panos2171 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Tα όπλα και τα walker gears που μαζεύουμε υπάρχει λόγος να τα κρατάμε; Έχω δει κάτι όλμους στη Mother Base, απο το πλιάτσικο είναι; Επιπλέον, που βρίσκουμε μεγάλη ποσότητα fuel γιατί με τα μικρά κουτάκια και κάτι σκόρπια conteiners δε γίνεται δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Tα όπλα και τα walker gears που μαζεύουμε υπάρχει λόγος να τα κρατάμε; Έχω δει κάτι όλμους στη Mother Base, απο το πλιάτσικο είναι; Απο το πλιάτσικο ναι. Επίσης, δεν έχω ιδέα αν υπάρχει λογος, αλλα μάζευε, χαβαλες Επιπλέον, που βρίσκουμε μεγάλη ποσότητα fuel γιατί με τα μικρά κουτάκια και κάτι σκόρπια conteiners δε γίνεται δουλειά. δεν νομίζω να έχει αλλού. Απο performance πως πάς, γιατι αναγκάστηκα να ρίξω τα post απο το extra ένα κάτω και στεναχωρήθηκα Επίσης, οκ, είναι για γέλια ώρες ώρες ο τρελογιαπωνέζος (στολή στο ddog και σουγιάδες, έλεος ) , αλλά είναι παιχνιδάρα το ρημάδι. Απο gameplay είναι ότι καλύτερο έχω ακουμπήσει, πιθανοτατα τα τελευταία χρόνια.
Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το έχω αφήσει στο σημείο που ο...ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER ! ! ! ! Ο μικρός Liguid παίρνει το Robot και φεύγει από τη βάση... Το βαρέθηκα. Ίδιες αποστολές από ένα σημείο και μετά που κατά τη γνώμη μου χαλάνε το σενάριο του παιχνιδιού.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μου αρέσει που βάζεις extra spoiler στο chapter 1 κανονικά τελειώνει το game, έχει στο youtube το κομμένο part μετά από εκεί που το αφίσες if u want
Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εννοείς ότι από εκεί και πέρα δεν έχει τόσο νόημα να παίξει κάποιος;
Metaksas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μου αρέσει που βάζεις extra spoiler στο chapter 1 κανονικά τελειώνει το game, έχει στο youtube το κομμένο part μετά από εκεί που το αφίσες if u want το κομμενο part καπου διαβασα οτι αν βγαλεις τα mission με s στο εμφανιζει, αλλου παλι διαβασα οτι υπαρχει μονο στην collectors. τι ισχυει?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τίποτα από τα δυο, είναι κομμένο τελείως, απλά κάποιος βρήκε αρχεία στο disk μέσα και έκανε recreation με κάποια parts από το game και αλλα δικά του, δες το video το εξηγεί. Τώρα άμα μιλάς για το "secret" mission 46 τότε πρέπει να κανεις κάποια πράγματα πριν έχεις πρόσβαση.
BigBOSS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 GOTY απο το pc gamer Game of the Year 2015 — Metal Gear Solid V: The Phantom Pain http://www.pcgamer.com/game-of-the-year-2015-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/?utm_content=buffer70cac&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgfb υγ: φτυσιμο στο witcher 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτό δεν διαβάζω ποτε pcgamer, το W3 απέχει από όλα του 2015. 7
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Καλά πες τους, το GOTY για το 2015 είναι μακράν το W3.
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 GOTY απο το pc gamer Game of the Year 2015 — Metal Gear Solid V: The Phantom Pain http://www.pcgamer.com/game-of-the-year-2015-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/?utm_content=buffer70cac&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgfb υγ: φτυσιμο στο witcher 3 Το Witcher 3 με την καμία για GOTY. Και αυτό επειδή κατά τη γνώμη μου τέτοια παιχνίδια απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Εγώ δεν μπορώ να το παίξω για παράδειγμα και ας εξαιρέσω τα γραφικά που δεν μου άρεσαν. Το συγκεκριμένο Metal Gear ούτε αυτό GOTY για μένα. Νομίζω το χειρότερο Metal Gear που έχει βγει ποτέ τελικά. Η απουσία ατμόσφαιρας σε όλο της το μεγαλείο. Καλύτερα να παίξει κάποιος GTA. Κρίμα και τα αγαπάω τα Metal Gear.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Το κάθε παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, κανένα παιχνίδι δεν είναι για όλα τα γούστα.
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τα RPG όσο να' ναι είναι πιο "δύσκολα" παιχνίδια. Όπως Bloodborne, Dark Souls, κλπ. Τουλάχιστον από όσους ξέρω, λίγοι ασχολήθηκαν με Witcher. Περιμένουν ωστόσο το νέο Tomb Raider, Batman, Uncharted, κλπ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 It's simple, το W3 είναι τεράστιο, με free DLC, πιο φτηνό από αλλα AAA που δεν έχουν ούτε το 10% από το περιεχομενο του. Την δουλειά και το μεράκι θα έπρεπε να βραβεύουν και όχι πιο τους αρέσει σαν game. Το MGS εκτος από unfinished story wise γίνετε πολύ γρήγορα βαρετό για open-world. Ούτε καν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν το W3 άμα η CDPR είχε τα λεφτά της Konami. Anyways βγήκαμε off-topic νομίζω. 2
Heatspreader Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ναι εντάξει, δεν έχεις άδικο από αυτή την οπτική.Εγώ σου λέω, το Metal Gear τελείωσα το πρώτο μέρος και βαριέμαι να πατήσω να παίξω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα