fallen4ngel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 <p>Αυτή η ιδέα του ότι το βαρύ είναι και καλό υπάρχει από πολύ παλιά. Θυμάμαι μου λεγε ο θείος μου πως κάποιοι απατεώνες έβαζαν πέτρες σε ενισχυτές και ραδιόφωνα και τα πουλούσαν ως καλύτερα λόγω του ότι ήταν πιο βαριά. </p> Το βαρος σε αυτη την περιπτωση ναι! Οποτε τι γελας; <p>Στα τροφοδοτικα ψιλοισχυει.αλλα ψιλοισχυει οταν εχουμε να κανουμε με ενα deer ας πουμε και ενα αλλο ποιοτικο.εαν τους αφαιρεσεις τα αυτοκολλητα και τα σηκωσεις,θα καταλαβεις ποιο ειναι το καλο.</p> <p>εαν παρεις ομως 2 ποιοτικα τροφοδοτικα πχ enermax με seasonic και τους βγαλεις τα αυτοκολλητα και τα σηκωσεις,σιγα μην καταλαβεις ποιο ειναι καλυτερο.</p> <p> </p> <p>Αυτη η νοοτροπιο που λες υπαρχει ακομη στα αυτοκινητα.ειναι πιο βαρυ αρα παταει πιο καλα στον δρομο.</p> <p>γιαυτο και μια elise στριβει σαν φορμουλα...600 κιλα αυτοκινητο.....</p> Συγκριση οχι με ατοκινητα σε παρακαλω, εκει μετραει κεντρο βαρους μεταξονιο,μετατροχιο και τα κιλα φυσικα! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Παρα τα τουβλο-Χ που κυκλοφορουν εγω θα προτεινα μια 7870ΧΤ (Saphire η οποια αλλη εταιρια) την εχω εδω και 4 μηνες και παει σφαιρα...Ειναι στα εππιπεδα της 660τι και εαν κανεις καλο oc ξεπερναει την 670... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ..Ειναι στα εππιπεδα της 660τι και εαν κανεις καλο oc ξεπερναει την 670... Ωπα φιλαράκι..θα βρεις ταβάνι. Χαλάρωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα