Superpie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια,θελω να κανω μια ερωτηση.Εχω τον Ολυμπιακο και πηρα τον pato τον γνωστο στα 28 του αλλα εχω ενα θεμα.Στο ποσοστο της ξεκουρασης του ποτε δεν παει πανω απο 94%.Κυμενεται απο 90-94% συνεχεια και ηδη μου εχει βγαλει 2-3 τραυματισμους απο 5-20 μερες στον καθενα περιπου.Μπορω να κανω κατι γι'αυτο? υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να του κανω ωστε να του φτιαξω λιγο το fitness του? Να πω οτι τον πηρα Ελευθερο εντελως ενω δεν ηταν σε καμια ομαδα και τον πηρα Δεκεβριο..Ξερετε καθολου να μου πειτε καμια λυση ή η μονη λυση ειναι να τον ξεφορτωθω?
jimisvog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ασε τον να παιξει κανα 2 ματς με τους Reservers για να αποκτησει φορμα.. Να τον κανεις Available for reservers matches until Match Fit.. Εχει επιλογη.. και μετα θα ειναι περδικι..
Superpie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Και ποσα λεπτα να τον βαλω για το Available for reservers matches until Match Fit?
jimisvog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι λεπτα.. με αυτην την επιλογη θα τον κανεις διαθεσιμο για τα ματς με τους αναπληρωματικους μεχρι να γινει ετοιμος...
Superpie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μα βρισκω την επιλογη που μου λες και μου βγαζει βελακι με 3 επιλογες "45 minutes,60 minutes και 90 minutes" αρα λεπτα ειναι και πρεπει να επιλεξω ενα απο αυτα.Ποιο να επιλεξω? Και επισης εκτος απο αυτο,θα πρεπει οταν επιλεξω την επιλογη που θα μου πεις,να τον αφηνω εκτος 18αδας στα παιχνιδια που παιζω εγω?
jimisvog Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αααα αυτο το καθοριζεις εσυ οπως θελεις.. Ειναι ποσο χρονο να παιξει στο ματς των αναπληροματικων.. Εγω λεω να τον βαλεις 60λεπτα.. Και απο εκει και περα αν θελεις τον περνεις και εσυ.. Θα δεις πως ειναι το condition του..
Superpie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Condition εχει 92% και Match Fitness εχει 43%..
Sog96Ch Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 το Match Fitness ειναι πολυ λιγο βαλε τον μερικα παιχνιδια με τους αναπληρωτικους (τα πρωτα 2 βαλε τον να παιξει 45 λεπτα και μετα 60 λεπτα), γενικα οι παιχτες σου αντιμετωπιζουν προβληματα με το condition and Match Fitness? Edit: Εαν τον χρειαζεσαι μπορεις να το βαζεις στο δευτερο ημιχρονο ή μετα το 60 μεχρι να παει το Match Fitness 90%
Superpie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Οχι δεν εχω προβλημα γενικα εκτος απο αλλους 2-3 παικτες που δεν τους χρησιμοποιω παρα πολυ αλλα αυτοι το Match Fitness ειναι το λιγοτερο 85%.Εβαλα τον Pato για 60 λεπτα με την δευτερη ομαδα και εχω σταματησει να τον παιρνω μαζι μου στην 18αδα.Αυτο που λες για να τον βαζω λιγο,το εχω κανει στα παιχνιδια οταν δεν ηταν τραυματιας να παιζει ενα ημιχρονο ή και 50-60 λεπτα αλλα και 20-30 λεπτα αλλα ακομα και σε αυτα τα λεπτα παρουσιασε τραυματισμο για 4-5 μερες..Τωρα τον εχω μονιμα στην πρωτη ομαδα αλλα να ειναι διαθεσιμος και στην δευτερη με την επιλογη των 60 λεπτων.. Αυτο γινεται αυτοματα ετσι? Και τον βαζουν να παιζει με την δευτερη ομαδα ετσι δεν ειναι? Δεν πρεπει να κανω εγω τιποτα αλλο εκτος απο το να μην τον παιρνω μαζι μου στην 18αδα ετσι δεν ειναι?
Superpie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Επισης τον Pato πρεπει να τον βαλω στην δευτερη ομαδα για να παιζει? στο squad των μικρων? γιατι τον εχω επιλεξει αλλα δεν βλεπω να εχει παιξει κανενα παιχνιδι
nevermore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Καλημέρα! για να παίζει στις ρεζέρβες δεν χρειάζεται να είναι στην δεύτερη ομάδα... και στην πρώτη να είναι μια χαρά παίζει... απλά τσέκαρε τις ρυθμίσεις του παίκτη να τον έχεις διαθέσιμο για αυτά τα παιχνίδια...
Superpie Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Θα βαλω την επιλογη Available for reservers matches until Match Fit μονο ή και την απο πανω που λεει Available for under 20's squad?
doctor444 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ο Πάτο,γενικά να ξέρεις τραυματίζεται πολύ εύκολα,και κανει κ μεγαλους τραυματισμούς στο παιχνίδι..δες λιγο το natural fitness του...είχε κοσμο στο αεροδρόμιο όταν ήρθε ο Πατίνιο???χαμός εεε... έχει 1 στο natural fitness ο άνθρωπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα