Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μας ειπες ομως ποιο :P

Ξερεις! :P

Αλλα δεν ρωταει αυτο το thread που εκανες!,για ξαναδιαβασε τον τιτλο.Αλλο που παει να γινει console wars και αυτο :P

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To PS4 με κέρδισε, η τιμή του πολύ καλή, αλλά σε καμία περίπτωση αγορά Day one.

Ίσως στο εξάμηνο και αν.

Με το τουμπανάκι PC που έχω, τα πολλά PC games που ακόμα δεν έχω παίξει και η αγορά ενός PS3 για να δώ τα exclusives του με καλύπτουν για πολύ πολύ καιρό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι ηλείου φαινότερο οτι ο PDS εννοεί το... Xbox One οτι θα αγοράσει launch!

wiiu φιλε!

Δημοσ.

Μαλλον για ps4 day1 , αλλα θα εξαρτηθει απο το πως θα ειναι τα οικονομικα μου εκεινη την εποχη, και εαν θα εχει παιχνιδια στο launch που να με ενδιαφερουν. Απο αυτα που εχω δει το Second Son εχω ξεχωρισει αλλα αυτο παει για ανοιξη του 14, τωρα το killzone δεν λεω θα ειναι εντυπωσιακο, αλλα δεν τρελαινομαι κιολας για fps, ισως το driveclub να μου αρεσει εαν ειναι αρκετα arcade οπως τα motorstorm της ιδιας εταιριας. Σιγουρα θα μου αρεσει το Watch Dogs , αλλα απο την αλλη αυτο θα βγει και στο Ps3.

Ξερω οτι θα βγαλει παιχνιδια που θα μου αρεσουν και θα παιξω, απλα δεν εχω αποφασισει ακομα εαν πρεπει ντε και καλα να το παρω απο την πρωτη ημερα.

Δημοσ.

Θα αγόραζα Day One το PS4 αλλά... του χρόνου θα είμαι 3η λυκείου οπότε οποιαδήποτε κονσόλα και αν αγοράσω θα μου είναι άχρηστη για ένα χρόνο. Όταν με το καλό τελειώσω 3η λυκείου είμαι ανάμεσα σε PS4 και TV και ένα τουμπανάκι PC. Και τα 2 κοντά στο χιλιάρικο. Αν και μάλλον θα πάω για την 2η επιλογή ώστε να μπορέσω να εξοικονομήσω ευκολότερα χρήματα (steam) για να αγοράσω μετά την TV (ώστε να παίζω σε big picture mode) και έπειτα το PS4. Ελπίζω να μπορέσουν να γίνουν όλα αυτά και να μην αργήσουν!

Δημοσ.

εγω day one εκανα προπαραγγελια απο πλαισιο PS4 το ps3 το πηρα εξι μηνες μετα και σε ενα χρονο εβγαλε YLOD οποτε ειναι μην σου κατσει

Δημοσ.

Και μένα πέταξε YLOD το λαλακισμένο και ξενέρωσα άσχημα, θα δοκιμάσω την τύχη μου ακόμη μία φορά με το Ps4, αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο δεν θα ξαναπάρω κονσόλα στον αιώνα τον άπαντα.

Δημοσ.

όποιος βγάλει πρώτος γαμάτο exclusive θα αγοραστεί στα καπάκια με την κονσόλα...μέχρι τότε PC όσο και αν με έχει κουράσει

Δημοσ.

θα πήγαινα και εγώ day one για ONE, αλλά με τις μ@@@@@ τις MICROSOFT, σκέφτομαι αν περιμένω μέχρι το ελληνικό λανσάρισμα ή να πάρω PS4 το χειμώνα και βλέπουμε για XONE για πιο μετά.

Δημοσ.

Εγω και τα δυο day one αλλα -> Broadwell και Maxwell εννοω :)

Δεν ξαναδινω λεφτα για να νομιζω οτι παιζω games με μια σβουρνια στο χερι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...