Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικη άποψη εκφράζω, αλλοι λένε πως το MGS4 ειναι το χειροτερο πραμα που δεν ισχύει

καθε MGS ήταν τέλειο για την εποχη του και προσεφερε κατι νέο σε σχέση με το προηγούμενο, δεν ειναι η σειρά Assassins Creed.

Kαλύτερο ισως υπάρχει, χειροτερο δεν υπάρχει.

Ολα ειναι αγαπημενα, για μενα τουλάχιστον.

http://www.metacritic.com/user/xavia91

Και αλλοι βαζουν 0/10 παρολο που αναφερουν θετικα αλλα fck logic . Γιαυτο προσωπικη αποψη ειναι :D

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα main την βδομάδα και ένα side-op την ημερα?! :D

το παω αργά, μερικες μερες δεν παιζω καθολου, ουτως η αλλως ειναι πολυ μεγάλο.

ξεκινησα απο 22 Σεπτεμβρη και έχω γράψει  68 ώρες, βεβαια θα επιταχυνω λιγο, κυριως το main story γιατι πλησιαζει Fallout 4.

μερικες φορες παιζω, διαβαζω με ρυθμο χελωνας

• Like 1
Δημοσ.

Το τελείωσα χθες...

Το πρώτο μέρος

Το παιχνίδι είναι φανταστικό τελικά.
Ήταν να πάρω φόρα και να καταλάβω τις τεχνικές του. Έχω αρρωστήσει.

Μερικές ερωτήσεις:
1) Τα φυτά είναι καλό να τα πουλάμε;
2) Τα Metal, Diamons και τα άλλα Resources που βρίσκομαι στα βαλιτσάκια, τα πουλάμε;
3) Στη βάση τα Container πρέπει να τα σηκώνω ή επειδή είναι στη βάση είναι έτσι και αλλιώς δικά μου; Ρωτάω γιατί είναι φόρα παρτίδα μαζεμένα, όχι όπως τα διαμάντια και άλλα πράγματα στη βάση που τα ψάχνεις.

• Moderators
Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις:

1) Τα φυτά είναι καλό να τα πουλάμε;

2) Τα Metal, Diamons και τα άλλα Resources που βρίσκομαι στα βαλιτσάκια, τα πουλάμε;

3) Στη βάση τα Container πρέπει να τα σηκώνω ή επειδή είναι στη βάση είναι έτσι και αλλιώς δικά μου; Ρωτάω γιατί είναι φόρα παρτίδα μαζεμένα, όχι όπως τα διαμάντια και άλλα πράγματα στη βάση που τα ψάχνεις.

1) Αν φουλάρεις, ναι.

2) Όχι, γιατί σε βοηθάνε να αναπτύξεις την βάση, για να έχεις περισσότερο κόσμο και development projects.

3) Είναι δικά σου και μαρκαρισμένα. :)

Δημοσ.

Βασικά precious metal το πουλάς γιατί χρειάζεται σε πολύ λίγα πράγματα και προς το τέλος. Το common η το minor, δεν θυμάμαι πιο, αυτό που χρειάζεται στο command platform, μπορείς να το πουλάς επίσης αφού κανεις full upgrade, και μπορείς να πουλάς επίσης τα οχήματα και guns που κανεις fultron.

Δημοσ.

Έκανα upgrade το τσιγάρο και πλέον έχει τρεις μπάρες. Είμαι ημέρα, το πάταω να προχωρήσει την ώρα για να πάει βράδυ αλλά με 3 μπάρες ξαναπάει ημέρα οπότε χάνεται και το νόημά του. Μήπως σταματάει με κάποιο κουμπί εκεί που το θέλεις;

Δημοσ.

Έκανα upgrade το τσιγάρο και πλέον έχει τρεις μπάρες. Είμαι ημέρα, το πάταω να προχωρήσει την ώρα για να πάει βράδυ αλλά με 3 μπάρες ξαναπάει ημέρα οπότε χάνεται και το νόημά του. Μήπως σταματάει με κάποιο κουμπί εκεί που το θέλεις;

Με το ίδιο που το ανάβεις.

Δημοσ.

Η πιο δύσκολη αποστολή μέχρι στιγμής κατά τη γνώμη μου, είναι το Traitors Caravan. Πάλι σε αυτήν την αποστολή το έκλεισα μετά από κάνα δύο ώρες παιχνιδιού. Πραγματικά με δυσκολεύει πολύ. Έχω δει Video στο Youtube, έχω κάνει πολλές αποστολές με S, ξέρω να παίζω καλά το παιχνίδι, αλλά αυτήν την αποστολή δεν την μπορώ.

Παρακάτω Spoiler σχετικά με το σενάριο ΠΡΟΣΟΧΗ!

1. Ο Ξανθός ο πιτσιρικάς λέτε να είναι ο Liguid;
2. Εμείς δεν πρέπει να είμαστε ο Big Boss. Αν θυμάστε στο Metal Gear 4 στη φάση με το αυτοκίνητο, κουβαλάνε ένα πτώμα. Το πτώμα πρέπει να είμαστε.

3. Δεν κατάλαβα τι έγινε στη φάση που η Quiet κάνει βουτιά στην καταπακτή και βγαίνει καμένο το δέρμα της. Το έχασα λίγο εκεί. Και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί την ανακρίνουν με βασανιστήρια. Είναι δυνατόν να με βοηθάει στη μάχη και να την υποψιάζονται για προδότη; Και αν υποτεθεί πως ναι, πως γίνεται να το δέχεται ο Snake;

4. Απ' ότι κατάλαβα αν μιλήσει Αγγλικά θα μεταδώσει τον ιό, σωστά; Γι' αυτό δεν μιλάει.

Αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι βρίσκομαι στο σημείο που κάνω πάλι το Traitors Caravan.
Έχω κάνει αρκετά Side Missions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...