Προς το περιεχόμενο

Dell UltraSharp U2913WM vs Dell UltraSharp U2713HM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια απο τις δυο οθονες λετε οτι ειναι καλυτερα να παω παιδια? Πειτε γνωμες..

edit: Link.png Site: http://www.dell.com/gr/p/dell-u2913wm/pd">Dell UltraSharp U2913WM     Link.png Site: http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p808969_27Zoll--68-58cm--Dell-UltraSharp-U2713HM-schwarz-silber-2560x1440-1xHDMI-1-3-1xVGA-1xDVI-1xDP.html">Dell UltraSharp U2713HM

Δημοσ.

Η 29άρα όπως θα είδες, είναι υπερευρεία 21:9, με 2560*1080.

Η 27άρα είναι 16:9, με 2560*1440, άρα περισσότερη επιφάνεια και καλύτερο browsing.

Για να πας σε 21:9 πρέπει να έχεις συγκεκριμένους λόγους, οπότε για να ρωτάς, πήγαινε για την 27άρα.

Δημοσ.

ξεκάθαρα την 27άρα. καλύτερη ανάλυση σε 2 ίντσες λιγότερες. Αν κρίνω από το iMac 27ιντσο (που έχει αν θυμάμαι καλά την ίδια ανάλυση) το αποτέλεσμα είναι πολύ καθαρό. Επίσης στην 29άρα θα κουνάς συνέχεια το κεφάλι σου δεξιά-αριστερά :)

Δημοσ.

Η 27άρα γιά όλα , η 29άρα μόνο για παιχνίδια. Oτι απορία έχεις  ρώτησέ με.Ειχα την αντίστοιχη 29άρα lg.

Δημοσ.

ξεκάθαρα την 27άρα. καλύτερη ανάλυση σε 2 ίντσες λιγότερες. Αν κρίνω από το iMac 27ιντσο (που έχει αν θυμάμαι καλά την ίδια ανάλυση) το αποτέλεσμα είναι πολύ καθαρό. Επίσης στην 29άρα θα κουνάς συνέχεια το κεφάλι σου δεξιά-αριστερά :)

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

εχω την 27αρα, πολυ καλη για καθε χρηση, ημουν στο ιδιο διλλημα, αλλα το 1080 με ξενερωνε πολυ, οποτε προτιμησα την 27αρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 απο μένα για Dell U2913WM

Νομίζω πως δεν πρέπει να ψάχνουμε τα υπέρ και τα κατά ανάμεσα σε U2913WM vs U2713HM, και τα 2δυο monitor είναι high end κατηγορία οπότε εγώ προσωπικά θα διάλεγα Dell U2913WM . Οπότε και εσυ πρέπει να αποφασίσεις μόνος σου τι θέλεις.

U2913WM - 21:9. 2560Χ1080

U2713HM - 16:9. 2560Χ1440

dell.jpg

Επεξ/σία από timos81
Δημοσ.

Οταν το εψαχνα και εγώ για οθόνη, με ειχε δελεάσει η 29 αλλα τελικά επέλεξα τις 27 ιντσες,

οπώς ειπαν και τα παιδιά η 27αρα κατανέμει πολύ καλύτερα την επιφάνεια της και εχει καλύτερη αναλυση.

Μετα την αγορά και αφού την εχω δοκιμάσει στην πραξη βλέπω οτι ειναι  υπέραρκετή και για gaming και για εφαρμογές και για browsing.

(στην 27" σκεψου οτι εαν ανοιξω ενα φυλλο excel σε πλήρη οθόνη, κοιταζοντας το κεντρο απο απόσταση 75cm, για να δω το κελί Α1 πρεπει να μετακινίσω το βλέμα μου αρκετά.. κατι που μετα απο λιγη ωρα γίνεται κουραστικό...σκευτομαι πώς στην 29" που μετα απο εντονη χρήση καποιας εφαρμογής θα ημουν καπως ετσι :blink: )

κατα την αποψη μου σε 29" με αυτό το aspect ratio θα πάς μονο για επαγγελματική χρήση αν θές  2 εφαρμογές ανοικτές ταυτοχρονα στην οθόνη,

ελπίζω να μην σε μπέρδεψα,

οτι και αν αποφασίσεις πάντος και οι δύο οθονούλες ειναι τούμπανο...

• Like 2
Δημοσ.

Οταν το εψαχνα και εγώ για οθόνη, με ειχε δελεάσει η 29 αλλα τελικά επέλεξα τις 27 ιντσες,

οπώς ειπαν και τα παιδιά η 27αρα κατανέμει πολύ καλύτερα την επιφάνεια της και εχει καλύτερη αναλυση.

Μετα την αγορά και αφού την εχω δοκιμάσει στην πραξη βλέπω οτι ειναι  υπέραρκετή και για gaming και για εφαρμογές και για browsing.

(στην 27" σκεψου οτι εαν ανοιξω ενα φυλλο excel σε πλήρη οθόνη, κοιταζοντας το κεντρο απο απόσταση 75cm, για να δω το κελί Α1 πρεπει να μετακινίσω το βλέμα μου αρκετά.. κατι που μετα απο λιγη ωρα γίνεται κουραστικό...σκευτομαι πώς στην 29" που μετα απο εντονη χρήση καποιας εφαρμογής θα ημουν καπως ετσι :blink: )

κατα την αποψη μου σε 29" με αυτό το aspect ratio θα πάς μονο για επαγγελματική χρήση αν θές  2 εφαρμογές ανοικτές ταυτοχρονα στην οθόνη,

ελπίζω να μην σε μπέρδεψα,

οτι και αν αποφασίσεις πάντος και οι δύο οθονούλες ειναι τούμπανο...

Πολύ σωστά.

Εγώ σκέπτομαι να πάρω την 29άρα ώστε να αντικαταστήσω τις 2 23άρες που έχω. Βέβαια λόγο δουλείας, χαιρετίζομε 2 και 3 εφαρμογές in front ταυτόχρονα. 

Για Gaming, Browsing και Ταινίες, προτείνω την 27άρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...