{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ας ελπίσουμε το online θα είναι καλο.
panos2171 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ναι εντάξει, δεν έχεις άδικο από αυτή την οπτική. Εγώ σου λέω, το Metal Gear τελείωσα το πρώτο μέρος και βαριέμαι να πατήσω να παίξω... Εγώ δεν κατάλαβα για πιο λόγο επαναλαμβάνονται κάποιες αποστολές απλά με μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας. Εκεί πάντως που φαινόταν να κάνει κοιλιά με κάτι λίγα που έδειξε στο trailer μετά το πρώτο μέρος άρχισε πάλι να αποκτά ενδιαφέρον. Γενικά μετά από 85 ώρες παιχνιδιού παράπονο δεν έχω.
polonos1313 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα ! Όσοι το έχετε πάιξει αξίζει το game ? Δεν έχω παίξει κανένα της σειράς και σκέφτομαι να το αγοράσω...Επίσης με το σύστημα της υπογραφής μου θα το παίξει ικανοποιητικά ?
Collector_1986 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ! Όσοι το έχετε πάιξει αξίζει το game ? Δεν έχω παίξει κανένα της σειράς και σκέφτομαι να το αγοράσω...Επίσης με το σύστημα της υπογραφής μου θα το παίξει ικανοποιητικά ? Καλησπέρα φιλαράκι χρόνια πολλά καλή χρονιά Το game είναι από τα καλύτερα μπορείς να βρεις και τα προηγούμενα ψηφιακά σου προτινώ να το παίξεις με την σηρα που βγήκαν Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2016 από Collector_1986
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και αξίζει, μια χαρά θα τρέχει...η ιστορία είναι μπέρδεμα άμα δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα αλλα φαντάζομαι παλεύετε, δες κάνα timeline video στο yt.
polonos1313 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και αξίζει, μια χαρά θα τρέχει...η ιστορία είναι μπέρδεμα άμα δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα αλλα φαντάζομαι παλεύετε, δες κάνα timeline video στο yt. Οκ θα το αγοράσω τότε....απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός διότι είχα μια έκδοση του θείου και δεν μου έμπαινε καν στο game και λέω μήπως είναι κάτι από το pc μου που φταίει....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει scene release για MGSV dude οποτε δύσκολα να ήταν το pc σου. Υποτίθεται αυτό τον μηνα βγαίνει και το online...άντε να δούμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ήρθε το MP του παιχνιδιού.. 3.7gb κατέβασε το steam. Metal Gear Online leaves beta, now live
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έπαιξα λίγο. Δεν τρελάθηκα.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Έπαιξα λίγο. Δεν τρελάθηκα. τί ακριβώς κάνεις στο mp?
panther_512 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πρώτη φορά παίζω Metal Gear παιχνίδι, η ιστορία ξεκίνησε πολύ μπερδεμένη, πέρα από τον κεντρικό χαρακτήρα δεν καταλάβαινα και πολλά, και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μήν καταλαβαίνω αυτό που βλέπω. Οι αναφορές σε χαρακτήρες όπως Zero, Cipher, Boss, Big Boss, Snake, Venom Snake, Naked Snake με μπουρδούκλωσαν. Και μετά βλέπω ότι υπάρχει και Solid Snake, Liquid Snake. Προχωρώντας τις πρώτες αποστολές και με τις κασσέτες πιό πολύ να μου φέρνουν υπνηλία ( σε ορισμένες φάσεις πραγματικά με πήρε ο ύπνος) παρά να με βοηθάνε να καταλάβω το backstory, έκατσα να ενημερωθώ για το franchise και το back story, ώστε να μπώ στο νόημα του παιχνιδιού. Ε να μήν τα πολυλογώ, καταλάθος είδα το τεράστιο υποτίθεται twist του παιχνιδιού. Δυστυχώς το Wiki της σειράς πρόδωσε την κατάσταση πολύ εύκολα. Ένα τόσο προσεγμένο παιχνίδι, και με τόση ιστορία από πίσω του, και με τόσους πολλούς χαρακτήρες και καταστάσεις, ήταν τόσο δύσκολο να βάλουν στο παιχνίδι δυναμική περιγραφή των χαρακτήρων (biography) όπως στο Witcher 3?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 ότι και να είναι, αξίζει και μόνο για το gameplay του. δεν είμαι fan της σειράς, σενάριο και διαλόγους τα βρίσκω λίγο χαζά (έως πολύ μερικές φορές). Λίγο backstory θέλει διάβασμα για τα βασικά BBoss, διάφοροι snakes και είσαι οκ. Το online μου φάνηκε κάπως αδιάφορο η αλήθεια είναι. Πιθανότατα φταίει που άργησε τόσο να βγεί και πέρασε το αρχικό frenzy.
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εμένα με ξενέρωσε που δεν έχει μια λογική ροή το παιχνίδι και απλά κάνεις random αποστολές. Ίσως να το παίξω κάποια στιγμή που δεν θα 'χω κάτι άλλο, αλλά είναι τραγικό που δεν έχει ένα storyline με μια σειρά.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω πόσο μπουρδουκλωμένη είναι η ιστορία στο V, το storytelling σιγουρα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Δυστυχώς φέρθηκα σαν noob όταν έκανα google το backstory και έφαγα το spoiler κατάμουτρα. 2 λέξεις ήταν όχι περισσότερες, αλλά ήταν αρκετές. Βέβαια το μέγα twist είναι αστείο, αλλά τώρα που έμαθα όλο το backstory της σειράς, γενικά οι απίστευτες καταστάσεις με διπλούς πράκτορες, διπλά συμφέροντα, προδοσίες, μπόλικο δράμα και τελείως σούρεαλ καταστάσεις με υπερφυσικά στοιχεία είναι το στοιχείο του Kojima. Ένας καλός απόλυτα spoiler free οδηγός του backstory για το MGS V είναι εδώ: http://www.gamespot.com/gallery/metal-gear-solid-5-story-primer-prepare-for-the-ph/2900-310/ Εννοείται ότι έχει spoilers για όλα τα άλλα παιχνίδια της σειράς. Αν είχα βρεί αυτόν τον οδηγο πρώτα, δεν θα την είχα πατήσει. Το παιχνίδι είναι τεχνικά αρτιότατο και το gameplay του απολαυστικό. Ιστορία, πλοκή και χαρακτήρες τα βρίσκω αδιάφορα. Λίγο backstory θέλει διάβασμα για τα βασικά BBoss, διάφοροι snakes και είσαι οκ. Εδώ είναι που την πατάς αν κάνεις αυτό το διάβασμα, διότι κινδυνεύεις να δείς το twist του V. Πρέπει να δείς οδηγό του backstory του V που δεν θα περιέχει spoilers του παιχνιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα