rounsmith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γεια σας, Είχα ποστάρει και στα νέα συστήματα αλλά συζήταγα με έναν φίλο μου και με έβαλε σε σοβαρές σκέψεις τώρα. Έλεγα να πάρω πισάκι τώρα(πήρα πέρυσι ένα μεταχειρισμένο διπύρηνο αλλά δεν τραβάει θα καταλήξει στον πατέρα μου ) και σκεφτόμουνα αξίζει η υπομονή για Μητρική με ddr4 και haswell?(Διάβαζα και για Kaveri που είναι δυνατό χαρτί).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ddr4 μάλλον θα δούμε στους Skylake, όχι πάντως σε Haswell/Broadwell...
rounsmith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Για Kaveri τουλάχιστον είχα διαβάσει θα υποστηρίζονται... πίστευα και για Haswell
subject 12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 προσοπική μου άποψη όταν χριάζεσε pc δέν είναι να περιμένεις και πολυ... σχετικά συνέχια intel και amd βγάζουν κάτι καινουριο.. θα βγούν οι καινούριοι, και μετα απο κανενα 3μινο κ άλλοι .. κ άλλοι κ πάει λέγοντας... οσο για ddr4 προβλέπω οτι ι διαφορά με ddr3 θα φένετε μόνο στα benchmark....... ( ισχυεί πιό πολύ γι αυτούς που κάνουν pc προκιμένου να τόχουν για καμια 5αετία )
rounsmith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 προσοπική μου άποψη όταν χριάζεσε pc δέν είναι να περιμένεις και πολυ... σχετικά συνέχια intel και amd βγάζουν κάτι καινουριο.. θα βγούν οι καινούριοι, και μετα απο κανενα 3μινο κ άλλοι .. κ άλλοι κ πάει λέγοντας... οσο για ddr4 προβλέπω οτι ι διαφορά με ddr3 θα φένετε μόνο στα benchmark....... ( ισχυεί πιό πολύ γι αυτούς που κάνουν pc προκιμένου να τόχουν για καμια 5αετία ) Θα είναι σίγουρα φθηνότερη μνήμη...δηλαδή το μικρότερο dimm θα ξεκινάει από 4gb αν θυμάμαι καλά? Οπότε αυτή θα είναι διαφορά. Δηλαδή τα 16gb Θα είναι στάνταρ. Εγώ από αυτή την άποψη μιλάω βασικά(Και ναι υπάρχουνε κάποιες διαφορές αλλά όχι μεγάλες).
subject 12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 κάτι άσχετο... οι ddr3 θα πέσουν ποτε?? τ παίζει πανάκριβες είναι...
rounsmith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Φθηνότερη μνήμη η ddr4; Στην αρχή ειδικά; Πιστεύω τιμολογιακά θα είναι περίπου 6-7€ το GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα