panos2171 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Mετά από κάτι μήνες και 120 ώρες παιχνιδιού τελικά το τελείωσα πριν λίγο με όλα τα side missions. Συνολικά πολύ καλό αλλά το σενάριο του έμπαζε κάπως . Δεν κατάλαβα για ποιο λόγο επαναλήφθηκαν κάποιες αποστολές και χάθηκε η όποια ροή υπήρχε μέχρι ένα σημείο. Επίσης το τέλος πολύ ξερό, κάνεις την τελυταία αποστολή και τίποτα, ούτε κάποιο ending trailer oύτε τίποτα, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν το παιχνίδι τελείωσε. 1
Heatspreader Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το παιχνίδι είναι επική αποτυχία. Ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες. Κρίμα...
panos2171 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Nτάξει αποτυχία δε το λες, συνολικά ήταν καλό, έχασε όμως την τελειότητα από αυτά που παίχτηκαν στο σενάριο
Dreyar Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν κάποιος έχει παίξει το iv τότε το θεωρεί αποτυχία. Αλλά αν δεν το δει κάποιος φαν σαν metal gear και κοιτάξει να ευχαριστηθεί μόνο το gameplay τότε δεν το λες με τη καμία αποτυχία.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 http://www.metacritic.com/game/xbox-one/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain http://www.metacritic.com/game/playstation-3/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots Το χαος μεταξυ κριτικων και κοινου.Επισης το αλλο αστειο οτι η εκδοση του Xbox βγαζει παραπανω απο το επος του Playstation 3. Τοτε εκραζε ο κοσμος οτι το 4 ειχε πολλα cinematics,παρε τωρα το 5 με πατατο σεναριο και κραξε παλι. Το 5 ειναι ενα καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες,αλλα μεχρι εκει.Και αν κρινουμε απο ολα τα παιχνιδια MGS ως τωρα,το απλα καλο=αποτυχια. Γιαυτο αλλωστε και ξεχαστηκε τοσο γρηγορα,λιγους μηνες απο οταν βγηκε.
Heatspreader Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 http://www.metacritic.com/game/xbox-one/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain http://www.metacritic.com/game/playstation-3/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots Το χαος μεταξυ κριτικων και κοινου.Επισης το αλλο αστειο οτι η εκδοση του Xbox βγαζει παραπανω απο το επος του Playstation 3. Τοτε εκραζε ο κοσμος οτι το 4 ειχε πολλα cinematics,παρε τωρα το 5 με πατατο σεναριο και κραξε παλι. Το 5 ειναι ενα καλο παιχνιδι σε γενικες γραμμες,αλλα μεχρι εκει.Και αν κρινουμε απο ολα τα παιχνιδια MGS ως τωρα,το απλα καλο=αποτυχια. Γιαυτο αλλωστε και ξεχαστηκε τοσο γρηγορα,λιγους μηνες απο οταν βγηκε. Ας πούμε τα Cinematics μου άρεσαν. Το πρώτο και το τέταρτο ήταν επικά. Σχεδόν είχα δακρύσει στην τελευταία μάχη του 4.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Εξαιρετικό! Heh, ωραίο A-Team parody. 1
Nikolai88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια ενώ έχω περάσει την side ops 107 ( extract the expert gunsmith ) δεν μου άνοιξε τις άλλες δύο ( της 108 και 109 ) και δεν μπορώ να "φτιάξω" τα όπλα μου τι μπορώ να κάνω ;;;; Δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να ξαναπαιξω την αποστολή Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια ενώ έχω περάσει την side ops 107 ( extract the expert gunsmith ) δεν μου άνοιξε τις άλλες δύο ( της 108 και 109 ) και δεν μπορώ να "φτιάξω" τα όπλα μου τι μπορώ να κάνω ;;;; Δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να ξαναπαιξω την αποστολή
panos2171 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Oι side ops δεν ανοίγουν κατά σειρά. Κάποια στιγμή κανοντας άλλες side αποστολές αλλά και αυτές του main story θα ανοίξουν.
Nikolai88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σίγουρα;;; Το λέω γιατί έχω φτάσει στο επεισόδιο 30 δεν είναι στην αρχή και λ3Ω μην έκανα καμία "***" όπως είχα κάνει στο επεισόδιο 11 που είχα σκοτώσει την Quiet και μετά είδα ότι αν δεν την σκοτώσεις την έχεις σαν βοηθό....Υπάρχει περίπτωση να μου την εβγαλε, να μην την έκανα και να την "έχασα" δεν θυμάμαι να έκανα κάτι λάθος στην προηγούμενη μπορεί να κάνεις κάτι λάθος βασικά ;
Shadows Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σίγουρα;;; Το λέω γιατί έχω φτάσει στο επεισόδιο 30 δεν είναι στην αρχή και λ3Ω μην έκανα καμία "***" όπως είχα κάνει στο επεισόδιο 11 που είχα σκοτώσει την Quiet και μετά είδα ότι αν δεν την σκοτώσεις την έχεις σαν βοηθό.... Υπάρχει περίπτωση να μου την εβγαλε, να μην την έκανα και να την "έχασα" δεν θυμάμαι να έκανα κάτι λάθος στην προηγούμενη μπορεί να κάνεις κάτι λάθος βασικά ; Πρεπει να παιξεις πρωτα καποιες αλλες side ops για να τις ενεργοποιησεις.
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω για τι τακτικη πρεπει να ακολουθησω για να "βγαλω" των Sahalonthropous στην αποστολη 31 του METAL GEAR V PHANTOM PAIN.Εχω primary grenade launcher και ενα anti-tank launcher
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο η μάχη, run, shoot, cover, repeat. Βασικά κανένα boss fight δεν απαιτεί κάποιο tactic η hidden mechanic όπως τα παλιά, άντε λίγο με τον Man on Fire αλλα ήταν πολύ ευνόητο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από {TDi}Dj2k..infc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα