Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, αν και παίζω σε PC πιο πολύ τον τελευταίο καιρό, ο λόγος που σκέφτομαι day one το PS4 είναι γιατί βλέπω να είναι ρεαλιστικό το σενάριο να γίνει το καινούργιο PS2, με άλλα λόγια το νέο industry standard.

Τι λέτε ?

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμενα πιο πολυ μου θυμιζει psone παντως.

Aπο ομιλια του cerny χθες.

image_304941_460.jpg

Δημοσ.

Εμενα πιο πολυ μου θυμιζει psone παντως.

Ναι είναι και αυτό από πλευρά coding αλλά PS one νομίζω θα μείνει μοναδικό γιατί δύσκολα θα υπάρξει εντελώς νέα κονσόλα που θα αλλάξει το gaming άρδην. 

Δημοσ.

Mε τέτοια νέα εγώ προσωπικά αναθεωρώ τα λεγόμενά μου για day 1 watch dogs. Πόσο υπέρτατο; Πιστεύω οι μπασκετόφιλοι περίμεναν πολύ καιρό μια τέτοια είδηση!!!

http://www.enternity.gr/Article/%CE%9F%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-Euroleague-%CF%83%CF%84%CE%BF-NBA-2K14/17407.html

Δημοσ.

Του χρόνου το καλοκαίρι, μόλις τελειώσω με τις πανελλήνιες θα πάρω το PS4, πακέτο με watch dogs, infamous second son και ac4.....και εγώ καμένος είμαι με NBA2k και με τα νέα που άκουσα, μάλλον θα πάω για day one στο ps3...

Δημοσ.

Ρε Tak βλεπεις τι γραφεις η απλα γραφεις οτι να ναι.Πρωτον day one φανταζομαι εννοεις το ps4.To Ps4 αμα δεν το διαβασες καπου ερχεται φετος το Νοεμβριο κοντα .Τι day one το αλλο καλοκαιρι λες???Επισης το πακετο που λες με τα 3 παιχνιδια το ξερεις γιατι εχεις καποιο γνωστο που δουλευει στην sony και βγαζει τα bundle?Τετοια bundle βγαινουν μετα απο τουλαχιστον 3 χρονια απο οταν εχει βγει η κονσολα οχι day one....Ακομα και το Wii U που βγηκε το νοεμβριο ηταν με 1 game δωρο...Δηλαδη απλα οτι να ναι....

Δημοσ.

Τι δεν κατάλαβες;....είπα ότι θα πάρω μάλλον day one το nba2k14 στο ps3 (επειδη ειπαν 2 παιδια απο πανω για nba2k)...και οταν λεω πακετο του χρονου με ps4...ενοώ ότι θα τα πάρω όταν θα πάρω και το ps4, ξεχωριστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...