Προς το περιεχόμενο

7870 radeon

salesmanG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Αυτή η ιδέα του ότι το βαρύ είναι και καλό υπάρχει από πολύ παλιά. Θυμάμαι μου λεγε ο θείος μου πως κάποιοι απατεώνες έβαζαν πέτρες σε ενισχυτές και ραδιόφωνα και τα πουλούσαν ως καλύτερα λόγω του ότι ήταν πιο βαριά. :lol:</p>

Το βαρος σε αυτη την περιπτωση ναι!

Οποτε τι γελας;

<p>Στα τροφοδοτικα ψιλοισχυει.αλλα ψιλοισχυει οταν εχουμε να κανουμε με ενα deer ας πουμε και ενα αλλο ποιοτικο.εαν τους αφαιρεσεις τα αυτοκολλητα και τα σηκωσεις,θα καταλαβεις ποιο ειναι το καλο.</p>

<p>εαν παρεις ομως 2 ποιοτικα τροφοδοτικα πχ enermax με seasonic και τους βγαλεις τα αυτοκολλητα και τα σηκωσεις,σιγα μην καταλαβεις ποιο ειναι καλυτερο.</p>

<p> </p>

<p>Αυτη η νοοτροπιο που λες υπαρχει ακομη στα αυτοκινητα.ειναι πιο βαρυ αρα παταει πιο καλα στον δρομο.</p>

<p>γιαυτο και μια elise στριβει σαν φορμουλα...600 κιλα αυτοκινητο.....</p>

Συγκριση οχι με ατοκινητα σε παρακαλω, εκει μετραει κεντρο βαρους μεταξονιο,μετατροχιο και τα κιλα φυσικα! ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρα τα τουβλο-Χ που κυκλοφορουν εγω θα προτεινα μια 7870ΧΤ (Saphire η οποια αλλη εταιρια) την εχω εδω και 4 μηνες και παει σφαιρα...Ειναι στα εππιπεδα της 660τι και εαν κανεις καλο oc ξεπερναει την 670...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...