Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη μου την "εδωσε" στα νευρα το AΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΖΟΝΙΚΟ  "εαν θελετε να μπορειτε να παιξετε οffline τοτε αγοραστε το Χ360"

Επειδη δεν πιστευω την κωλοτουμπα της Μ$ στο περι μη 24ωρης αναγκης συνδεσης,

Επειδη δεν πιστευω την κωλοτουμπα της Μ$ στα περι μεταχειρισμενων (αν και ποτε δεν αγορασα μεταχειρισμενο),

Επειδη η Μ$ καταντησε το ΟΝΕ να ειναι οτιδηποτε αλλο με ολιγη απο κονσολα,

Για ολα αυτα και εαν μεχρι την κυκλοφορια του εχω δουλεια και λεφτα...............ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΓΟΡΑ απο εμενα day1 θα ειναι το PS4!!!

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα day one το ps4 από εμένα εκτός και αν τα πρώτα κομμάτια φύγουν γρήγορα. Προπαραγγελλία δεν έχω κάνει. Εσείς πιστεύετε τα μαγαζιά θα έχουν θέμα με τα αποθέματα φέτος, μιας και ζούμε σε εποχή κρίσης; Με το ps3 και xbox 360, είχατε θέμα εσείς που πηγαίνατε για day one;

Δημοσ.

Ποτε ξανα day one απο μενα σε console.Αθλια ως ανυπαρκτα bundle και πανακριβα,απιστευτα μικρη ποικιλια αξιολογων τιτλων(βλεπε Wii U),πολλα προβληματα με την κονσολα οπως πχ για το xbox Red Ring of Death,και γενικα πολυς ενθουσιασμος για το τιποτα.Τα ειδαμε με το Wii U που 8 μηνες απο τοτε που βγηκε και μαζευει σκονη για αυτους που το αγορασαν.Εγω θα προτεινα 1-2 χρονια αναμονη να βγουν αρκετα αξιολογοι games να πεσει η τιμη,να διορθοθουν προβληματα και με κανα ωραιο bundle πχ 2-3 games δωρο και δευτερο controller δωρο οτι πρεπει.Φιλικα παντα  B)

Δημοσ.

Εντάξει, το WiiU είναι περίπτωση. Οι άλλες δύο κονσόλες μια χαρά υποστήριξη φαίνεται πώς θα έχουν τον πρώτο χρόνο. Ηδη με το καλημέρα θα υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 αξιόλογοι τίτλοι να παίξει κανείς, και θα είναι φρέσκοι, όχι ξαναζεσταμένο περσινό φαγητό σε τιμή νέου. 

Τώρα, όπως είπε κι ο John σε κάποιο άλλο thread, αν αυτές οι κονσόλες έχουν τεχνικά θέματα θα είναι και οι δυο τους (MS, Sony) απαράδεκτοι.

• Like 1
Δημοσ.

τι ωραιο που ητανε το original xboxακι...!!

100 % οff the self PC hardware ήταν !

Η πιο κοροϊδία κονσόλα που έχει φτιαχτεί από την στιγμή που ΔΕΝ ήταν κονσόλα αλλά "direct-x in a box" = x box

Και σήμερα, κατά τις προσφιλές τους πρακτικές, συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο με την "δύναμη" του cloud. 

Δημοσ.

robin εχεις μια περιεργη αντιληψη σχετικα με το θεμα.

δεν θα κατσω να διαφωνησω μαζι σου, ειναι προφανες απο αυτα που γραφεις οτι το original xbox το ειχες δει αντε στα περιοδικα.

"100% shelfware" που ριχνει στα αυτια σε ολα τα pc-ραφια και >200% στον τοτε βασιλια των κονσολων, το ps2.

με παιχνιδια day1 που εκαναν εμενα, ενα pc gamer δεκαετιων να γουρλωσω τα ματια..

ΟΚ

και ερχεσαι εσυ -ο θεωριτικος "εξυπνος" - να μηδενισεις τα παντα, απλα  για να τα ταιριαξεις με το σημερινο cloud και τα χαλια που επελεξε η ms....

...καθε αποψη δεκτη, απλα να ξερουμε απο που ερχεται...

• Like 5
Δημοσ.

αν δεν αγορασει ο κοσμος day one(λεγοντας d1,εννοω τον πρωτο καιρο) το μονο που θα κερδισει ειναι μειωση τιμης στο υπαρχον bundle... αν νομιζετε οτι χωρις να κανετε αγορα θα ερθουν οι τιτλοι τοτε ειστε γελασμενοι....θα βγει μονο οτι εχει απο δικα της στουντιο η καθε εταιρεια και τελος.....αυτο το πραγμα μας εχει φαει......

Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι την εποχή των ps3,360 είχαμε κλάψα γιατί οι κονσόλες τότε ήταν ακριβές (κυριως το πρώτο). Τώρα έβγαλαν φτηνές κονσόλες ,πάλι τα ίδια ...... Εχω την αίσθηση ότι  και στα 199 ευρώ να κυκλοφορούσαν τα ps4. xbox one πάλι οι περισσότεροι θα έλεγαν είναι ακριβά, ασε να αγοράσουν τα κορόιδα πρωτοι κτλ.  

• Like 2
Δημοσ.

Θα το πάρω μετά απο 1-2 χρόνια.

Ps4 για μενα με τα τωρινα δεδομενα ακριβως 1-2 χρονια μετα...το βιντεορουφιανομαραφετι της Microsoft θα το επαιρνα μονο και μονο για το Forza.

• Like 2
Δημοσ.

