mary Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα! Εχω την LG M2280D εδω και 1,5 χρονο. Χθες το μεσημερι ήταν όλα καλά. Το βραδυ κατά τις 12 που την ανοιξα βρηκα ορισμενα κανάλια αλλου ντ'αλλού. Συγκεκριμένα: εκει που ειχα τον Αντ1 είχε μπει ο Αλφα εκει που ειχα τον Αλφα είχε μπει το Αλτερ εκεί που είχα το Μακεδονία είχε μπει ο Άλφα και εκει που είχα το Αλτερ είχε μπει το Μακεδονία. Το κουλό είναι πως οι άλλες 2 τηλεροασεις στο σπίτι δεν εχουν χάσει τον συντονισμό και τα κανάλια είναι έτσι οπως τα είχα βάλει εξ αρχής. Σημ.: Ειμαι ανατολική Θεσσαλονίκη και παίρνω σήμα απο Χορτιάτη. Εχει συμβεί σε καποιον εδω κοντά κάτι παρόμοιο; Γεινικά είναι δυνατόν με το κλείσιμο της ΕΡΤ να χάνεται ο συντονισμός των ΆΛΛΩΝ καναλιών;
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μάλλον ειναι θέμα τηλεόρασης απλα ξανα φτιάξε τα κανάλια.
antonl Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πάντως το ίδιο παρατήρησα κι εγώ στην δικιά μας tv. Δηλαδή μου το παν γιατί ιδέα δεν έχω πώς ήταν. Μια LG 20.1" pc monitor/tv. Περιοχή Αθήνας.
adi32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Οι LG γενικα εχουν καποια θεματα με τα καναλια και την ταξινομιση τους
mary Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πάντως το ίδιο παρατήρησα κι εγώ στην δικιά μας tv. Δηλαδή μου το παν γιατί ιδέα δεν έχω πώς ήταν. Μια LG 20.1" pc monitor/tv. Περιοχή Αθήνας. Α μπραβο και μενα τετοια ειναι, 2 σε 1!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα