alfie1990 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γεια σας, υπάρχει κάποιος που μπορεί τον παρακάτω κώδικα να με βοηθήσει ώστε να εκτελείται σε κάποιο παράθυρο;Δηλαδή να πατάω το εκτελέσιμο αρχείο και να βγαίνει σε κάποιο παράθυρο; Tο πρόγραμμα είναι γραμμένο σε java.Ευχαριστώ ypologismos embadou.txt
alfie1990 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Επειδή είναι κάπως επείγον μπορεί κανείς να μου το διορθώσει έτσι ώστε να δουλεύει σε παράθυρο.Αυτό το swing το ψάχνω απο το μεσημέρι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη είμαι πολύ καινούργιος στο προγραμματισμό
djcat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πες μου ποιο σημείο δεν καταλαβαίνεις να σου εξηγήσω...
alfie1990 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Έχω βρει αυτόν τον κώδικα που φτιάχνει ένα παράθυρο : import java.awt.*;import javax.swing.*;// Create a simple GUI windowpublic class TopLevelWindow { private static void createWindow() { //Create and set up the window. JFrame frame = new JFrame("Simple GUI"); frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON _CLOSE); JLabel textLabel = new JLabel("I'm a label in the window",SwingConstants.CENTER); textLabel.setPreferredSize(new Dimension(300, 100)); frame.getContentPane().add(textLabel, BorderLayout.CENTER); //Display the window. frame.setLocationRelativeTo(null); frame.pack(); frame.setVisible(true); } public static void main(String[] args) { createWindow(); }} Απο εκεί και πέρα τι να κάνω?που να βάλω τον δικό μου τον κώδικα?
djcat Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Θα χρειαστείς ένα input text για να διαβάζεις τα δεδομένα σου και ένα κουμπάκι. Όταν πατάς το κουμπάκι, θα εκτελείς τους υπολογισμούς που θες.
zynif Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γιατί δεν σχεδιάζεις το gui με την βοήθεια κάποιου IDE ;
alfie1990 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 ωραία μέχρι εδώ έχω φτιάξει το interface και επισυνάπτω τον κώδικα.Tώρα πως συνδέω το πρόγραμμα μου με το interface UI.txt ypologismos embadou.txt
djcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλό διάβασμα, όχι πως θα το κάνεις, αλλά λέμε τώρα... http://docs.oracle.com/javase/tutorial/uiswing/events/intro.html
Lanike71 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Γιατί δεν σχεδιάζεις το gui με την βοήθεια κάποιου IDE ; Αφού είναι αρχάριος,θα ήταν προτιμότερο να φτιάξει το gui χειροκίνητα,ώστε να μάθει επίσης και τι εστί πάνελ,φόρμες,κουμπιά κλπ. Άλλωστε για τη δουλειά που το θέλει,2 κουμπάκια θα χρειαστεί και 3 textfield.Αν μιλούσαμε για πάρα πολλά τέτοια αντικείμενα θα έλεγα και γω να σχεδιάσει με το Netbeans.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Αφού είναι αρχάριος,θα ήταν προτιμότερο να φτιάξει το gui χειροκίνητα,ώστε να μάθει επίσης και τι εστί πάνελ,φόρμες,κουμπιά κλπ. Άλλωστε για τη δουλειά που το θέλει,2 κουμπάκια θα χρειαστεί και 3 textfield.Αν μιλούσαμε για πάρα πολλά τέτοια αντικείμενα θα έλεγα και γω να σχεδιάσει με το Netbeans. Καλά έτσι κι'αλλιώς θα πρέπει να παραμετροποιήσει τους Actionlisteners και τα TextFields οπότε δεν τον γλιτώνει τον κώδικα. Αν κάτσει να διαβάσει τον κώδικα που φτύνει ο Windowbuilder θα καταλάβει τι γίνεται.
alfie1990 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τελικά μετά από πολύ κόπο το έκανα σε applet και αυτό με βολεύει.Ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα