Προς το περιεχόμενο

Κοστος μεταβιβασης ΙΧ

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι οπως τα λεει εδω παιδια ?

http://www.hellasnow.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1120:2011-09-02-12-43-35&catid=55:2011-05-01-19-05-33&Itemid=274

Για 1800 κυβικα δηλαδη 120 ευρω μονο ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγω για κατι τετοιο εχω ακουσει για αυτο ρωτησα....Υπαρχει καποιος αλλος πινακας ?

Ευχαριστω.

Ειναι οπως τα λεει εδω παιδια ?

http://www.hellasnow.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1120:2011-09-02-12-43-35&catid=55:2011-05-01-19-05-33&Itemid=274

Για 1800 κυβικα δηλαδη 120 ευρω μονο ???

Δες λίγο καλύτερα, τα γράφει πολύ αναλυτικά. 75 ευρώ για τέλος αδείας και επιπλέον 120 για τέλη μεταβίβασης. Σύνολο 195€. Και ναι ισχύουν 100% όσα γράφει.

• Like 1

Δες λίγο καλύτερα, τα γράφει πολύ αναλυτικά. 75 ευρώ για τέλος αδείας και επιπλέον 120 για τέλη μεταβίβασης. Σύνολο 195€. Και ναι ισχύουν 100% όσα γράφει.

Ευχαριστω...

• Like 1

Με τις τελευταιες αλλαγες στα διπλωματα αλλαξαν και καποια πραγματα στις μεταβιβασεις... σιγουρα και τα παραβολα και ευτυχως προς τα κατω! Επισης αυτη τη στιγμη γινονται μονο στο υπουργειο και οχι και σε ΚΕΠ οπως παλια...

Με τις τελευταιες αλλαγες στα διπλωματα αλλαξαν και καποια πραγματα στις μεταβιβασεις... σιγουρα και τα παραβολα και ευτυχως προς τα κατω! Επισης αυτη τη στιγμη γινονται μονο στο υπουργειο και οχι και σε ΚΕΠ οπως παλια...

Έχεις κάποιο link που να επιβεβαιώνει ότι μειώθηκαν τα παράβολα στις μεταβιβάσεις οχημάτων? Επίσης ποτέ οι μεταβιβάσεις δεν γίνονταν στα ΚΕΠ, στο υπουργείο γίνονταν πάντα. Τα ΚΕΠ απλά παραλάμβαναν τα δικαιολογητικά και τα έστελναν στο υπουργείο, δεν άλλαξε κάτι.

μπορει να ηταν και 195 ειπα δεν ειμαι σιγουρος...

Για αυτό ακριβώς και εγώ έγραψα Αν ισχύει :)

Έχεις κάποιο link που να επιβεβαιώνει ότι μειώθηκαν τα παράβολα στις μεταβιβάσεις οχημάτων? Επίσης ποτέ οι μεταβιβάσεις δεν γίνονταν στα ΚΕΠ, στο υπουργείο γίνονταν πάντα. Τα ΚΕΠ απλά παραλάμβαναν τα δικαιολογητικά και τα έστελναν στο υπουργείο, δεν άλλαξε κάτι.

Για αυτό ακριβώς και εγώ έγραψα Αν ισχύει :)

Ετσι ειναι αλλα κυκλοφορεις κανονικα απο εκεινη την στιγμη.

ναι γιαννη επιβεβαιώνω το φίλο... 170 εδωσα για 1600 πριν ένα μήνα και πλέον ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΠ (πριν 3 μήνες που πούλησα το δικο μου γινόταν..)

• Like 1

Όντως ισχύει το ότι σταμάτησαν τα ΚΕΠ τη διεκπεραίωση μεταβιβάσεων. Προσωρινά από ότι φαίνεται.

Το Κ.Ε.Π. ανακοίνωσε τη διακοπή παραλαβής αιτήσεων για:

√ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ,

√ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ,

√ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ,

√ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με το υπ. Αρ. Φ5/26/6986 έγγραφο της ΔΟΛ/Κ.Ε.Π. του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η παραλαβή και διεκπεραίωση αιτήσεων από τα Κ.Ε.Π. για τις ανωτέρω αναγραφόμενες περιπτώσεις μέχρις εκδόσεως Κ.Υ.Α. αρμοδίων υπουργείων.

Δεν εχει ενημερωθει δυστυχως ο κοσμος για πολλες αλλαγες... Κανω την πρακτικη της σχολης (ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ) σε ΚΕΠ και εχει ερθει σχετικο ενημερωτικο fax για την προσωρινη οπως σωστα ειπες, διεκπεραιωση μεταβιβασεων και ολων αυτων των διαδικασιων καθως  και πως τα ενημερωτικα εγγραφα που ειχαμε για το κοστος αναλογα με τα κυβικα δεν ισχυουν πια αφου αυτα μειωθηκαν. Τωρα ακριβος δεν ξερω τι εχει γινει μιας και βλεπω πως ο paylidis εσκασε 170 για 1600 αντι για 90 που ηταν παλια... Μπορει να καταφερω να βρω και το σχετικο fax να το δειτε ακριβος :) 

Τωρα ακριβος δεν ξερω τι εχει γινει μιας και βλεπω πως ο paylidis εσκασε 170 για 1600 αντι για 90 που ηταν παλια... Μπορει να καταφερω να βρω και το σχετικο fax να το δειτε ακριβος :)

90 είναι το τέλος μεταβίβασης για 1600 κυβικά, και 75€ είναι το τέλος αδείας. Σύνολο 165. Τόσο ήταν και τόσο είναι εδώ και πάνω από 10 χρόνια(εκτός από 4 μήνες μέσα στο 2009 που ήταν δωρεάν). Βάσει προσωπικής μου εμπειρίας, και βάσει των άρθρων 26 και 27 του Ν.2873/2000. Ποτέ δεν ήταν 90€ μόνο. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

http://www.ektelonistis.com.gr/view_cat.php?cat_id=274

Αφου οι μεταβιβασεις δεν γινοντε πια μεσω ΚΕΠ μπορω να κανω εξουσιοδοτηση στον αγοραστη να κανει μονος του την μεταβιβαση ενος δικου μου  ΙΧ  που του πουλαω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...