MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτά είναι η γνωστή καραμέλα που λες.. συγνώμη κιόλας.. αν αλλάξει το Sata και το usb εσυ θ'αναβαθμισεις μόνο επεξεργαστή ? τότε ναι αν μείνω και εγώ με τον P4 η τον quad μια χαρά οικονομία θα κάνω.. Πόσα χρήματα θα πάρεις πιστεύεις αν τα βάλεις αύριο για πούλημα ποσοστό από αυτά που έδωσες ? το φπα θα πάρεις .. καλοί οι μύθοι αλλά μεγαλώνοντας πρέπει να ωριμάζουμε κ να μην πιστεύουμε στα παραμυθία. (δεν είναι προσωπικό αυτό μην παρεξηγηθώ) )! Πριν 3 χρόνια δεν υπήρχαν καν sandy/ivy. Το 3 χρόνια ελέγχεται .. απόδειξη μητρικής θέλω.. αν θέλεις να είμαι και εγώ " στην τρίχα.. "
nikos1982 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτά είναι η γνωστή καραμέλα που λες.. συγνώμη κιόλας.. αν αλλάξει το Sata και το usb εσυ θ'αναβαθμισεις μόνο επεξεργαστή ? τότε ναι αν μείνω και εγώ με τον P4 η τον quad μια χαρά οικονομία θα κάνω.. Πόσα χρήματα θα πάρεις πιστεύεις αν τα βάλεις αύριο για πούλημα ποσοστό από αυτά που έδωσες ? το φπα θα πάρεις .. καλοί οι μύθοι αλλά μεγαλώνοντας πρέπει να ωριμάζουμε κ να μην πιστεύουμε στα παραμυθία. (δεν είναι προσωπικό αυτό μην παρεξηγηθώ) )! Το 3 χρόνια ελέγχεται .. απόδειξη μητρικής θέλω.. αν θέλεις να είμαι και εγώ " στην τρίχα.. " τουλαχηστον τα λεφτα δεν τα δεινω καθε χρονο για να κανο αναβαθμηση οταν θελω,οπως κανει η ιντελ.μεσα στα 3 χρονια μονο μητρικη εχω αλλαξει και τωρα αν σημφερει θα δωσο μετα απο 3 χρονια λεφτα παλι μονο για επεξεργαστη.
Millennium Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι και άμα έχει λήξει η εγγύηση θα την έχει κρατήσει την απόδειξη για σουβενίρ.Σιγά μη δείξει και το Ε9. Όπως και να χει άκυρη η σύγκριση επεξεργαστή που κυκλοφόρησε πριν σχεδόν 3.5 χρόνια με έναν που βγήκε πριν 1+ χρόνο.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 τουλαχηστον τα λεφτα δεν τα δεινω καθε χρονο για να κανο αναβαθμηση οταν θελω,οπως κανει η ιντελ.μεσα στα 3 χρονια μονο μητρικη εχω αλλαξει και τωρα αν σημφερει θα δωσο μετα απο 3 χρονια λεφτα παλι μονο για επεξεργαστη. Εσύ ξέρεις τι θέλεις και τι θα κάνεις ανάλογα την χρήση κ τα οικονομικά σου,δεν θα σου πω εγώ κ φυσικά δεν θα σε κρίνω.. αλλά δεν θα γράψω κιόλας οτι κλαίω απο τα γέλια.. η τουλάχιστον θα το σκεφτώ καλύτερα πριν το γράψω.. Ναι και άμα έχει λήξει η εγγύηση θα την έχει κρατήσει την απόδειξη για σουβενίρ.Σιγά μη δείξει και το Ε9. Όπως και να χει άκυρη η σύγκριση επεξεργαστή που κυκλοφόρησε πριν σχεδόν 3.5 χρόνια με έναν που βγήκε πριν 1+ χρόνο. Εσύ μην βιάζεσαι το ξέρω οτι σ'αρεσει η συζήτηση μαζί μου, διάβασε τι έγραψε το παλικάρι απο πανω για την μητρική. σου απάντησε εκείνος.. Αλήθεια η προηγούμενη τι έγινε ?
