Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα,πες την αλήθεια,εισαι ps fanboy και τρολαρεις !  :-D

Ok ok ναι όντως τρολλάρω για το xκουτο day 1 :devil: .ps fanboy όμως δεν είμαι και ούτε πιστεύω ότι πρέπει να είσαι ps fanboy πλέον για να μισείς την ms με αυτά που κάνει.Στο θέμα μας ωστόσο ps4 θα πάρω κατά πάσα πιθανότητα  απλά όχι day 1 για να σιγουρευτούμε πρώτα ότι όλα είναι ok με το μηχάνημα.

• Like 2
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να πάρω προσωπικά x1...πρέπει πλέον ν'αποσύρει όλες τις μλκίες η MS περί DRM,να "βγάλει" ένα μικρότερο σε διαστάσεις μοντέλο γιατί αυτό εν έτη 2013 παρα-είναι κουμούτσα, ν'αποδείξει ότι θα έχει συνέχεια σε νέα exclusives-ips όπως και να κάνει κάτι αντίστοιχο με το plus στο LIVE και να δίνει στο x1 κάθε μήνα 2-3 games καθώς και να μην απαιτείται "σώνει και καλά" gold συνδρομή για να παίξω multi αλλά να εξαρτάται καθαρά απο τον εκάστοτε publisher όπως δήλωσε και επίσημα η Sony...άρα ουσιαστικά ζητάω ένα play4!!!trolololololol

Υ.Γ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, όλα τα ανωτέρω παίζει να γίνουν πραγματικότητα σε 2-3 χρόνια(κατάργηση drm-νέα slim έκδοση-προσφορές στο LIVE και έναν "σκασμό" exclusives αφού οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι θα διαθεσουν τουλάχιστον 1δισ. δολάρια για exclusives) με την προυπόθεση ότι θα φάει τρελό άκυρο απο τους gamers στις αρχές..

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εχω αγορασει ολες τις κονσολες τις σονυ ps1,ps2 και ps3 καποια στιγμη θα αγορασω και το 4 αλλα δεν το βλεπω πολυ συντομα ισως 1 η 2 χρονια μετα που θα κυκλοφορησει...Τι να κανουμε εδω και ενα χρονο ανεργος θα δυσκολευτω πολυ...Α και δεν εχω κατι με την microsoft απλα δεν εχω αγορασει εως τωρα καποια κονσολα της.....Μακαρι να χαμε το χρημα εγω θα της επερνα ολες,παντως μετα το ps4 θα προτιμουσα το wi u που ειναι κατι διαφορετικο απο τα 2!

• Like 1
Δημοσ.

μετα τα χτεσινοβραδυνα, εγω προπαραγγειλα ενα xbox στο amazon.

εφ'οσον ειναι region free, δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να ενεργοποιησεις λογαριασμους κλπ.

playstation εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο απ'το πλαισιο.

Δημοσ.

xbox one φυσικα μετα τα χθεσινα μιας και ειμαι φαν!

αλλα οχι day one,λογικα στο 1ο 6μηνο της κυκλοφοριας του στην Ελλαδα θα το τσιμπησω

Δημοσ.

μετα τα χτεσινοβραδυνα, εγω προπαραγγειλα ενα xbox στο amazon.

εφ'οσον ειναι region free, δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να ενεργοποιησεις λογαριασμους κλπ.

playstation εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο απ'το πλαισιο.

Ίσως χαζή ερώτηση αλλά αν είναι να πάρεις και τα δύο, γιατί δεν παίρνεις ένα τούμπανο pc αφού τα λεφτά δεν είναι θέμα για σένα ?

Δημοσ.

Ίσως χαζή ερώτηση αλλά αν είναι να πάρεις και τα δύο, γιατί δεν παίρνεις ένα τούμπανο pc αφού τα λεφτά δεν είναι θέμα για σένα ?

γιατί μπορεί να έχει ήδη  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...