Λογικο να ειναι πιο φτηνες οι κονσολες τωρα γιατι εχουν Amd μεσα,σε αντιθεση με το ps3 και τον περιβοητο Cell οπως και τοτε που το ps3 ειχε blue ray,αρα δεν καταλαβαινω γιατι υπηρχε κλαψα.Και το wii που ηταν πολυ φτηνο και πουλησε τοσο πολυ,στην πραγματικοτητα ειχε μονο 3-4 games.

Δημοσ.

Λογικο να ειναι πιο φτηνες οι κονσολες τωρα γιατι εχουν Amd μεσα,σε αντιθεση με το ps3 και τον περιβοητο Cell οπως και τοτε που το ps3 ειχε blue ray,αρα δεν καταλαβαινω γιατι υπηρχε κλαψα.Και το wii που ηταν πολυ φτηνο και πουλησε τοσο πολυ,στην πραγματικοτητα ειχε μονο 3-4 games.

Κοιτα να δεις εμένα αν μου έλεγαν ότι το PS4 θα είχε πχ. 7970 και θα το πουλούσαν 699 ευρώ θα ελέγα οκ( προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο το φθηνό software παρά το hardware). Το θέμα είναι ότι η μάζα στις οποίες απευθύνονται οι κονσόλες έχουν ένα όριο στα χρήματα που θα ξοδέψουν για hardware . Ετσι οι gamers εγραψαν κανονικά τα bluray ,cell, bc, sd slots, wifi κτλ και διάλεξαν την πιο φτηνή κονσόλα. Από την αλλη η MS για να κυκοφορήσει το 360 στη συγκεκριμένη τιμή το 2005 εφτιαξε στην κυριολεξία ένα μηχανημα "σαπιο" το οποίο δεν είχε ούτε hdmi.( σε άρθρο που μιλούσε πρωην στέλεχος της MS είπε ότι όσοι κατασκευαστές ηξεραν τι ηθελε να κατασκευάσει η MS δεν ηθελαν να μπουν στο project γιατι δεν είχε κέρδος)

Το φαινόμενο αυτό δεν ήταν μονο στην ελλάδα που τα 599-649 ευρώ πιθανόν να ήταν όντως ανασταλτικός παράγοντας για αγορά αλλα και στις ΗΠΑ που έιχαν βασικό μισθο 3-4 φορές πάνω από τον ελληνικό.

Αυτός είναι και ο λόγος που το xbox one δεν είναι τόσο επικεντρωμένο στους gamers. Η MS ξέρει ότι με hardware επικεντρωμενο σε media center λειτουργίες και για αυτό το λόγο λιγότερο ισχυρό από τον ανταγωνισμό αλλά και με υψηλότερη τιμή ( έστω και λόγο kinect) δεν πρόκειται να πουλήσει στο κοινό των hardcore gamers καθως και εκτός ΗΠΑ.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις για το Xbox το παραμυθι του ποιο φτηνου εν μερη δεν ισχυει γιατι αμα θες να πεξεις online,στο Ps3 ειναι δωρεαν ενω στο xbox επρεπε να πληρωσεις 60ευρο το χρονο αν θυμαμαι καλα.Εγω το ps3 το εχω 4 χρονια τωρα και αμα αγοραζα το xbox θα επρεπε να πληρωσω 240 ευρο εξτρα για το online,γιατι πχ games οπως τα fps,racing,pro η Fifa,gears of war κλπ πρεπει να τα πεξεις και online εκτως απο το single player,αρα μια η αλλη ειναι και συγκεκριμενα για μενα το xbox θα εβγαινε ακριβοτερο,ελεος δηλαδη :mad: .

Οσο για τις νεες κονσολες το να βαλουν μεσα μια καρτα που κοστιζει σε καποιες χωρες 350-400euro ηταν αδυνατο γιατι τοτε η τιμη θα ηταν τοσο απαγορευτικη που απλα θα σε ωθουσε για υπολογιστη κατευθειαν και μην ξεχνας οτι και η τιμη αργοτερα θα πεσει βλεπε το ps3 που ξεκινισε στα 600 και τωρα εχει 180 :devil: . Για την Ms τουλαχιστον οι μισοι κατοχοι xbox360 δεν πληρωνουν το xboxlive και αρα δεν πεζουν online που ειναι απλα ξεφτιλα.Και βεβαια μην ξεχνας οτι ειναι αναμενομενο το xbox στην αμερικη να πουλησει πολυ γιατι η MS ειναι αμερικανικη εταιρεια,οπως και η sony πουλαει σχεδον 90-95% στην Ιαπωνια για τον ιδιο λογο.Η MS ηδη απετυχε με αυτα που επιβεβαιωσε στην Ε3,και αυτο δειξανε οι προπαραγγελειες του xbox που ηταν απλα τραγικες και αναγκαστικαν να ακυρωσουν οσα ελεγαν για Drm κλπ.

Γενικα για μενα η Ελλαδα ηταν,ειναι και μαλλον θα ειναι προς μερια της Sony και ας αφησουν την MS να κανει οτι βλακειες θελει στην Αμερικη και αλλου. B) .Τελος και για την sony να αναφερω απλα οτι δεν ειχε επιλογη να ακολουθησει τις τακτικες της MS,γιατι τα οικονομικα της δεν ειναι καθολου καλα(σε αρθρο 8 περιπου μηνων ειχα διαβασει οτι η Sony δεν εχει κερδος απο το 2008 :shock: )ακυρωσε προταση της Nvidia,προφανως λογω αυξημενου κοστους,και γιαυτο προτιμησε AMD και βεβαια σε τιμη μολις 399 ευρο.Απλα τα πραγματα  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...