ant_mpi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, Είναι νέος στον χώρο τον tablets και έχω αποφασίσει να αγοράσω ένα ipad mini. Δεν έχω ψάξει κάτι άλλο γιατί το πολύ Android το βαρέθηκα... Κάνοντας μια αναζήτηση στο γνωστό site για σύγκριση τιμών, βλέπω διαφορές έως και 50 ευρό από την επίσημη τιμή. Επειδή όπως προανέφερα, είμαι νέος στα tablets, ισχύει ότι και στα κινητά, είναι δηλαδή ipad mini παραεισαγωγής και υπάρχει αυτή η διαφορά στις τιμές ή δεν παίζει παραεισαγωγή στα tablets? Ευχαριστώ
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αφού ο λόγος που κοιτάς το iPad Mini είναι ότι βαρέθηκες το Android, θα έλεγα αν μπορείς να περιμένεις 2-3 μήνες για να δούμε τί καλό ετοιμάζει και η MS σε 8άρια tablet. Επίσης, το γεγονός ότι πας σε iOS επειδή βαρέθηκες το Android (και όχι πχ λόγω χρηστικότητας που θα έλεγα ΟΚ) είναι αστείο. Αν βαρέθηκες το Android πχ σε 1 χρόνο, το iOS θα το βαρεθείς σε 10 μέρες. 1
ant_mpi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εννοώ ότι βαρέθηκα το Android, καθώς εδώ και περίπου 2 χρόνια είμαι χρήστης Android κινητού, και θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω ένα καινούριο λειτουργικό, κακό είναι? Η ερωτησή μου άλλη ήταν..
jtheogr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Υπαρχουν και παραεισαγωγες στα tablets αλλα και παραεισαγωγης να ειναι δεν εχεις προβλημα η εγγυηση της Apple σε καλυπτει παντου.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Εννοώ ότι βαρέθηκα το Android, καθώς εδώ και περίπου 2 χρόνια είμαι χρήστης Android κινητού, και θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω ένα καινούριο λειτουργικό, κακό είναι? Η ερωτησή μου άλλη ήταν.. Φυσικα και δε πειράζει,αλλα αυτο που θελει να σου πει ο arxaggelos,ειναι οτι 1.μοιαζουν τοσο πολυ τα δυο λογισμικα που ουσιαστικά δε θα νιώσεις ιδιαίτερα τη διαφορα και 2.για τις 10μερες ειναι γιατι δεν εχεις καν ουτε τις δυνατότητες παραμετροποιησης του αντροϊτ και το περιβάλλον ειναι σχεδόν στάσιμο! Στην ερωτηση σου,τα 50€ δεν ειναι και τεράστια διαφορά για να δικαιολογη υπαρξη παραεισαγωγη(αμερικη) αλλα και παλι δεν πσιζει θεμα ουτε συμβατοτητας ουτε εγγυησης! Οποταν δεν έχεις κατι να φοβασε!Το πιο συμαντικο ειναι να εχει καλες κριτικες το κατάστημα που θα το παραγγειλεις!Αυτα! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2013 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα