barman_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 λοιπον...σε ενα ρουτερ συνδεομαστε ενιοτε 7-8 συσκευες...στο ρουτερ εχει συνδεθει ενα repeater της tp-link το οποιο κανει συμπαθητικη δουλεια.δε συνεργαζεται πολυ καλα με τα ρουτερ της χολ,αλλα τα πηγαινε καλα με ενα 585v7..το θεμα μας.οταν μπαινει μια συγκεκριμενη συσκευη στο δικτυο,ενας υπολογιστης σχετικα παλιος με xp,πεφτει ολο το δικτυο..ουτε ο ιδιος συνδεεται και βγαζει εκτος ολους τους αλλους..δοκιμασα να του βαλω σταθερη ip,τιποτα.dns της google,τιποτα.οταν κανω ρισταρτ το repeater,ολα δουλευουν,για λιγο ομως.οταν κλεισει ο υπολογιστης,ολα καλα.δοκιμασα κ αλλη καρτα wifi(και usb και pci) και δεν αλλαξε τιποτα.το προβλημα αρχισε να φαινεται μετα απο καποιο format Που εκανε ο υπολογιστης,ομως και παλι δεν ειμαι σιγουρος,ποτε ακριβωςακουω ιδεες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ετσι οπως το λες, τo πιθανοτερο ειναι αυτος ο υπολογιστης να εχει πανω του καμια απο αυτες τις λαμπρες κινεζο-τουμπανο-πειρατο-πιανωταπαντα-καρτες των 2watt+ και να σας διαλυει στις παρεμβολες ολους μαζι, μαζι και τον εαυτο του.
barman_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ναι δοκίμασα διάφορα. Midi, όπως σου λέω άλλαξα 2 κάρτες. Η πρώτη που δουλεύει απρόσκοπτη μερικά χρόνια έχει τσιπακι realtek. Η δεύτερη δε ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσω και τρίτη κάρτα. Νομίζω το θέμα εμφανίστηκε έπειτα από φορματ, αν έχει σχέση. Drivers κτλ περαστηκαν επιτυχώς
tasoskont Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 δοκιμασες να κανεις update firmware repeater router ??το ιδιο ειχα παθει και εγω με το ρουτερ της hol οποτε εμπαινα με το macbook κρεμαγε ολο το δικτυο με ενα update εστρωσαν ολα
barman_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 το ρουτερ ειναι κλειδωμενο στη χολ,αλλα τα ιδια εκανε και με το αρκετα ελευθερο netfaster iad αλλαξα και repeater απο το 730 περασα στο 701 αλλα και παλι τα ιδια...θα τρελαθω δλδ,μου εχει σπασει τα νευρα ολα φορανε οτι τελευταιο υπαρχει απο την εταιρεια
harris78 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και εγώ έχω παρόμοια πρόβλημα με repeater! Έχω σε ένα switch ιντερνετ και iptv μαζί και το διαμοιράζω και σε άλλα δωματια με powerlines. Έχω και ένα powerline που βγάζει wireless. Όλα δουλευουν τέλεια. Μόλις βάλω όμως ένα repeater για να ενισχύσω το wireless το δίκτυο "κρεμάει" δεν λουτουργεί ούτε το ιντερνετ αλλά δεν μπορώ ούτε να δω κάποια εσωτερική ip πχ κάμερα!!! Όταν βγάζω το iptv από το switch όλα δουλεύον πάλι τέλεια!!! Δηλαδή το wifi expander κάνει conflict με το iptv. Έχω αλλάξει ip, subs δεν γίνεται τίποτα...
barman_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Έχω δοκιμάσει αλλαγές ip κτλ και δε μπορώ να βρω τι φταίει.. Το γμτ είναι ότι πριν λίγο καιρό δούλευε κανονικά...
biomecanoid Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δοκίμασε να μπει το προβληματικό pc στο δίκτυο με κάποιο Linux live cd άμα έχει και εκεί θέμα τοτε είναι hardware άμα δεν έχει θέμα είναι settings τον windows.
barman_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα hardware πάντως αφού και οι δύο wifi μονάδες δουλεύουν υποδειγματικα εκτός ριπιτερ Θα δοκιμάσω να δώσω μακ στο ριπιτερ τα κινητά που με ενδιαφέρουν..
barman_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 τι ρυθμιση θα μπορουσε να κανει θεμα απο τα windows?
barman_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 νομιζω 3,θα σιγουρευτω ομως,παιζει κατι με τις εκδοσεις?ειμαι σιγουρος οτι πριν το φορματ παιζει να φορουσε και τα απλα
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δεν είναι και σίγουρο αλλα διάβασα οτι στα SP1 τρώει κόλλημα με το authentication του 802.11..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα