panos2171 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 1)Ποιο αρχείο παίρνω; 2)Που βρίσκω αυτή την επιλογή;
polonos1313 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Παίδες το παιχνίδι είναι stable ? Για το original ρωτάω και όχι για την έκδοση του θείου που τρώει κολλήματα σε αποστολές και άλλα πολλά... Ρωτάω γιατί θέλω να το αγοράσω.... Επίσης με το Pc της υπογραφής μου θα παίξει ικανοποιητικά ?
Heatspreader Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Παίδες το παιχνίδι είναι stable ? Για το original ρωτάω και όχι για την έκδοση του θείου που τρώει κολλήματα σε αποστολές και άλλα πολλά... Ρωτάω γιατί θέλω να το αγοράσω.... Επίσης με το Pc της υπογραφής μου θα παίξει ικανοποιητικά ? Ναι και στα δύο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Ωραίο cosplay. http://cosplay.kotaku.com/amazing-metal-gear-solid-v-cosplay-has-a-real-diamond-d-1737908398
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Χθες έκατσα και έπαιξα μερικές ώρες. Εντάξει με το που έπαιξα κόλλησα κάπως. Είχα κολλήσει στο Traitor's Caravan, αλλά με αρκετή προσπάθεια την έβγαλα.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις αποστολές σου λέει μόνο το Main Objective και τα υπόλοιπα με ερωτηματικό. Πώς θα τα κάνω όλα αν δεν ξέρω τι θα κάνω;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στις αποστολές σου λέει μόνο το Main Objective και τα υπόλοιπα με ερωτηματικό. Πώς θα τα κάνω όλα αν δεν ξέρω τι θα κάνω; Όταν τελειώσεις μια αποστολή, τότε σου βγάζει στην λίστα ποια ήταν και τα άλλα objectives. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Κάποια είναι hidden και κάποια δεν μπορείς να τα κανεις στο πρώτο playthrough γιατί δεν έχεις τα απαιραίτητα. Κάποια από τα hidden μπορείς να τα μάθεις από ανακρίσεις και κάποια από αυτά απαιτούνται για S rank. p.s. έκατσες χτες και έπαιξες και το πηγες στο mission 16?! Μερικές ώρες... 1
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Όταν τελειώσεις μια αποστολή, τότε σου βγάζει στην λίστα ποια ήταν και τα άλλα objectives. Κατάλαβα. Οπότε την παίζω δεύτερη φορά και μπορώ να τα κάνω όλα. Ευχαριστώ!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Κατάλαβα. Οπότε την παίζω δεύτερη φορά και μπορώ να τα κάνω όλα. Ευχαριστώ! Well....no.
panos2171 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Oι βαθμολογίες από το καλύτερο προς το χειρότερο είναι A,B,C,D,E ή το ανάποδο; Επίσης γιατί μου επιβάλει να ξανακάνω την αποστολή με την αρχική εκπαίδευση στη motherbase ( FLASHBACK);
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 S, A, B, C, κ.ο.κ. S = best για αποστολή ή SS για άτομα.
BigBOSS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οσο προχωρώ το παιχνιδι τοσο με πειθει για GOTY, και σιγουρα το καλυτερο MGS ever μηχανισμοι gameplay, AI, μουσικη, animation που σπάνε κοκκολα και ρεζιλευουν πολυ κοσμο εκει έξω αισθάνεσαι πως πράγματι ειναι special forces man (ακριβως λογω της gameplay προσέγγισης) χωρις να ειναι υπεράνθρωπος. Ο Big Boss ολιγομήλιτος και στωικος 1
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Οσο προχωρώ το παιχνιδι τοσο με πειθει για GOTY, και σιγουρα το καλυτερο MGS ever μηχανισμοι gameplay, AI, μουσικη, animation που σπάνε κοκκολα και ρεζιλευουν πολυ κοσμο εκει έξω αισθάνεσαι πως πράγματι ειναι special forces man (ακριβως λογω της gameplay προσέγγισης) χωρις να ειναι υπεράνθρωπος. Ο Big Boss ολιγομήλιτος και στωικος Στο παραπανω αν και προσωπικη γνωμη ισως να διαφωνησεις με τους περισσοτερους
BigBOSS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Προσωπικη άποψη εκφράζω, αλλοι λένε πως το MGS4 ειναι το χειροτερο πραμα που δεν ισχύει καθε MGS ήταν τέλειο για την εποχη του και προσεφερε κατι νέο σε σχέση με το προηγούμενο, δεν ειναι η σειρά Assassins Creed. Kαλύτερο ισως υπάρχει, χειροτερο δεν υπάρχει. Ολα ειναι αγαπημενα, για μενα τουλάχιστον. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Είναι άμα εξαιρέσεις το story, προτιμώ Shadow Moses και Manhattan incident, το καλύτερο γιατί έχει το open-world οποτε η ελευθερια είναι το μονο που έλειπε από MGS για να shine. BigBoss ακόμα παίζεις wtf?! Ένα main την βδομάδα και ένα side-op την ημερα?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα