veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Τέλος του μήνα μάλλον θα αγοράσω το πρώτο μου tablet. Θα το έχω στο εξοχικό γιατί δεν έχω εκεί κάποιο pc. Η χρήση του θα είναι για internet (δύο τρεις σελίδες ανοιχτές ταυτόχρονα), youtube μουσική , ταινιούλες τύπου .avi, e-mail, pdf comics και κανά ελαφρύ παιχνίδι. Θέλω να έχει flash player για να ακούω από το live 24. Επίσης θέλω οπωσδήποτε να μπορώ να συνδέω το stickάκι της vodafone του αδερφού μου για internet . Τα λεφτά που διαθέτω είναι 150-160€ max max. Επίσης θέλω να είναι από ελληνικό μαγαζί γιατί δεν κάνω αγορές αγορές μέσω internet και όχι μεταχειρισμένο. Εγώ έχω κοιτάξει το samsung galaxy tad 7.0 ΙΙ. Είναι καλό για τη τιμή του? Επίσης είναι και τηλέφωνο μαζί? (ίσως να είναι χαζή ερώτηση). Ορίστε και ένα Site: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Samsung-Galaxy-Tab-7-0-II-P3110-8GB-Wifi-1121310478801.htm">link . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από veteranos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πάρε Κινεζικο να Βλέπεις αναλογική ΕΡΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν το χρειάζομαι για να βλέπω τηλεόραση. Το συγκεκριμένο πως σου φαίνεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ΓΙα κινέζικο κοιτούσα και εγώ αυτο http://www.focalprice.com/CE0356X/Allfine_Fine7_Genius_7_Android_411_Quad_Core_ATM7029_15GHz_Tablet.html Έχει τρομερά χαρακτηριστικά αλλά το θέμα ειναι πως το αγοράζεις (σορρυ εαν θεωρειθει off topic!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Θα προτιμούσα κάτι επώνυμο αλλά αν υπάρχει και κάποιο καλό κινέζικο για αγορά από εδώ προτείνετε. Δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω από έξω. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από veteranos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Απο ελλάδα υπάρχει και αυτό (δεν ξέρω αν μπορείς να δώσεις 30 ευρώ παραπάνω επειδή ήθελες να δώσεις νομίζω 100 ευρώ στην αρχή οπότε το ανέβασες ήδη όσο μπορούσες το budget) που βλέπω ότι το προτείνουν πολλοί...έχει ελληνικό service νομίζω... Αν θες παραπάνω πληροφορίες ρώτα τον coolerman :P http://www.skroutz.gr/s/2666756/Vero-A9724-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Θα το έχω στο νου μου αλλά δεν νομίζω να μπορούν αν ανέβουν άλλα 30€ οι γονείς μου. Αυτό που προτείνω πως σου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοίταξε καλό φαίνεται...απλά δεν έχει hdmi Απλή χρήση θα του κάνεις και εσύ, δε νομίζω να κολλήσει κάπου... Δεν είδα να γράφει ότι έχει usb όμως... Πήγαινε να το δεις και από κοντά άμα μπορείς πάντως Edit:Στο skroutz γράφει ότι έχει usb... Edit2:Έχει usb Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από Antwni 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Κάποια στιγμή θα πάω να το δω. Τοhdmi δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν έχω και hd τηλεόραση έτσι και αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχει και 2 χρόνια εγγύηση Έναντι των κινέζικων που έχουν 1... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από Antwni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλό αυτό. Τα tablec γενικά έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο ή κατεβάζω κάποια εφαρμογή για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Νομίζω κατεβάζεις... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andmarios.greekhwkeyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ok thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 σε αυτά τα χρήματα σε 10αρι, το vero έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. προσωπικά δεν θα πήγαινα σε 7αρι λόγο οθόνης,την θεωρώ μικρή. ελληνική υποστηρίξη απο octabit,πολύ βασικό..μην μπλέκεις με εξωτερικό. σε 7αρι πήγαινε στο samsung **antwni "ειρωνίες" αλλού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Η οθόνη δεν με πειράζει τόσο. Το samsung είναι και τηλέφωνο μαζί? Μάλλον το samsung θα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα