z4rx07 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα για φορητές συσκευές μέχρι σήμερα, το Symbian, της Nokia, φθάνει στο τέλος του, εφόσον η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά την επίσημη υποστήριξή της προς αυτό, αργότερα το καλοκαίρι.Κάτι τέτοιο θα της δώσει την δυνατότητα να εστιάσει το πλήρες ενδιαφέρον της αποκλειστικά σε Windows Phone συσκευές. Η απόφαση δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι το PureView 808 θα είναι το τελευταίο smartphone που θα τρέχει το Symbian. Παρόλα αυτά η Nokia κατάφερε να διαθέσει περίπου 500 χιλιάδες συσκευές κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Το Symbian έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία μέχρι σήμερα, με ορισμένες κορυφαίες στιγμές αυτού να αποτελούν τα Nokia E61 και E71 (παλαιότερα BlackBerry handsets με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο) αλλά και τα Nokia N95 και N8. Site: techspot.com
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Έτσι λοιπον η Nokia ουσιαστικά απο εδω και πέρα δεν εχει δικό της λειτουργικό ,αντί λοιπον να βάλει μερικά άτομα να ασχοληθούν λιγο με το MeeGo που ειχε στα χέρια της και ισως στο μελλον να επενδύσει επανω του παει και επικεντρώνεται αποκλειστικά στα Windows Phone. 5
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 κριμα πολυ κριμα απο τα πρωτα λειτουργικα που επιασα στα χερια μου siemens sx1 ενα panasonic με symbian το μοναδικο αν δεν κανω λαθος 3650,3660,6600 ngage n73 n95 n85 5800 μετα βγηκαν τα androidες και χαθηκε η μαγεια του symbian δυστηχως! 1
kosfil7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εχει ενα NOKIA E52 Ο αδερφος μου εδω και δυο χρονια και δεν το αλλαζει γι ακανενα τετραπυρηνο τερας.Κανει τα παντα....... 5
xoxlasae Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 N95 8gb black R.I.P ...ακομα και τωρα, το θεωρω απο τα καλυτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου. 4
original89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Νομίζω πως οι πιο πολλοί εδω μέσα το πρώτο τους κινητό ήταν ένα nokia. Αυτό που θα ήθελα να δω απο αυτή την εταιρία είναι ένα δικό της λειτουργικό αντάξιο του android και γιατί όχι του iOS. Το λάθος της ήταν πως όταν όλες οι εταιρίες συνεργαζόταν με την android αυτή έμενε στα windows. Προσωπικά αν κάνει κάτι έστω και με android θα τα πάει πολύ καλά. 1
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 N95 8gb black R.I.P ...ακομα και τωρα, το θεωρω απο τα καλυτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου. ακριβώς, όπως και το σκυλι 5800... 3
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως οι πιο πολλοί εδω μέσα το πρώτο τους κινητό ήταν ένα nokia. Αυτό που θα ήθελα να δω απο αυτή την εταιρία είναι ένα δικό της λειτουργικό αντάξιο του android και γιατί όχι του iOS. Το λάθος της ήταν πως όταν όλες οι εταιρίες συνεργαζόταν με την android αυτή έμενε στα windows. Προσωπικά αν κάνει κάτι έστω και με android θα τα πάει πολύ καλά. πως ακριβως η nokia εμενε με windows οταν εβγαλε τα πρωτα της αφου το android ειχε κατακλείσει ηδη την αγορα και υπηρχαν ηδη αλλες εταιρειες με windowsphone. Ευτυχως που ακολουθησε διαφορετικο δρομο. Το android δεν ειναι η απαντηση σε ολα, η HTC τελευταια δεν τα παει καλα στις πωλησεις με το android συμφωνα με μια ειδηση που ειχε δημοσιευτει εδω, αυτη τη στιγμη η NOKIA εχει διαφορετικη προταση και ευτυχως που την εχει. Εγω παντως με windowsphone δεν το εχω μετανιωσει αν και δεν ειναι της nokia και πως να ειναι δεν ειχε βγαλει ακομα! Ευτυχως που το HTC wilfire s ηταν πιο ακριβο τοτε και δεν το πηρα! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από disqualified 2
original89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 πως ακριβως η nokia εμενε με windows οταν εβγαλε τα πρωτα της αφου το android ειχε κατακλείσει ηδη την αγορα. Ευτυχως που ακολουθησε διαφορετικο δρομο. Το android δεν ειναι η απαντηση σε ολα, η HTC τελευταια δεν τα παει καλα στις πωλησεις με το android συμφωνα με μια ειδηση που ειχε δημοσιευτει εδω, αυτη τη στιγμη η NOKIA εχει διαφορετικη προταση και ευτυχως που την εχει γι αυτο στην αρχη ειπα κατι διαφορετικο και ανταξιο των αλλων 2 δλδ iOS και android. Και στη τελικη είπα πως αν δεν μπορει να κανει κατι τετοιο ας δοκιμασει το android. Δε χανει και τιποτα. Τελευταια εχει βγαλει κατι πολυ ωραια μοντελα που μου αρεσαν προσωπικα πολυ, αλλα μονο που βλεπω οτι εχουν windows ξενερωνω. Οχι οτι δεν εχουν και τις δικες τους λειτουργιες τα windows, αλλα αν σημερα θες να εισαι μεσα στη τεχνολογια για πιο ευχρηστια του κινητου και των δυνατοτητων του ή εχεις android ή iphone. Γιατι κακα τα ψεμματα οι δυνατοτητες τους δε συγκρινονται με αυτα των windows. Ας βγαλει ενα δικο της λειτουργικο με αυτες τις δυνατοτητες και θα δεις πως θα πιασει..Και απορω πως δεν το εχουν ακομα.
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 γι αυτο στην αρχη ειπα κατι διαφορετικο και ανταξιο των αλλων 2 δλδ iOS και android. Και στη τελικη είπα πως αν δεν μπορει να κανει κατι τετοιο ας δοκιμασει το android. Δε χανει και τιποτα. Τελευταια εχει βγαλει κατι πολυ ωραια μοντελα που μου αρεσαν προσωπικα πολυ, αλλα μονο που βλεπω οτι εχουν windows ξενερωνω. Οχι οτι δεν εχουν και τις δικες τους λειτουργιες τα windows, αλλα αν σημερα θες να εισαι μεσα στη τεχνολογια για πιο ευχρηστια του κινητου και των δυνατοτητων του ή εχεις android ή iphone. Γιατι κακα τα ψεμματα οι δυνατοτητες τους δε συγκρινονται με αυτα των windows. Ας βγαλει ενα δικο της λειτουργικο με αυτες τις δυνατοτητες και θα δεις πως θα πιασει..Και απορω πως δεν το εχουν ακομα. ισως θα πρεπει να το δοκιμασεις για ξε-ξενερωσεις, το android σκετο δε λεει τιποτα και οχι εισαι μεσα στην τεχνολογια και ευχρηστια και χωρις android ή ios. Με το HTC wildfire s θα ημουν σιγουρα εκτος τεχνολογιας ηδη δεν συγκρινεται με το κινητο που εχω στα χερια μου. Χρησιμοποιω windowsphone και το ξερω πολυ καλα. Το προβλημα (δεν το λεω υποτιμητικά μη με παρεξηγησεις) ειναι δικο σου γιατι εχεις σχηματισει ενα στερεοτυπο στο κεφαλι σου για τα windows. Το μεγαλο ζητημα ειναι καθε εφαρμογη να βγαινει και για windowsphone αλλα σε πληροφορω πως μια χαρα κανω τη δουλεια μου ηδη Τα andorid και μαλιστα να δουλευει οπως πρεπει χρειαζεται πορους οποτε ναι ισως εχει κατι να χασει ισως και οχι δεν γνωριζω ουτε την ακριβη συμφωνια που εχει με τη microsoft. Δε λεω παντως πως ειναι μια δελεαστικη σκεψη. O πιο σιγουρος ομως τροπος να μεινεις εξω απο το παιχνιδι ειναι να μεινεις αναποφασιστος και πιστευω αυτο πληρωσε η NOKIA, και αληθεια ποιο ειναι το δικο της λειτουργικο με αυτες τις δυνατοτητες και ποιες ειναι αυτες οι δυνατοτητες που λες;
original89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 ισως θα πρεπει να το δοκιμασεις για ξε-ξενερωσεις το android σκετο δε λεει τιποτα και οχι εισαι μεσα στην τεχνολογια και ευχρηστια και χωρις android ή ios. Με το HTC wildfire s θα ημουν σιγουρα εκτος τεχνολογιας σιγουρα δεν συγκρινεται με το κινητο που εχω στα χερια μου. Χρησιμοποιω windowsphone και το ξερω πολυ καλα. Το προβλημα (δεν το λεω υποτιμητικά μη με παρεξηγησεις) ειναι δικο σου γιατι εχεις σχηματισει ενα στερεοτυπο στο κεφαλι σου για τα windows. Το μεγαλο ζητημα ειναι καθε εφαρμογη να βγαινει και για windowsphone αλλα σε πληροφορω πως μια χαρα κανω τη δουλεια μου ηδη Δεν ειναι το στερεοτυπο αδερφε μου. Απλα προσωπικα μιλαω, πολλες απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω στο iOS δεν υπαρχουν στα windows.Το ιδιο ισχυει και αν ειχα android. Ενταξει ολα τα κινητα κανουν κλησεις, στελνουν μηνυματα, μπαινουν στο ιντερνετ, αλλα η τεχνολογια προχωραει .Καθε μερα εμφανιζονται χιλιαδες καινουριες εφαρμογες.Δε μιλαω για παιχνιδια αλλα για εφαρμογες που μπορουν να κανουν το κινητο σου πιο ευχρηστο και με περισσοτερες λειτουργιες. Οπως ειπα δεν ειμαι αντιθετος των windows αλλα αν εκαναν κατι με τις εφαρμογες κυριως θα αλλαζαν στα ματια μου .
disqualified Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις που ειναι τοσο αναντικαταστατη και δεν υπαρχει σε WP. Εγω μπορω να σου πω οτι θα ηθελα το taxibeat και νομιζω οτι θα βγει και σιγουρα υπαρχει και αλλη για διαδικτυακο σταθμο που θελω να ακουω, αλλα πιστεψε με δε θα ηθελα το 2013 να ειχα αυτη τη στιγμη το wildfire s. Αλλο ομως το iOS που εχεις και αλλο το android που ειναι κατι το εντελως αοριστο. Αλλα σιγουρα εχει πλεονεκτημα σε πληθος εφαρμογων. Το ios ειναι σιγουρα μπροστα αν βαλεις μεσα και ολο το οικοσυστημα (νεος trendy ορος). Ασε που εχω ηδη πολλες εφαρμογες στο κινητο μου και δε θα ηθελα αλλες. Αλλα συμφωνω πως το μυστικο για επιτυχια εμπορικη ειναι οι εφαρμογες. Ετσι ενα κακο κινητο φαινεται δελεαστικο και μπορει να εχει και καποια εμπορικη επιτυχια. Και μια εφαρμογη που δεν υπαρχει σε WP δε σημαινει πως ειναι τεχνολογικα πισω το λειτουργικο, απλα δεν υπαρχει η εφαρμογη. Και λες αυτη τη στιγμη η nokia να βγαλει νεο δικο της λειτουργικο και πως θα εχει επιτυχια; Και τι σημαινει ανταξιο; Θα γεμιζε ξαφνικα με μαγικο τροπο με ολες τις εφαρμογες; Τι ειναι λοιπον αυτο που δεν κανει ανταξιο το WP; Γιατι αν καταλαβα καλα η ενσταση σου ειναι οι εφαρμογες Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από disqualified
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα για φορητές συσκευές μέχρι σήμερα, το Symbian, της Nokia 2
spiderman2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Πω ρε φιλε....δεν θα μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ.Συμφωρα που μας βρηκε...... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα