Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσοι απο δω πανε για day one αγορα XBOX1 η PS4;

Και απο τι θα εξαρτηθει; Ειναι νωρις βεβαια ακομη γιατι οι πολιτικες δεν εχουν ξεκαθαρισει πληρως αλλα οπως και να εχει τα περισσοτερα εχουν φανει

Εγω με τιποτα παντως γιατι παντα περιμενω να δω πιθανα hardware faults.

Εκτος αν πεσει bundle PS4 στα 350 τα χριστουγεννα που σε αυτη τη τιμη θαναι δελεαρ.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατα πασα πιθανοτητα θα παρω ps4 (με κερδισε το ατιμο σε αυτη την τιμη) φετος τα χριστουγεννα somewhat λογο αρχιτεκτονικης x86 και amd δεν με φοβιζει πολυ για rrod ylod ect

το θεμα ειναι αν ακομη τοτε θα μου φαινετε δελεαστικο για να σκασω το δωρο τον χριστουγενον :P

Δημοσ.

Εγώ σίγουρα πριν από το καλοκαίρι δεν το παίρνω (το PS4, το Χ1 δεν πρόκειται ποτέ). Πέρα από το ότι ως τότε θα έχει φανεί αν θα υπάρχουν βλάβες στις πρώτες παρτίδες, έχω πάρα πολύ μεγάλη λίστα με παιχνίδια που δεν έχω παίξει στην τρέχουσα γενιά. Ετσι, όσο κι αν με ψήνει η φάση της νέας κονσόλας, το θεωρώ ανούσια υπερβολή όταν έχω τόσα να παίξω και τόσο λίγο ελεύθερο χρόνο. Το νωρίτερο λοιπόν είναι το επόμενο καλοκαίρι, το αργότερο όταν θα κυκλοφορήσει το Cyberpunk Witcher 3 (μόλις είδα ότι το W3 θα το βγάλουν πρώτο).

• Like 3
Δημοσ.

Το PS4 δεν εχει κανενα game που να με ενδιαφερει ακομα και το X1 ειναι ακριβο μαζι με ολα τα αλλα, κανενα day one κατα πασα πιθανοτητα για εμενα εκτος αν αλλαξει κατι δραματικα..

Δημοσ.

εγω παντως απο δω και περα μπαινω σε αλλο τρυπακι.... οποτε δε ξερω ποτε και πως θα το παρω....(ανοιγω σπιτικο.. :) )  οποτε οτι προλαβαινω το κανω τωρα...μετα...υποχρεωσεις!!! γεροι να μαστε ολοι παιδια σε αυτο το μπορδελο κρατος να χουμε λεφτακια και ΠΑΝΩ απ ολα υγεια να τα φαμε εκει που γουσταρουμε.. οποτε εγω το αφηνω ανοιχτο το ενδεχομενο για καλοκαιρι οπως ειπε και ο vole maulder....ποιος ξερει..εκτος και αν καταφερω να κανω διπλες οικονομιες να το παρω πιο νωρις..

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ίσως πάω για PS4 Day 1 ανάλογα με τις υποχρεώσεις που θα έχω τότε. Η τελευταία κονσόλα που πήρα day 1 ήταν το Ν64. Η τιμή στα 399 είναι πολύ προσιτή και θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να πέσει σε χαμηλότερα επίπεδα. Σκέφτομαι να πάρω και το vita ( ήδη έχω καμια 10αριά παιχνιδάκια ) , θα κρατήσω και το ps3 και θα εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις προσφορές του ps+ !!! Το συγκεκριμένο μηχάνημα αξίζει για day 1 και προβλήματα λόγω APU θεωρώ ότι δε θα έχει.

Όσο για το xbox one μέχρι να κόψουν τις μ@λακιες με τους περιορισμούς και το kinect , δεν θα το αγοράσω. (καλά τα forza, Ryse κτλ αλλά προτιμώ να μη νιώθω μ@λακας καθε φορά που θα έχω απέναντι μου το kinect!!!) . Αν δεν βάλουν μυαλό, σε 1-2 χρόνια από τώρα θα κάνω ότι έκανα και το 2008 : αναβάθμιση στο pc με 8 core cpu ,16gb ram και gpu επιπέδου 7970-780 το οποίο και θα κρατήσω μέχρι την επόμενη γενιά κονσολών.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δεν αγόρασα κονσόλα πριν τον δεύτερο χρονο κυκλοφορίας της και δεν το μετάνιωσα,βέβαια με το ps3 το άργησα πολυ καθώς το αγόρασα τωρα, οποτε εχω πολυ πράμα για να ασχοληθώ.

Σίγουρα το ps4  αποτελει δελεαρ αλλα για έμενα αν γίνει αγορά απο το 2015 και μετά, ανάλογα την πορεία του μηχανήματος(τιμή,τίτλοι ,πολίτικη για τα μεταχειρισμενα  κτλ). 

• Like 1
Δημοσ.

Παντα κονσολα day one παιρνω για 20 χρονια τωρα. Ποτε δεν ειχα προβλημα με καμία και τις ελιωνα ολες. Φετος λοιπον day one ps4 με fifa14...

Δημοσ.

Καρφωτό xboxone  day1. Η κονσόλα σπέρνει.

το Χ1 είναι σαν τα τούβλο-χ οπότε μακριά και αγαπημένα. PS4 γιατί λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν !!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαλλον day οne,με τετοια τιμη δεν αφηνει περιθωρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...