nikos1982 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εσύ ξέρεις τι θέλεις και τι θα κάνεις ανάλογα την χρήση κ τα οικονομικά σου,δεν θα σου πω εγώ κ φυσικά δεν θα σε κρίνω.. αλλά δεν θα γράψω κιόλας οτι κλαίω απο τα γέλια.. η τουλάχιστον θα το σκεφτώ καλύτερα πριν το γράψω.. Εσύ μην βιάζεσαι το ξέρω οτι σ'αρεσει η συζήτηση μαζί μου, διάβασε τι έγραψε το παλικάρι απο πανω για την μητρική. σου απάντησε εκείνος.. Αλήθεια η προηγούμενη τι έγινε ? δεν θα κατσο να σκεφτω απο πανω αν θα σε ενοχλη εσενα ο τροπος που γραφω.οπως εχεις την δικη σου αποψη ετσι εχω και εγω.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν δικαιούσαι δική σου άποψη σε αυτό .. υπάρχουν κανόνες στα forums.. η έμμεση προσβολή δεν είναι τρόπος γραφής.ενημερωτικό είναι αυτό δεν έχω καμιά δικαιοδοσία εγώ πάνω σ'αυτο.. 3
nikos1982 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν δικαιούσαι δική σου άποψη σε αυτό .. υπάρχουν κανόνες στα forums.. η έμμεση προσβολή δεν είναι τρόπος γραφής.ενημερωτικό είναι αυτό δεν έχω καμιά δικαιοδοσία εγώ πάνω σ'αυτο.. κλαίω
JimRdesign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ωπα ωπα ωπα ξεφευγεις Δεν υπάρχει περίπτωση καποιος που ξερει απο αυτοκίνητα να επιλέξει maranello απο evo x!!!!! Στην ευθεία χάνουμε αλλα στις στροφές ψάξε να μας βρεις χεχε, και ειναι αυτοκίνητο το EVO με ΟΛΗ την σημασια της λέξης Sorry για το off topic αλλα δεν κρατήθηκα και μόνο που είσαι amd fanboy δεν με ξαφνιάζει που συγκρίνεις την αμαξάρα την ferrari με το evo που είναι ένας κουβάς σε σχέση με την ferrari κλαίω εγώ κλαίω απο τα γέλια όταν ακούω κάτι άσχετους αναρχικούς του πληκτρολογίου σαν και εσένα να προσπαθούν να βγάλουν την amd δέ και καλά καλύτερη απο τους άλλους.
nikos1982 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 και μόνο που είσαι amd fanboy δεν με ξαφνιάζει που συγκρίνεις την αμαξάρα την ferrari με το evo που είναι ένας κουβάς σε σχέση με την ferrari εγώ κλαίω απο τα γέλια όταν ακούω κάτι άσχετους αναρχικούς του πληκτρολογίου σαν και εσένα να προσπαθούν να βγάλουν την amd δέ και καλά καλύτερη απο τους άλλους. δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη.η δικη μου προσωπική γνωμη ειναι να εχω ενα καλο συστημα με τα πραγματα που θελω να κανω/κανει με το ποιο μικρο κοστος αγορας.πραγμα που η ιντελ δεν το εχει για εμενα.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν είπες πως δεν θα ασχοληθείς μαζί μου ξανά βρε "Αντώνη";Είσαι και μεγάλος άνθρωπος λες.Τουλάχιστον με τα τελευταία σου account των τελευταίων ημερών τρόλλαρες και εξαφανίστηκες. trollάρω ε;εσύ που υποδέχεσαι τα νέα μελή σα να τα γνώριζες και από εχθές τι κάνεις;;;μπορείς να μου το εξηγήσεις; πάντως milentium και να εμφανιστεί ο αγαπητός σου δεινόσαυρας,για απόδειξη ότι δεν είμαι ελέφαντας,πάλι τα δικά σου θα λες.
Millennium Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 trollάρω ε;εσύ που υποδέχεσαι τα νέα μελή σα να τα γνώριζες και από εχθές τι κάνεις;;;μπορείς να μου το εξηγήσεις; πάντως milentium και να εμφανιστεί ο αγαπητός σου δεινόσαυρας,για απόδειξη ότι δεν είμαι ελέφαντας,πάλι τα δικά σου θα λες. Ποιά νέα μέλη βρε.Που δεν κατονόμασα κανέναν για τα πολλαπλά account και καρφώθηκες μόνος σου. Εσύ μην βιάζεσαι το ξέρω οτι σ'αρεσει η συζήτηση μαζί μου, διάβασε τι έγραψε το παλικάρι απο πανω για την μητρική. σου απάντησε εκείνος.. Αλήθεια η προηγούμενη τι έγινε ? Δεν αναιρεί την ακυρότητα της σύγκρισης επεξεργαστών διαφορετικών γενεών.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ποιά νέα μέλη βρε.Που δεν κατονόμασα κανέναν για τα πολλαπλά account και καρφώθηκες μόνος σου. αν δεν αναφερόσουν σε μένα ζήτω συγνώμη. επειδή με έχεις ξαναχαρακτηρίσει ως τον "δεινόσαυρο" (και συνεχίζεις)γιαυτό και πιάστηκα στο ποστ σου.μη βγω και τρελός.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 οπως παντα αλλο ενα θεμα εγινε χαλια δια των γνωστων ατομων και fanboys της καθε εταιρειας.ουτε ποσοστα να περνατε. κλεινει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις