Tablet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Γεια χαρά, στο site της Samsung υπάρχουν 2 firmware ένα για windows που ειναι πρόσφατο Μαΐου, και ένα Νοεμβρίου που ειναι για Mac OS το οποίο και φοράει ο δίσκος. Εάν βαλω το καινούργιο που πρέπει να μπει απο win θα έχω θέμα; Το έχει βάλει κανείς; Ειναι αυτό http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads.html
billst21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεκεμβρίου θέλεις να πείς... και εγώ αυτό έχω και στους 2 και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. για μένα μην το πειράξεις. DXM04B0Q
Tablet Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ναι Δεκεμβρίου sorry, ε λογικά για να μη το έχουν αλλάξει ακόμα ίσως δεν ειναι για Μac
Tablet Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 γνωριζει κανεις πως γινεται το update στον ssd σε mac? πρέπει να κανω format?
Tablet Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Γνωρίζει κανείς πώς να κάνω το update στο firmware? Προσπάθησα να κάνω bootable cd όπως λένε αυτές οι οδηγίες από τη samsung αλλα δε δουλεψε.. Δε κανει boot απο το cd..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα