arma1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 οπως λεει ο τιτλος , ειμαι ενα χρονο στην hol και ανανεωσα τηλεφωνικα για ακομη ενα χρονο (μου κανανε μια προσφορα), μπορω να κανω διακοπη να παω σε αλλη εταιρια? αν ναι τι κυρωσεις εχω?
Apostolos83 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 αν διαβάσεις το συμβόλαιο που υπέγραψες θα δείς... Αν δεν κάνω λάθος πληρώνεις σχεδόν τον 80% των παγίων ή κάτι τέτοιο...
arma1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 αν διαβάσεις το συμβόλαιο που υπέγραψες θα δείς... Αν δεν κάνω λάθος πληρώνεις σχεδόν τον 80% των παγίων ή κάτι τέτοιο... τοσα πολλα?? μαλλον δε συμφερει, ποιος περιμενει παλι ενα χρονο, αστα να πανε, ευχαριστω φιλε.
Apostolos83 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Λογικά ισχύει η αρχική σύμβαση που είχες υπογράψει (ανανέωση συμβολαίου λέγεται άλλωστε) όπου προβλέπεται πως αν λήξεις το συμβόλαιο νωρίτερα του προβλεπόμενου χρόνου πληρώνεις από το σύνολο της αξίας των παγίων μέχρι ένα ποσοστό αυτών ανάλογα μετά από πόσους μήνες ζητάς την διακοπή της σύμβασης, πάει κλιμακωτά αν θυμάμαι καλά και ξεκινάει από το 100% αν γίνει άμεσα έως ενα 10-15% όσο ποιό αργά.. Γιαυτό θέλει προσοχή πριν κάνεις μια ανανέωση ή υπογράψεις μια νέα σύμβαση αν και πολλές φορές είναι ρίσκο καθώς κάθε μέρα ανακοινώνονται προσφορές και ευκαιρίες καθώς οι εταιρίες αυτές κυνηγάνε τον πελάτη με το δίκανο.. Αλήθεια τι το τόοοοσο καλύτερο βρήκες που θέλεις να αφήσεις την HOL τόσο άμεσα;
arma1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Λογικά ισχύει η αρχική σύμβαση που είχες υπογράψει (ανανέωση συμβολαίου λέγεται άλλωστε) όπου προβλέπεται πως αν λήξεις το συμβόλαιο νωρίτερα του προβλεπόμενου χρόνου πληρώνεις από το σύνολο της αξίας των παγίων μέχρι ένα ποσοστό αυτών ανάλογα μετά από πόσους μήνες ζητάς την διακοπή της σύμβασης, πάει κλιμακωτά αν θυμάμαι καλά και ξεκινάει από το 100% αν γίνει άμεσα έως ενα 10-15% όσο ποιό αργά.. Γιαυτό θέλει προσοχή πριν κάνεις μια ανανέωση ή υπογράψεις μια νέα σύμβαση αν και πολλές φορές είναι ρίσκο καθώς κάθε μέρα ανακοινώνονται προσφορές και ευκαιρίες καθώς οι εταιρίες αυτές κυνηγάνε τον πελάτη με το δίκανο.. Αλήθεια τι το τόοοοσο καλύτερο βρήκες που θέλεις να αφήσεις την HOL τόσο άμεσα; καλημερα................θελω να παω forthnet 3 play , και ενας δευτερος λογος ειναι να δοκιμαζα σε αλλη εταιρια τα ping της γραμμης μου, εδω ειμαι περιπου στα 40, οσα τηλεφωνα και να πηρα δε γινετε τιποτα, δε διορθωνετε
SPANK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω οτι υσχίει κατι διαφορετικό απο τις αλλες εταιρίες , το πιο πιθανόν ειναι μα πληρώσεις γύρω στα 80 με 100€ και να αποδεσμευτείς κανε τους ενα τηλέφωνο για σίγουρα. Κοιτα οσο για τα ping δεν νομίζω να πας χαμηλότερα απο 40 εξαρτάται βέβαια και τον πάροχο, εγω παντως με ping της τάξεως των 70 με 90ms στην forthnet δεν εχω θέμα ουτε καν βλέπω διαφορά
arma1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 περνω τηλεφωνο αλλα που να το σηκωσουν μια ωρα αναμονη, τεσπα και 100 να θελουν πολλα ειναι, οσο αφορα το ping εχει να κανει με online games, ειδικα σε server εκτος ελλαδας εκει υπαρχει προβλημα
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 καλημερα................θελω να παω forthnet 3 play , και ενας δευτερος λογος ειναι να δοκιμαζα σε αλλη εταιρια τα ping της γραμμης μου, εδω ειμαι περιπου στα 40, οσα τηλεφωνα και να πηρα δε γινετε τιποτα, δε διορθωνετε για ping θες παροχο που να παιζει fast path.η hol δεν παιζει με fast path ουτε εχει τα καλυτρα ping>αν διακοψεις λογικα θα πληρωσεις οπως ειπαν κανα 70αρι σαν προστιμο που σπας το συμβολαιο.
arma1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 για ping θες παροχο που να παιζει fast path.η hol δεν παιζει με fast path ουτε εχει τα καλυτρα ping>αν διακοψεις λογικα θα πληρωσεις οπως ειπαν κανα 70αρι σαν προστιμο που σπας το συμβολαιο. ok φιλε ευχαριστω, δηλαδη οι αλλες εταιριες forthnet-wind-cyta εχουν fast path?
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 forthnet ναι wind ναι νομιζω και η cyta δινει. otenet δινει. η hol παιζει να ειναι η μονη που δεν δινει. Και η On οσο θυμαμαι δινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα