firegarden Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Μηπως ξερει καποιος που θα μπορουσα να κανω ταχυρρυθμα μαθηματα SAP;Σεμιναρια ή εστω και ιδιαιτερα; Θελω να αποκτησω τουλαχιστον τις βασικες γνωσεις. Ευχαριστω
chill Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Διαδικτυακά μαθήματα παρέχονται μέσω του πανεπιστημίου του duisburg-essen (google it) Αν έχεις πρόσβαση στο SAP τότε το μόνο που σου λείπει είναι ενα βιβλίο εκμάθησης. Εξετάσεις πιστοποίησης γίνονται κάθε μήνα αν δεν κάνω λάθος.
firegarden Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Σε ευχαριστω πολυ. Δυστυχως ομως δεν εχω προσβαση στο SAP. Υπαρχει καποια λυση για αυτο;;
chill Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τα μαθήματα του duisburg στο παρέχουν. Αν θυμάμαι καλά ΑΝ είσαι φοιτητής το κόστος μαζί με τα εξεταστρα είναι κοντά στα 600€, αν δεν είσαι το πόσο πιάνει ταβάνι!
headbanger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 το SAP Πληρώνει. Δέσε το μαζί με γνώσεις και πιστοποιήσεις Oracle. τώρα το πόσο εφαρμόσιμο είναι στην Ελλάδα... άλλο κεφάλαιο
tsoang Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Eάν ακόμα ενδιαφέρεσαι επικοινωνησε μαζί μου για SAP SD Certification
GIOTFAIT Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα θεσσαλονικη υπάρχουν φροντιστήρια που κάνουν sap?αν όχι τι μπορώ να κάνω; ενδιαφέρομαι και για πιστοποιηση ξέρει κάποιος για κόστος κλπ; δεν είμαι φοιτητής το θέλω για εύρεση εργασίας (υπάλληλοι γραφείου κλπ)
MiKe-Dee Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Καλά θυμάμαι ότι το ΠΑΠΕΙ κάνει σεμινάρια, για ρίξε μια ματιά: https://elearning.xrh.unipi.gr/thematic_areas/olokliromeni-ekpedefsi-sap/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα