Προς το περιεχόμενο

7870 radeon

salesmanG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια καλησπερα !!!

Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για την 7870 radeon GHZ edition η καποιο αλλο edition πιο δυνατο απο το reference :

Αξιζει να παει απο την EVGA 660 SC edition σε καποια 7870?

Επισης σε περιπτωση που κανω την αλλαγη, μπορει ενα turbo-x 550w της value σειρας να σηκωσει την 7870?  Ειδα οτι η καρτα απαιτει 500w minimum τροφοδοτικο . Ρωταω γιατι το turbo-x γιατι εχει 70% efficiency και παθητικο PFC. 

Σας ευχαριστω πολυ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν αξίζει να πας σε 7870 απο 660sc. 

To τροφοδοτικό σου πρεπει να το αλλάξεις περα του ότι διακινδυνέυεις την υγεία του υπολογιστή σου γενικότερα , δεν είναι καταλληλο ούτε για την 660sc

Γιατι ετσι φιλε μου? Για την καταναλωση που εχει η 660 ειναι μια χαρα (σταστιστκα μιλωντας). Τα turbo-x εννοεις ποιοτικα οτι δεν ειναι καταλληλα ?

Η 7870 ειναι 10% ++ πιο γρηγορη απο την 660. Εσυ κρινεις αν αξιζει η μεταφορα. Για το αλλο θεμα ουτε λογος. Αν ειναι να λυπηθεις κατι, δωσε λιγοτερα σε σκληρο δισκο-καρτα γραφικων-επεξεργαστη-mobo παρα σε ενα τροφοδοτικο. Και ποσο μαλλον turbo-x. :P

• Like 1

Η 7870 ειναι 10% ++ πιο γρηγορη απο την 660. Εσυ κρινεις αν αξιζει η μεταφορα. Για το αλλο θεμα ουτε λογος. Αν ειναι να λυπηθεις κατι, δωσε λιγοτερα σε σκληρο δισκο-καρτα γραφικων-επεξεργαστη-mobo παρα σε ενα τροφοδοτικο. Και ποσο μαλλον turbo-x. :P

Γιατι ετσι φιλε μου? Για την καταναλωση που εχει η 660 ειναι μια χαρα (σταστιστκα μιλωντας). Τα turbo-x εννοεις ποιοτικα οτι δεν ειναι καταλληλα ?

Οσο και αν φαίνεται περιεργο σε μερικούς, το συμαντικότερο κομματι ενος υπολογιστή είναι το τροφοδοτικό. Ενα κακό τροφοδοτικο που ονομαστικά και μονο φένεται να είναι αρκετο μπορει να δημιουργήσει πολλά προβλήματα απο δυσλειτουργίες μεχρι και καψιμο καποιου υποσυστήματος.

Τα τουβλοΧ είναι ελειπέστατα τροφοδοτικά με μηδενικές ασφαλιστικές δικλείδες! Και γενικότερα πρέπει να αποφεύγονται ακομη και στ απιο χαμηλών απαιτησεων συστήματα!

Οσο και αν φαίνεται περιεργο σε μερικούς, το συμαντικότερο κομματι ενος υπολογιστή είναι το τροφοδοτικό. Ενα κακό τροφοδοτικο που ονομαστικά και μονο φένεται να είναι αρκετο μπορει να δημιουργήσει πολλά προβλήματα απο δυσλειτουργίες μεχρι και καψιμο καποιου υποσυστήματος.

Τα τουβλοΧ είναι ελειπέστατα τροφοδοτικά με μηδενικές ασφαλιστικές δικλείδες! Και γενικότερα πρέπει να αποφεύγονται ακομη και στ απιο χαμηλών απαιτησεων συστήματα!

ευχαριστω πολυ!

ελπιζω να μην ειδες αυτο το video και αγορασες Turbo X τροφοδοτικο :http://www.youtube.com/watch?v=EE3Fd7__gTM&feature=player_embedded :P 

Tι benchmark και @@ μπλε από εδώ και πέρα θα τα ζυγίζουμε όλα και θα παίρνουμε το ποιό βαρύ (στο τροφοδοτικό βέβαια ισχύει αυτό αλλά προφανώς δεν πρέπει να είναι κριτήριο)

• Like 1

Αυτή η ιδέα του ότι το βαρύ είναι και καλό υπάρχει από πολύ παλιά. Θυμάμαι μου λεγε ο θείος μου πως κάποιοι απατεώνες έβαζαν πέτρες σε ενισχυτές και ραδιόφωνα και τα πουλούσαν ως καλύτερα λόγω του ότι ήταν πιο βαριά. :lol:

Στα τροφοδοτικα ψιλοισχυει.αλλα ψιλοισχυει οταν εχουμε να κανουμε με ενα deer ας πουμε και ενα αλλο ποιοτικο.εαν τους αφαιρεσεις τα αυτοκολλητα και τα σηκωσεις,θα καταλαβεις ποιο ειναι το καλο.

εαν παρεις ομως 2 ποιοτικα τροφοδοτικα πχ enermax με seasonic και τους βγαλεις τα αυτοκολλητα και τα σηκωσεις,σιγα μην καταλαβεις ποιο ειναι καλυτερο.

Αυτη η νοοτροπιο που λες υπαρχει ακομη στα αυτοκινητα.ειναι πιο βαρυ αρα παταει πιο καλα στον δρομο.

γιαυτο και μια elise στριβει σαν φορμουλα...600 κιλα αυτοκινητο.....

ελπιζω να μην ειδες αυτο το video και αγορασες Turbo X τροφοδοτικο :http://www.youtube.com/watch?v=EE3Fd7__gTM&feature=player_embedded :P 

hahahahaha. το εχω δει το video φιλε μου. το τροφοδοτικο το πηρα γιατι ηταν σαββατο, χρειαζομουν τροφοδοτικο μεσα στην επομενη ωρα και το πλαισιο ηταν το μονο που ηταν κοντα και ειχε και αποθεμα σε 550w τροφοδοτικα. 

Σε αποθεμα καμια 300w τροφοδοτικα εννοεις μαλλον.εκει γυρω τελος παντων.

Τελος παντων τον σκοπο μου τον εξυπηρετησε. Τωρα θα κοιταξω να το αναβαθμισω γιατι με το συστημα που εχω δεν θελω να το ρισκαρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...