Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι day1 ρε παιδιά!!! Μη πέφτετε θύματα marketing!! Περιμένετε 1-2 χρόνια πριν πάρετε κονσόλα,ώστε να μάθετε εμπειρίες από άλλους που τις αγόρασαν πρώτα,και όποιες "παιδικές ασθένειες" να λυθούν.

Μου θυμίσατε εμένα,που το 2006 πήρα το xbox360 γύρω στους πρώτους 5 μήνες από τη κυκλοφορία του. Και ένα μήνα μετά άρχισαν να γίνονται γνωστές οι ιστορίες για το RROD,πως το 70% των κονσολών xbox360 χαλούσαν μέσα σε 5-7 μήνες με RROD. Και αυτό υπήρχε για χρόνια,και μόλις άρχισε να βγαίνει η μαύρη εκδοχή S της κονσόλας με τη νέα motherboard άρχισαν τα 360 να μην έχουν ημερομηνία λήξης.

Πάρτε ως παράδειγμα την ιστορία με το 360,που έτυχε μεταξύ εκατομμυρίων ανθρώπων να τη βιώσω και εγώ,και κάντε κράτει για ένα διάστημα.Τουλάχιστον 1 χρόνος αναμονής είναι must για μένα πριν την αγορά νέας κονσόλας,μετά το φιάσκο του 360.

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μιας και εγω εγραψα οτι προπαραγγειλα xbox, και βλεπω πολλα "οχι", ας εξηγησω την επιλογη μου.

- θεωρω οτι αυτη τη γενια δεν θα υπαρχουν προβληματα οπως αυτα της προηγουμενης . ειναι η τεχνολογια χαμηλοτερη και βασικα mobile. το δε xbox, εχει μεσα ποιο πολλους ανεμιστηρες πλεον παρα ..τσιπακια

παρ'ολα αυτα, θεωρω οτι αξιζε η ταλαιπωρια οταν το 2006 μου καιγοντουσαν τα 360, γιατι τουλαχιστον εκεινο τον καιρο αισθανομουνα οτι κααατι πηγαινε να προσφερει παραπανω το xbox απο οτιδηποτε αλλο υπηρχε, οποτε καιγοταν σχετικα ..ηρωϊκα.

αυτη τη γενια δεν περιμενω τετοια χαϊρια, αφου τα specs ειναι συγκριτικα χαμηλα, και ναι, θα τσαντιστω αν καιγεται ευκολα ειτε η μια κονσολα ειτε η αλλη (btw και ενα ps3 μου εχει ψοφησει, και μαλιστα με ελαχιστες ωρες συγκριτικα με τα 360)

ενημερωτικα δε (alithine) τα πρωτα 360 ηταν σχετικα πολυ ευκολο να τα σενιαρεις και να μην ξαναχαλασουν ποτε. η διαδικασια ηταν να ξηλωσεις εκεινο το x-clamp που στραβωνε το ζεσταμενο m/b, να καθαρισεις, να περασεις thermal, και ολα καλα μετα.

βεβαια, στα αλλαζε η microsoft χωρις κουβεντα τα 360, αλλα ηταν μακραν πιο αξιοπιστα αυτα που "σενιαρες" μονος σου. το day1 360 μου, μετα απο την "επισκευη" αν δεν απατωμαι δουλευει ακομα...

-  κρινοντας απο τα specs, πιστευω οτι και οι δυο κονσολες θα ειναι στα ντουζενια τους το πολυ για δυο χρονια.

μετα απο αυτο, η διαφορα με τα pc θα ειναι και παλι generational. οποτε, αν παρω xbox το δευτερο χρονο, αυτοματως εχω χασει το μισο "καλο" χρονο χρησης του.

- και ναι, εχω pc αλλα και laptop που παιζει ολα τα σημερινα games. εχω και αρκετα 360 και ps3.

το pc κρινω οτι θα ειναι η βασικη μοναδα gaming απο το 2014 και περα. ομως θελω και τις κονσολες.

-  το "αγαπημενο" μου game, βγαινει πρωτη μερα με το xbox, το forza.

εφ'οσον γουσταρω να παιζω games, τι νοημα εχει το "χομπι" αν δεν παρω το αγαπημενο μου game?

και με τα DRM, ημουν αποφασισμενος να μην παρω. για το καλο της αγορας. τωρα ομως?

Δημοσ.

προσωπικά έχω βαρεθεί τα τελευταία 2-3 χρόνια τόσο την τωρινή γενιά κονσολών, που οποιαδήποτε κονσόλα βγει πρώτη θα πάει day one αγορά...φυσικά Wii U δεν πήρα ούτε κατά διάνοια γιατί μόνο next gen δεν είναι

επίσης και αυτό που λέει ο petran...το χόμπι μας είναι...κονσόλα παίρνουμε κάθε 7-8 χρόνια πλέον, ε δεν θα περιμένω και άλλο

• Like 2
Δημοσ.

κονσόλα παίρνουμε κάθε 7-8 χρόνια πλέον, ε δεν θα περιμένω και άλλο

τι ωραιο που ητανε το original xboxακι...!!

τα εσπαγε μια χαρα για την εποχη του, και στα 4 χρονια αλλαγη, πριν παλιωσει, πριν ξεφτιλιστει...

γαμω τις πολυεθνικες σας!!

• Like 1
Δημοσ.

κοστος εννοεις? 400 το ps4 και 500 το xbox.

(το xbox ειναι πιο πιθανο να πεσει απο τα δυο, ή να περιλαμβανει τιποτα εξτρα. αν τυχον εχουν μεγαλη παραγωγη, θα πεσει. αν οχι, θα μεινει)

Δημοσ.

400 λογικη τιμη αν ισχυει και για ελλαδα .απλα οι εποχες μας δυσκολεουν αν και η τιμη ειναι πολυ καλη για αυτα που θα προσφερει 

Δημοσ.

συμφωνα με τις τελευταιες κωλοτουμπες, το xbox ειναι region-free, οποτε πρακτικα χεστηκες ποτε θα το φερουν στην Ελλαδα.

οι φημες λενε οτι εχουν περιορισμενη παραγωγη τωρα στην αρχη, για αυτο κι ολας δεν κανουν παγκοσμιο λανσαρισμα.

αν το θελεις, μπορεις να το παραγγειλεις απο οπου το δινουνε και θα δουλεψει. πχ αγγλικο amazon με ενα παιχνιδι στις 500 λιρες.

Δημοσ.

ναι αλλα 500 λιρες ειναι 550-570 ευρω.Λεγανε για 500 ευρω.Ohh wait,500 ευρω χωρις παιχνιδι?

430 λίρες και 500 ευρώ είναι οι επίσημες τιμές.

Δημοσ.

500 λιρες ειναι: το xbox, το forza 5 (ή καποιο αλλο στη θεση του) και τα φτηνα μεταφορικα απο amazon αγγλιας. 503 για την ακριβεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...