Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ειναι το στερεοτυπο αδερφε μου. Απλα προσωπικα μιλαω, πολλες απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω στο iOS δεν υπαρχουν στα windows.Το ιδιο ισχυει και αν ειχα android. Ενταξει ολα τα κινητα κανουν κλησεις, στελνουν μηνυματα, μπαινουν στο ιντερνετ, αλλα η τεχνολογια προχωραει .Καθε μερα εμφανιζονται χιλιαδες καινουριες εφαρμογες.Δε μιλαω για παιχνιδια αλλα για εφαρμογες που μπορουν να κανουν το κινητο σου πιο ευχρηστο και με περισσοτερες λειτουργιες. Οπως ειπα δεν ειμαι αντιθετος των windows αλλα αν εκαναν κατι με τις εφαρμογες κυριως θα αλλαζαν στα ματια μου . :)

Εισαι developer και θελεις να βγαλεις και να πουλησεις μια εφαρμογη και εχεις να επιλεξεις μεταξυ 3ων λογισμικων!

Ios να πουμε ενα δις χρηστες αλλα με εκατων αλλες ιδιες εφαρμογές με τη δικια σου.

Android με ενάμισι δις χρηστες και παλυ με 100 αλλες ιδιες εφαρμογες με τη δικια σου!

Wp με 100 εκατομυρια αλλα με μια εως καμια εφαρμογη ιδια με τη δικια σου!

Που θα γράψεις/επενδησεις?

Στο ios και android το στορ τους εχει κοντεψει στον κορεσμο και τα κερδοι για νεες και παλιες εφαρμογες θα αρχισουν να μειωνοντε και να σταθεροποιουντε!Πολλοι developers εκτος απο την συντηριση των apps στις δυο πλατφορμες που τα εχουν βγάλει τωρα θα ψαξουν να βρουν και αλλες πηγες εκμεταλευσης και θα στραφουν σε λογισμικα που εχουν αναπτυξη ακομη και το στορ τους ειναι σε φαση που δίνει πολυ χώρο για τις εφαρμογες τους και ο ανταγωνισμος ειναι πολυ περιορισμενος!

• Like 2
Δημοσ.

Το symbian ηταν ισως το χειροτερο λειτουργικο για μενα. Δεν  ειχε τιποτα. Θα ηταν ευχαριστο και ενδιαφερον να ασχοληθει με το meego το οποιο ειναι εμφανισιμο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το symbian ηταν ισως το χειροτερο λειτουργικο για μενα. Δεν  ειχε τιποτα. Θα ηταν ευχαριστο και ενδιαφερον να ασχοληθει με το meego το οποιο ειναι εμφανισιμο

το meego μαζι με την εμφανιση του N9  την οποια μετακυλισε σε lumia 800 900 ηταν πανεμορφη συσκευη, δυστυχως ομως η χρονικη στιγμη ηταν πολυ κρισιμη ειχε ηδη χασει χασει τη μαχη με το symbian και επρεπε να δεσμευτει σε μια πλατφορμα και εκανε την επιλογη της

Επεξ/σία από disqualified
  • Like 1
Δημοσ.

Ισως καλυτερα που εγινε ετσι , μια και θα μπορεσει η νοκια να ασχοληθει κυριως με τα wp που στο κατω κατω ειναι και η μοναδικη της ελπιδα.

Δημοσ.

Nokia E52!!!! Φοβερο κινητο με φοβερες λειτουργιες out of the box.... Θα το κρατησω μεχρι τέλους και μετα θα το κορνιζαρω... οταν φτασει εκεινη η ρημαδα η ωρα το επομενο μου κινητο θα πρεπει να εχει δυνατα επιχειρηματα για να με πεισει.... Κρίμα παντως που δεν συνεχισε και με το maemo.. εχω ακομα το nokia n800 internet tablet που ακομα δουλευει και το χρησιμοποιω....

• Like 2
Δημοσ.

