο είναι το πρώτο μου ποστ. Αλλαξα μονος μου μπαταρια στην συσκευή και εχω ενα προβλημα. Οταν το ανοιγω και μου ζηταεί το πιν το βαζω και φορτωνει για κανα μισαωρο και μετα δεν μπαινει. Ξερει κανεις τι γίνεται και τι μπορω να κανω? ευχαριστω !!!!
KipDealer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Άμα δεν μπαίνει καν τότε πρέπει να κάνεις resotore.Κλείσε το κινητό και με πατημένο το home button σύνδεσε το usb θα δεις το connect to itunes logo. Σου protino να κάνεις restore !! Είναι ελληνικό??
vlahoskwn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 θα πρεπει πρωτα να ρυθμισεις την ωρα ωστε να δουλεψει αμα θυμαμαι πρεπει να γραφει 1980
iMarilina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 <p>Άμα δεν μπαίνει καν τότε πρέπει να κάνεις resotore.Κλείσε το κινητό και με πατημένο το home button σύνδεσε το usb θα δεις το connect to itunes logo. Σου protino να κάνεις restore !! Είναι ελληνικό?? </p> Δεν προτείνουμε ρηστορ χωρίς να ξέρουμε αν ειναι ελληνικό πρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα