Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μήπως χρειάζοταν και βιογραφικό και δεν κατάλαβες;Δεν νομίζω απλά με ονοματεπώνυμο να σε παίρνουν. Εκτός και αν τους αρέσει το όνομα.
mylo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 το ρώτησα ξεκάθαρα και μου απάντησε όχι δεν χρειάζεται, αρκεί η αίτηση σου. και όλα αυτά στη δ/νση προσωπικού και όχι σε κάποιο υποκατάστημα
mylo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 άρα θα έχω άδικο αν θεωρήσω ότι σκοπίμος μου είπαν βλακείες?
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μάλλον, και εμένα μου ζητάνε τί χαρτιά έχω.Βέβαια καμία σχέση πρακτική αλλά και πάλι ζητάνε.
black_widow Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 το ρώτησα ξεκάθαρα και μου απάντησε όχι δεν χρειάζεται, αρκεί η αίτηση σου. και όλα αυτά στη δ/νση προσωπικού και όχι σε κάποιο υποκατάστημα Μπα κανονικά μου είχαν ζητήσει CV. 2009 τότε , είχε θέσεις.Το έχω συζητήσει και με πρόσφατους αποφοίτους του τμήματος και έχω ενημερωθεί ότι τους έλεγαν πάντα στα κεντρικά ότι δεν υπάρχουν θέσεις ! Τι να πω, δεν ξέρω... 1
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Παλαιότερα στα μεγάλα Καταστήματα παίρναν 3-4 Τώρα με το ζόρι 1 Είναι πολιτική της Διοίκησης για μείωση τως εξόδων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα