phanispal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, αν υποθέσουμε ότι το παράθυρο μιας εφαρμογής έχει (ή μπορούμε εμείς να ορίσουμε να έχει) διαστάσεις π.χ. 1280*1080 pixels, τότε στην 29άρα θα γεμίζει η επιφάνεια εργασίας με 2 τέτοια παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο. Στην 27άρα όμως, δε θα μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παράθυρα σε 1280*1440 pixels έκαστο, άρα και θα είναι καλύτερα; Μου διαφεύγει κάτι;
Ledis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, αν υποθέσουμε ότι το παράθυρο μιας εφαρμογής έχει (ή μπορούμε εμείς να ορίσουμε να έχει) διαστάσεις π.χ. 1280*1080 pixels, τότε στην 29άρα θα γεμίζει η επιφάνεια εργασίας με 2 τέτοια παράθυρα το ένα δίπλα στο άλλο. Στην 27άρα όμως, δε θα μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παράθυρα σε 1280*1440 pixels έκαστο, άρα και θα είναι καλύτερα; Μου διαφεύγει κάτι; Σωστά το θέτεις, αλλά από εκεί και πέρα είναι θέμα το πως βολεύεται ο καθένας. Οταν λοιπόν έχουμέ 2 εφαρμογές ανοιχτές έχουμε: Γιατί στην 29άρα ναι μεν το κάθε παράθυρο έχει ανάλυση 1280x1080, αλλά οι διαστάσεις του παραθύρου είναι 33,6cm x 28,3cm Στην 27άρα το κάθε παράθυρο έχει ανάλυση 1280x1440, αλλά οι διαστάσεις του παραθύρου είναι 29,8cm x 33,5cm Όπως βλέπεις το φάρδος του παραθύρου στην 29άρα είναι μεγαλύτερό από ότι στην 27άρα. Βέβαια το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 το φάρδος μπορεί να είναι μεγαλύτερο αλλά και πάλι τα ίδια πράγματα χωράνε μέσα, αντιθέτως στο ύψος που η ανάλυση είναι μεγαλύτερη στην 27αρα θα χωράνε παραπάνω πράγματα...
Ledis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 το φάρδος μπορεί να είναι μεγαλύτερο αλλά και πάλι τα ίδια πράγματα χωράνε μέσα, αντιθέτως στο ύψος που η ανάλυση είναι μεγαλύτερη στην 27αρα θα χωράνε παραπάνω πράγματα... Γιαυτό είπα ότι είναι θέμα γούστου το κάθε ενός. Αλλοί το προτιμούν ποιο Φαδρί ενω άλλοι ποιο Μακρύ ( Το παράθυρο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 ναι αλλά το ένα δεν έχει πρακτικό κέρδος, ένω το άλλο έχει...
TEOKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Πρακτικά η 29αρα είναι πολύ μικρή. Άμα έχει κανείς και πρεσβυωπία όπως εγώ είναι τελείως λάθος αγορά . Την κράτησα ένα μήνα μόνο.
TEOKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Εμ δεν ήξερες δεν ρώταγες και εσύ Βασικά ήταν τρελή ευκαιρία για αυτό την πήρα. Λεφτά έχασα ελάχιστα. Η ταλαιπωρεία του αγόραζε-πούλα αντισταθμίζεται με την ικανοποίηση της περιέργειάς μου για τα 29αρια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα