Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έλεγα να βγάλετε τις παρωπίδες ...

Στο sii εκτός από την πρώτη μπάρα του android που είναι η ώρα, αποτυπώθηκε και η μπάρα του facebook από την εφαρμογή του fb για android ευτυχώς για καλή μας τύχη μας αλλάξανε οθόνη μαζί με motherboard στην smartec ...Λέω για καλή μας τύχη γιατί γνωστός μας παρόλο που είχε τυπώσει αναφορές από ξένα forum δεν δέχθηκαν στην smartec να αλλάξουν οθόνη με την δικαιολογία ότι έχει πάρει υγρασία χαχαχαχα

Σας ενημερώνω ότι η οθόνη έχει πάλι burn in και φυσικά όσο χρησιμοποιείτε η οθόνη τόσο χειροτερεύει .

Ως τώρα έχω δει τέσσερα sii με burn in .

Πάλι καλά που το έχω το sii και το δείχνω αλλιώς άντε να σε πιστέψουνε...

Παραθέτω μερικά βίντεο από το youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=4amhWwaCEtA

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ειναι τυχαίο που η οθόνη του siii έχει χαμηλή φωτεινότητα...

Για μένα ειναι τραγικό μέσα σε λίγο διάστημα αφού μας αλλάξανε την οθόνη στο sii πάλι να φαίνεται το burn in...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εδω πρεπει λοιπον ο κοσμος να καταλαβει γιατι οι amoled δεν αξιζουν:

Καθε πιξελ υπο κανονικες συνθηκες αποτελειται απο 3 υποπιξελ, ενα μπλε ενα κοκκινο κι ενα πρασινο. 

Στις amoled (οχι ολες θα εξηγησω παρακατω) και συγκεκριμενα αυτες που ειναι σε ολα τα κινητα samsung εκτος απο το note2...

και το galaxy sII ξεχνας.. 

κατα τα αλλα θα συμφωνησω κι εγω με τη σειρα μου οτι οι amoled δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες οθονες, αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια..

βεβαια σε εξωτερικο φως μου σπανε τα @@ 

Δημοσ.

Ήμαρτον, τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα. Οι amoled είναι πάρα πολύ καλές οθόνες. Σίγουρα έχουν μειονέκτημα σε συνθήκες έντονου φωτισμού αλλά το γεγονός οτι εκατομμύρια χρηστών τις προτιμούν και οτι η μεγαλύτερη εταιρία κινητής στον κόσμο τις χρησιμοποιεί στα περισσότερα (και σχεδόν σε όλα τα high end) κινητά της μόνο τυχαίο δεν είναι.

Δημοσ.

Δεν έχω πιάσει Samsung στα χέρια μου αλλά η οθόνη του Lumia 800 που έχω, μου αρέσει πολύ.

Την ονομάζει Clear Black Amoled αν δεν απατώμαι και δεν ξέρω αν κάνει κάτι διαφορετικά από άλλες εταιρείες, αλλά προσωπικά τη θεωρώ πολύ καλή.

Δημοσ.

Αρκετη πληροφορηση αλλα τεραστια παραπληροφορηση...
Η οθονη του S2 ειναι η πρωτη amoled της Samsung που εχει 3 subpixels αρα η συγκριση με αλλα ακυρη εξορισμου...
Η οθονη του Note 2 εχει μεγαλυτερο μπλε pixel και μειωνει το φαινομενο του degrade που αποτελει και το κυριο μειονεκτημα της τεχνολογιας μαζι με την αποκλιση του λευκου...
Οι amoled οθονες εχουν συντριπτικα πλεονεκτηματα καταναλωσης και ποιοτητας χρωματων σχεδον απειρο κοντραστ και εξαιρετικα βαθυ μαυρο οπως επισης και ακραιες γωνιες θεασης... Τα oversaturated χρωματα οποιος δεν τα χωνευει υπαρχει απο το 2011 ρυθμιση στο μενου για πιο φυσικη αποδοση και απο εδω καταλαβαινω οτι ελαχιστοι απο εσας που σχολιασατε εδω ειχατε πραγματικα δικο σας κινητο με amoled οθονη Σε οθονες απο 720p και πανω το cross hatch του pentile matrix ειναι ανυπαρκτο και οσο για τη φωτεινοτητα ξεστραβωθειτε με την εικονα που δειχνει το sunlight legibility και μην ακουω ιστοριες επιστημονικης φαντασιας. Κανενα μα κανενα κινητο με LCD (πλην του iphone 5) δεν μπορει να σταθει διπλα στα κινητα με amoled οθονες στον τομεα της ευκρινειας κατω απο αμεσο φως.34sklk5.png

• Like 1
Δημοσ.

Άντε να τελειωνει το αστείο με το backlight των lcd και ο εκνευρισμός με τα προβλήματα στο uniformity,backlight bleeding,ανύπαρκτο μαυρο και χαμηλο contrast

Δημοσ.

H ευκρίνεια κάτω από άμεσο ηλιακό φως ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την τεχνολογία απεικόνισης (amoled ή ips lcd).

Έχει σχέση με τα anti-glare και polariser filters που χρησιμοποιεί ο κάθε κατασκευαστής.

Ενδεικτικά, το 808 PureView (με amoled κατασκευής Samsung) έχει την υψηλότερη ευκρίνεια στον ήλιο που έχει μετρηθεί ποτέ σε smartphone.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...