tzagaritos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Ρε παιδια δεν ξερω γιατι αλλα τις τελευταιες μερες ο υπολογιστης μου εχει γινει πολυ αργος!Ελενξα θερμοκρασια του επεξεργαστη και ειναι σε κανονικα πλαισια,δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...εχω windows 8 64bit
Hawk7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Φιλε μου,ετσι που το λες,μπορω να σου πω χιλιους λογους,και η συζητηση,και το προβλημα σου να μην τελειωσει ποτε. Πες μας τα χαρακτηριστικα του συστηματος σου.(hardware). Ειπες εχει 8αρια.ΟΚ. Τι antivirus,εχεις. Ποιον δισκο,και τι ελευθερο χωρο εχεις. Κολλησες ιους ποτε;ποτε εκανες φορματ τελευταια φορα. Δωσε θερμοκρασιες του πσ με ενα hardware monitor. Ελεγξες αν τρεχει στα background τιποτε,και χρησιμοποιει τον επεξεργαστη μονιμα,χωρις να κανεις τιποτε;Ανοιξε τον task manager και δες. Κανε λιγο αυτα που σου ειπα,και θα βοηθησεις και τα αλλα παιδια να σε βοηθησουν.
coolerman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 στο startUp τον windows τι προγράμματα έχεις που ξεκινάνε;; πές μας και απο τι αποτελείτε το συστημά σου. τι σκληρούς δίσκους έχεις;
LOVExVOTKA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Και αφού κάνεις όλα τα παραπάνω κάνε και ένα πλήρες σκάν με το malwarebytes μήπως τρέχει κάνα malware trojans και τέτοια... Κάνε και ανασυγκρότηση κατέβασε το ccleaner κάνε καθαρισμό και επέλεξε με την έναρξη των windows να ανοίγει μόνο το αντίβαιρους σου γενικά απεγκατέστησε πρόγραμμα που δεν τα χρησιμοποιείς
Windows8 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μετα απο αυτα που διαβασε πεταξε το πισι, και εφυγε με μια τσαντα για την αγρια ζουγκλα 3
LOVExVOTKA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μετα απο αυτα που διαβασε πεταξε το πισι, και εφυγε με μια τσαντα για την αγρια ζουγκλα Χαχα φίλε δεν το χω και αδύνατο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα