Alastor192 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εχω δοκιμασει διαφορα κατα καιρους οπως CC cleaner,Perfect Optimizer kai Tuneup Utilities εσεις ποιο προτεινεται η ποιο χρησιμοποιειται? EDIT:καντε το move στα software,μπηκε σε λαθος section
Udaba Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Advanced system care .. πλέον έχει βγει και σαν anti-virus . πολύ καλό !!!
lefteris210 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 πολύ σχετικό το καλό οσο αφορά το system care..... το μόνο software που βρίσκει 3000 προβλήματα Ε Λ Ε Ο Σ δλδ. σήμερα κάνω το clean και μετα απο 2 μέρες πάλη θα βγάλει ενα κατεβατό και καλά απο problems..... υπερβολικό μου φαίνεται ώρες ώρες. Οσο αφορά το anti-virus δεν γνωρίζω κατά πόσο καλό είναι στην ανίχνευση συγκριτικά με τα άλλα πάντα. 1
fever25 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 πολύ σχετικό το καλό οσο αφορά το system care..... το μόνο software που βρίσκει 3000 προβλήματα Ε Λ Ε Ο Σ δλδ. σήμερα κάνω το clean και μετα απο 2 μέρες πάλη θα βγάλει ενα κατεβατό και καλά απο problems..... υπερβολικό μου φαίνεται ώρες ώρες. Οσο αφορά το anti-virus δεν γνωρίζω κατά πόσο καλό είναι στην ανίχνευση συγκριτικά με τα άλλα πάντα. Συμφωνώ απόλυτα... Χρειάζεται μόνο μερικές ώρες για να γεμίσει ξανά με "μηνύματα". Το θέμα είναι να έχεις προσωπική άποψη τί επιλέγεις να ξεφορτωθείς κάθε φορά και πόσο αυτό επηρεάζει τη λειτουργία του μηχανήματός σου. Η έννοια του σωστού optimizer μέσω κάποιας εφαρμογής νομίζω ότι είναι σχετική ! π.χ. η αφαίρεση ενός αρχείου -μετά από σχετικό μήνυμα ενός προγράμματος για βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή- μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του δικού μου υπολογιστή, ενώ στον δικό σου να δημιουργήσει προβλήματα... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Format is the best. (ή έτσι μου λένε ) 2
fever25 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Format is the best. (ή έτσι μου λένε ) Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη λύση, αλλά σίγουρα μερικές φορές μοιάζει μονόδρομος
lefteris210 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 γιατί έχω δοκιμάσει τα περισσότερα , ένα που έχω ξεχωρίσει είναι το Glary Utilities.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα