coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Η οθόνη δεν με πειράζει τόσο. Το samsung είναι και τηλέφωνο μαζί? Μάλλον το samsung θα πάρω. έχει gps το samsung που το vero δεν έχει(το gps για εμένα μετράει) οχι μόνο το 3g έχει. μεταπωλητική αξία έχει το samsung αν ποτέ το "σκοτώσεις",το vero χάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 έχει gps το samsung που το vero δεν έχει(το gps για εμένα μετράει) οχι μόνο το 3g έχει. μεταπωλητική αξία έχει το samsung αν ποτέ το "σκοτώσεις",το vero χάνει. Και 2 χρόνια εγγύηση ρε ναρκαλιευτή... Και εκεί το vero χάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και 2 χρόνια εγγύηση ρε ναρκαλιευτή... Και εκεί το vero χάνει τα "χοντρά" τα αφήνω σε εσένα μου διέφυγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) έχει gps το samsung που το vero δεν έχει(το gps για εμένα μετράει)οχι μόνο το 3g έχει.μεταπωλητική αξία έχει το samsung αν ποτέ το "σκοτώσεις",το vero χάνει. To gps ίσως να είναι χρήσιμο στον πατέρα μου.Το usb stick της vodafone για internet θα μπορώ να το συνδέω με Site: http://www.ebw.gr/el/Product/53912/Adapter-USB-micro-B-to-A-LogiLink-AU0030">αυτόν τον αντάπτορα?Αυτό για την μεταπώληση είναι θετικό ε? Και 2 χρόνια εγγύηση ρε ναρκαλιευτή... Και εκεί το vero χάνει +1 για την εγγύηση.Επίσης το πλαίσιο λέει ότι έχει ανάλυση 600χ1024 ενώ το gogadget λέει ότι έχει 1024χ600. Κάτι μου λέει ότι είναι το ίδιο ε?Άρα καταλήξαμε στο samsung ε? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2013 από veteranos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) To gps ίσως να είναι χρήσιμο στον πατέρα μου. Το usb stick της vodafone για internet θα μπορώ να το συνδέω με Site: http://www.ebw.gr/el/Product/53912/Adapter-USB-micro-B-to-A-LogiLink-AU0030">αυτόν τον αντάπτορα? το otg μπορεί να το έχει μέσα στην συσκευασία του,αλλιώς ναι αυτό Αυτό για την μεταπώληση είναι θετικό ε? ναι είναι καλό +1 για την εγγύηση.τα ρέστα μου στον antwni Επίσης το πλαίσιο λέει ότι έχει ανάλυση 600χ1024 ενώ το gogadget λέει ότι έχει 1024χ600. Κάτι μου λέει ότι είναι το ίδιο ε?το ίδιο είναι απλώς στο πλαίσιο πάνε ανάποδα όλοι εκεί μέσα :DΆρα καταλήξαμε στο samsung ε?καλορίζικο χαχα Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2013 από coolerman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 To gps ίσως να είναι χρήσιμο στον πατέρα μου. Το usb stick της vodafone για internet θα μπορώ να το συνδέω με Site: http://www.ebw.gr/el/Product/53912/Adapter-USB-micro-B-to-A-LogiLink-AU0030">αυτόν τον αντάπτορα? το otg μπορεί να το έχει μέσα στην συσκευασία του,αλλιώς ναι αυτό Αυτό για την μεταπώληση είναι θετικό ε? ναι είναι καλό +1 για την εγγύηση.τα ρέστα μου στον antwni Επίσης το πλαίσιο λέει ότι έχει ανάλυση 600χ1024 ενώ το gogadget λέει ότι έχει 1024χ600. Κάτι μου λέει ότι είναι το ίδιο ε?το ίδιο είναι απλώς στο πλαίσιο πάνε ανάποδα όλοι εκεί μέσα :DΆρα καταλήξαμε στο samsung ε?καλορίζικο χαχα χαχα οκ. Τέλος του μήμα μάλλον θα το πάρω. Όταν το πάρω θα ενημερώσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) To gps ίσως να είναι χρήσιμο στον πατέρα μου. Το usb stick της vodafone για internet θα μπορώ να το συνδέω με Site: αυτόν τον αντάπτορα? το otg μπορεί να το έχει μέσα στην συσκευασία του,αλλιώς ναι αυτό Αυτό για την μεταπώληση είναι θετικό ε? ναι είναι καλό +1 για την εγγύηση.τα ρέστα μου στον antwni Επίσης το πλαίσιο λέει ότι έχει ανάλυση 600χ1024 ενώ το gogadget λέει ότι έχει 1024χ600. Κάτι μου λέει ότι είναι το ίδιο ε?το ίδιο είναι απλώς στο πλαίσιο πάνε ανάποδα όλοι εκεί μέσα :DΆρα καταλήξαμε στο samsung ε?καλορίζικο χαχα Άλλο το 600x1024 και άλλο το 1024x600 νομίζω Στο πρώτο έχουμε λιγότερα οριζόντια pixels (600) και περισσότερα κάθετα (1024) που δεν είναι συνηθισμένο και το δεύτερο το ανάποδο που είναι και το σωστό προφανώς... Κάνω κάπου λάθος? Edit:Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να είναι το ίδιο αν περιστρέφεται η οθόνη που αλλάζει η ανάλυση... Μπερδεύτηκαααα Όλα τα pixels συμφωνώ είναι τα ίδια αλλά είναι διαφορετικά διατεταγμένα σε κάθε περίπτωση... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2013 από Antwni 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Άλλο το 600x1024 και άλλο το 1024x600 νομίζω Στο πρώτο έχουμε λιγότερα οριζόντια pixels (600) και περισσότερα κάθετα (1024) που δεν είναι συνηθισμένο και το δεύτερο το ανάποδο που είναι και το σωστό προφανώς... Κάνω κάπου λάθος? αντι να γράψουν 1024x600 του πλαισίου έκαναν λάθος,και έγραψαν 600χ1024 δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοιες οθόνες με αυτήν την ανάλυση,νομίζω δεν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 αντι να γράψουν 1024x600 του πλαισίου έκαναν λάθος,και έγραψαν 600χ1024 δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοιες οθόνες με αυτήν την ανάλυση,νομίζω δεν υπάρχουν. Εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει λάθος το πλαίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εγώ είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει λάθος το πλαίσιο. ναι αυτό ήθελα να πώ,κάτι λάθος έχουν κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Σύμφωνα με το site της samsung η ανάλυση είναι Site: http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/android/GT-P6210MAAEUR">1024χ600 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Λάθος έχουν κάνει ρε παιδιά! Προφανώς!!! Αλλά δεν είναι το ίδιο θέλω να πω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με το site της samsung η ανάλυση είναι Site: http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/android/GT-P6210MAAEUR">1024χ600 . ακριβώς Λάθος έχουν κάνει ρε παιδιά! Προφανώς!!! Αλλά δεν είναι το ίδιο θέλω να πω... ναι το καταλάβαμε Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2013 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Εν το μεταξύ κανένα site πλην της samsung δεν αναφέρει ότι έχει flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Site: http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/tablets/thikes/Sentio-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B7-Universal-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Tablet-7-CRTHCA007-01.htm">Αυτή η θήκη λέει τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα