Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Με το που ξεκκινάνε τα windows κολλάει η γραμμή εργασιών, δεν ανταποκρίνεται το έναρξη ή αν ανοίξει κολλάει στο "όλα τα προγράμματα". Άλλες φορές πάω να κάνω τερματισμό πατάω το κουμπί και δεν συμβαίνει τίποτα και κολλάει.

Σκόπευα να κάνω φορματ και με αυτή την αφορμή έκανα και γίνεται πάλι το ίδιο. Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει αυτές τις μέρες που έχω αποσυνδέσεις με την cyta και δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
 Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει αυτές τις μέρες που έχω αποσυνδέσεις με την cyta και δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση. Ευχαριστώ.

Ε,βγάλε το καλώδιο ethernet από τον Η/Υ και δες,αν συνεχίζεται το πρόβλημα δεν μπορεί να είναι από την σύνδεση.

Τρέξε το Hard Disk Sentinel που ελέγχει τον δίσκο και πες μας τι λέει.

Δημοσ.

"Η κατάσταση του σκληρού δίσκου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δε βρέθηκαν προβληματικοί ή αδύναμοι τομείς και δεν υπήρξε σφάλμα κατά το spin up ή τη μεταφορά δεδομένων .

Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια."

Δημοσ.

Παιδιά βάζω τα προγράμματα που ξεκκινούν με τον υπολογιστή για να μου πείτε ποιά να αφήσω. Το avast και το zone alarm τα κρατάω. Τα υπόλοιπα;

msconfig_zps78e413a1.png

Δημοσ.

Στο event log υπάρχει αυτό: "Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση της υπηρεσίας HTTP SSL εξαιτίας του ακόλουθου σφάλματος. Η υπηρεσία δεν αποκρίθηκε στην αίτηση εκκίνησης ή ελέγχου μέσα σε εύλογο χρόνο."

"Χρονικό όριο αναμονής (30000 χιλιοστά του δευτερολέπτου) για τη σύνδεση της υπηρεσίας HTTP SSL."

Και τα δύο με προέλευση Service Control Manager. Αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά παρατήρησα και ότι κάποιες φορές δεν φορτώνει το avast. Όταν γίνεται αυτό τον κάνω επανεκκίνηση (αργεί παραπάνω απ' ότι συνήθως) και όταν ανοίξει είναι εντάξει. Αλλά συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...