εγώ με Ε51 φοβάμαι μην πάθει κάτι αφού δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο νέο μοντέλο για αντικατάσταση

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απορία:

το 808 βγήκε τον Γενάρη και θα σταματήσουν την υποστήριξη του αργά το καλοκαίρι.... δλδ θέλουν να μας πουν ότι μια καινούργια συσκευή θα έχει υποστήριξη μόνο 8-9 μήνες? πόσο ΝΟΜΙΜΟ και πόσο θεμιτό είναι αυτό?

δεν ξέρω γιατί αλλά η Νοκια μου θυμίζει όλο και περισσότερο την Ελληνική κυβέρνηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγω απο την αλλη... παντα γουσταρα περισσοτερο τα "νεκρα" λειτουργικα στα κινητα.

...και οχι απο αντιδραση ,προς Θεου. Απλα οντως ειναι ανωτερα απο τα mainstream.

Xρησιμοποιω Maemo 5, WebOS 2.2.4 και Meego Harmattan και εχω να πω πως ειναι ΑΠΙΘΑΝΑ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nokia 7710!!!!!

Το λειτουργικό που καταργήθηκε πριν κυκλοφορήσει το κινητό το ίδιο ... ! Λολ!

Ακόμα δουλεύει όμως!

Symbian S90, το εχω και ξεχασα να το αναφερω απο πανω.

Απιθανο, η καλυτερη εκδοχη του Symbian (μαζι με το S^3 Belle)

To S90 ειναι επισης και ο προγονος του Maemo 5 (S90-->Tablet OS 2006 ---> ΟS 2007---> OS 2008/Maemo 4 ---> Mameo 5)

Δημοσ.

Έχω ένα E5 που θεωρείται και φτηνό εδώ και 1.5 χρόνο και είναι άψογο για τα λεφτά του.Έχω βάλει στο μάτι το Ε6.Την μπαταρία ξεχνάς να την φορτίσεις...

• Like 1
Δημοσ.

η μονη εταιρεια που ειχε smartphone με οντως smart λειτουργικο.

ουτε κρυφες χρεωσεις στο background απο 100 διεργασιες που δεν λενε να κλεισουν (android), ούτε περιορισμούς στο τι θα κανει το καθε προγραμμα στο λειτουργικο (iOS), τι προγραμματαρες επιπεδου υπολογιστη, η μονη εταιρεια που εδινε σημασια ακομα κ σε μια μεριδα geeks και οχι στην μαζα και ειχε βγαλει απειρα κινητα για να ικανοποιησει απλα μερικους χρηστες (communicator, nxxx internet tablets, n900, n9/n950).

προσωπικα ασχοληθηκα με το android οταν βγηκε (g1) και το ξανακανα 2 χρονια μετα με το Milestone. ξερω τι προσφερει, ξερω τα προγραμματα του, τις 'απατεωνιες' του, αυτα δεν θα αλλαξουν ποτε, τελειωσε για εμενα. 

το ιδιο και με το iOS, ξερω πως λειτουργει, τι προσφερει, τελειωσε πριν 2 χρονια, το λειτουργικο δεν ειναι για να το αναμασαμε σε 1000 συσκευες. το ειδα, μου κανει? τελειωσε. δεν μου κανει? τελειωσε. το να το βγαζει μια εταιρεια με 10 κ αλλη με 20 πυρηνες ειναι αδιαφορο για την χρησιμοτητα του.

τωρα θα εχουμε και αναμασημενο windows phone απο ακομα μια εταιρεια αναμεσα στις τοσες.

μια μικρη ελπιδα για Jolla και Sailfish πλεον..

Δημοσ.

Μα καλά,πέρσυ ή πρόπερσυ δεν έβγαλε το asha?Symbian based δεν είναι κ αυτό?Κ έχει βγάλει καμια 15 συσκευές

με αυτά κ φαίνετε ωραίο κ απλό.Δηλ τόσες συσκευές θα τισ καταργήσει αργότερα?Δεν γίνετε....

Τι δηλ,θα βγάζει 10 συσκευές με win κ

2,3 συσκευές απλές?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...